Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Złote Pismo Gm.

AmOs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dupa Jasiu ^^ Wkleiłem Wszystkie Pliki Z Pl'a Tylko Zmieniłem ServerInfo.Py i Nie Ma Złotego Pisma :)) Nie powiedziałbym że to leży na serwerze, ale raczej w metin2client.bin ... tak samo jak i nie ma tego takiego czegoś jak się piszę =)

Pewnie i tak.

Kolor lv'a tez jest chyba w metin2client.bin :)

Pozdrawiam

Opublikowano

@fast77 Kolor i czcionka :] Raczej nie zależy to od serwera ... Wpadłem na taki pomysł jak to zrobić, jak mi się uda to dam edit :]

Opublikowano

jest to bardzo proste do zrobienia. Skrypty masz w uiscript a reszta w root. Tylko jest problem gdyż,

nie da się wypakować root bo są chronione lz_key'em. =)

@edit

ta.. już mam tego pakera od tima, ale tego nie robię bo mi się ni chce =)

i tak to nic nie da s=takie samo jest przynajmniej u mnie

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Zauważyłem, iż gdy wyśle wiadomość do innego gracza, to wiadomości nie dochodzą :] na 99,9% jest na w pliku metin2client.bin ....

Opublikowano

ja wam powiem tyle że jak dla mnie to w metin2client.bin pewnie jest funkcja która sprawdza czy to "GM" i to właśnie brakuje

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Wiadomości z klienta 2010 tego PL dochodzą na klienta 2010 ale ze starszymi locale_pl i root :] Ale już z klienta 2010 ze starszymi locale_pl i root na klienta 2010, już nie ...

Szkoda że nie da się odpalić priv serwera na najnowszym metin2client.bin, bo wyskakuje niepoprawna wersja pliku root ... może i się da, ale jak ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...