Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink Mass Bot

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Pan Maciek
Opublikowano

A za LastGroszem lecialy alieny co ciekawe :D Moze sie bedzie dalo zrobic tak ze do zwyklych graczy tak beda lecialy?

Wadpię :)

@Edit

Chyba jednak się da, i to tak żeby ci jeszcze bić pomagały xD

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Najlepsze to bylo jak ta masa botow leciala do admina :D Jak na wojne to wygladalo :D

xD Ej, zróbmy kiedyś zlocik na tym programiku na jakimś konkretnym serwie i firmie :D

Gość Pan Maciek
Opublikowano

PL3 mmo :D

Kiedy :P?

xD Ale wreszcie się coś działo :P

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Teraz

Zaskakujesz mnie... Nie teraz, za 5 minut!

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Teraz :)

No startaj czekam

O widze jednego

Ja jeszcze nie puszczałem, i nie wiem czy wogóle puszcze, bo boje się bana na IP, a ty puściłeś?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

oO ja pierdole xD jaki to serwer ? oby pl1 to jutro rangi pooolecą :D

PL1 :) Ale nie polecą bo to 1 lvl :(

Opublikowano

PL1 :) Ale nie polecą bo to 1 lvl :(

kurcze szkoda :P

a to niech lecą i bija straunerki , bo ja chce swoja stara range :D

Gość Pan Maciek
Opublikowano

kurcze szkoda :P

a to niech lecą i bija straunerki , bo ja chce swoja stara range :D

W tej wersji się jeszcze nie da.

UWAGA! WIELKI POWRÓT NA 1-1... BOTY DALEJ LATAJĄ :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Hoster tych botów skontaktował się ze mną :) Napisał mi, że na obecną chwilę ma około ~250-300 kont :)

Screen z ~1:30 czasu serwera PL1: o.O

39559974.th.png

Filmik, z wcześniejszych godzin...

Opublikowano

Mam dla was wielka prosbe. ROZWALCIE TA GRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Nie no spoko! Zastanawiam się tylko co to wam daje ten bot, według mnie nic. Przez coś takiego serwery DO są dodatkowo obciążone i zwiększają się lagi. Nie wiem jak wy ja bym chciał sobie jeszcze trochę w nią pograć, ale jak będziecie tak bezmyślnie bocić to sami już nie pogracie.

Rozumiem można sobie ułatwiać grę ale coś takiego owszem szkodzi BP ale również nam więc nie widzę sensu stosowania takiego bota!

NoobKillerPL wypier... z tym botem usuń ten głupi temat!!!

imetin_logo.png

Opublikowano

@UP

A wiesz jak bigpoint szkodzi niezamożnym i tym nie wydającym na nich kasy ? RUSZ GŁOWĄ gdyby nie mieli zysków z tej gry dla siebie to już by ją mieli w dupie jeszcze tera te disigny 250k uri, alee nie lepiej isć i przelać 485zł i mieć je wszystkie ! Szkodzi to na graczy bo teraz każdy z tym designem na bitkach to robi co (przynajmniej takie mam informacje).

@EDIT

Jedyny normalny serwer według mnie to GARENA

zakaz handlu

Opublikowano

UP

Co mnie zyski BP interesują, interesuje mnie komfort mojej gry. A tego typu nic nie dające boty Mi szkodzą bardziej zapewne niż BP.

imetin_logo.png

Opublikowano

Dziś o 13:00 PL1 EIC (2) robimy zlot, rozpierdalamy ta gre

@Edit Krótki [TuT]

Właczacie

Dajecie create

Potem gdy zrobi kilka konto mozecie znow dac create ale to nnie potrzebne i potem dajecie start :)

@Edit2 Już 182 konta na PL1 EIC

2rc8k5i.png

Opublikowano

I zajebiście. Też się dołącze, po pobanowaniu moich kont na których miałem już jako takie wyposażenie albo full elity przestaję grać w tą grę ^^

Wiesz czemu GARENA jest normalnym serwerem? Bo NIE JEST już własnością BP, BP wcale się nią już nie zajmuje :) Szkoda tylko że nie śmiga logowanie przez ich stronę główną, ale trudno ^^

@Aha, nawet jak twórca tematu (dzięki za bota) go usunie to na pewno doda go inna osoba (chociażby ja...)

Nie masz na co liczyć że ten bot zniknie.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Nie martwcie się moi przyjaciele, ja go nie usunę, bo zależy mi na tym, aby każdy miał dostęp do tego...

I co do tego, że zaniżamy nim komfort gry, to oto w tym bocie chodzi :)

ROZPIERDALAMY DARK ORBIT!

PL2, EIC, 15:00!

@Edit

Ja puściłem już na 2 dedyktach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...