Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs Na Userbar Mpc Forum!

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

na razie pierwsza praca tu

i ogólnie pierwsza praca w gimpie;p

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Tez sie zglosze, chociaz do programu graficznego (paint) wchodze tylko jak trzeba wystawic jakis item na sprzedaz na boardzie, ale i tak sprobuje :)

userbarm.png

@down, wiem moze to nie jest dzielo sztuki ale nudzilem sie :)

OMG.TECZA!

Opublikowano

1.

mpcforumuserbar.png

2.

mpcforumuserbar2.png

Chyba niczym się nie różnią, drugi ma trochę bardziej uwydatnione kolory :O

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

tu mój 2

dla specjalnych userów ;)

i 3 czyli ostatni

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Można komentować czy nie ? xD

MrThomson nie złe, szczególnie v2v2

Osobiście najbardziej podobają mi się prace użytkownika rain1229.

Proste i konkretne.

@Saloon

Zgadzam się z Tobą w 100%

@Down

Dodałem swoje wyżej :)

Opublikowano

@up

nie jak niedajesz sygny

@up

to możesz ;p

@

rain no daj 3 i przebij wszystkich xD

Opublikowano

Do NoFace i innych jeżeli mają zamiar robić animowane userbary, nie róbcie ich, jakość jest po prostu porażająca...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Oto moja druga praca, ale i tak uważam że pierwsza jest lepsza.

userbarmpc2.png

Kliknij Lubie to ;)

Gość RoyalShark
Opublikowano

Ja skromne 3 wersje ; p .

v.1

37628812323844551777.png

v.2

35765988337213010295.png

v.3

77034607379722112801.png

Za co minusy ;f ?

Opublikowano

Takie se o :

@EDIT

1.

2.

3.

logos45.png

KONIECZE przygodę Z MPCforum.pl

Ale jak zależy Ci żebym to ja wykonał dla Ciebie sygne to pisz na PW (pocztę będę sprawdzał 1 raz dziennie)

Opublikowano

Właśnie średnio niestety. Ogólnie są fajnym pomysłem, ale jakość nie powala.

Ale w temacie widzę kilka fajnych propozycji.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość RoyalShark
Opublikowano

Czekamy na rozstrzygnięcie ^^.

P.S

@NoFace

Nice pomysł tylko wykonanie troszkę gorsze ; /

W v.2 gdy napis jest na środku masz takiego "slide'a" nie potrzebnego ; P (Tak jakby nie było 1-2 klatek)

W v.3 napis z prawej strony się odbija a z lewej dodatkowo przed odbiciem się zatrzymuje ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...