Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szczęśliwego Nowego :)

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Administracja tradycyjnie życzy wszystkiego dobrego w nadchodzącym 2011 roku. Mijający rok na mpcforum przyniósł wiele zmian, chyba najwięcej w całej historii mpcforum.pl. Do największych sukcesów naszej społeczności należy na pewno ogromny wzrost zainteresowania ze strony nowych użytkowników! To jest dla nas sygnał, że robimy to co robimy na pewno nie gorzej niż kiedyś... i mam nadzieję, że uda nam się ten trend utrzymać w następnym roku! Ponadto posiadamy takie sukcesy jak: rozwinięcie Mpc media team, videorecenzje na youtube, team moderatorów i kidmoderatorów ( moglibyśmy spokojnie rozegrać półfinały mistrzostw świata w piłce nożnej) , utworzenie nowych działów, nowy skin dla forum (fluo). Mam nadzieję, że wspólnie wejdziemy w nowy rok i Społeczność, Team mpcforum.pl, do którego należy każdy z 238 tysięcy użytkowników będzie osiągał wielkie sukcesy... i oczywiście że ludzie z mpc będą postrachem w grach online! ;)

Podsumowanie roku 2010 ( trochę statystyk) :

W sumie odwiedziliście nas 13 milionów razy ( 12,937,045 do wczoraj ) ! Przy tym zanotowaliśmy 89 milionów odsłon podstron. Używacie najczęściej Firefoxa. Przyznam szczerze, że spodziewałem się trochę wyższej pozycji Internet Explorera (4 miejsce), jednak chyba nie ma nad czym rozpaczać w związku z tym. Ciekawe jest to, że większość z Was używa starego typu monitorów 4:3... podziwiam Was, że macie cierpliwość pracować na tak niskich rozdziałkach.

Zaskakujący jest również trend systemów operacyjnych. Nie jest dziwne to, że 99% używa Windowsów... 1 miejsce podobnie jak w zeszłym roku należy do windowsa xp... jednak o dziwo w przeciwieństwie do poprzedniego roku mamy już na drugim miejscu Windows 7 zamiast Visty! Gratulujemy wyboru. Nie jest to co prawda najlepszy system dla cheaterow... ale cóż :)

Statystyki odwiedzin

1293814540-U1.png

Przegladarki

1293814908-U1.png

Rozdzielczosci

1293814927-U1.png

Systemy

1293814947-U1.png

Rodzaje windowsów.

1293815013-U1.png

Wasz admin, kokosz

Happy new year!

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

;p to poco o tym piszesz??;p

@topic

widać że ognisty lisek i xp żądzą :)

ja tez wszystkim wszystkiego najlepszego i szeczęscie

i żebyście kluczy nie zgubili :D

i to nieprawda że 7 jest nie najlepsza bo większość lepszych cheatów do codów wychodzi właśnie na 7 i viste

a o xp sie zapomina :(

I NIE PIJCIE ZA DUŻO NISKOPROCENTOWYCH ALKOHOLI xD xD

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Dzięki bardzo za życzenia. Odpowiadamy administracji na życzenia, tradycyjnym, polskim: "Nawzajem!" :D

Jak widać, to był dobry rok dla MPC i oby ten kolejny przyniósł tak samo dużo, albo i więcej sukcesów.

Gratulacje dla całego Teamu :)

btw. Dodam tylko, niezbyt skromnie, że dział War Rock zyskuje coraz większą popularność i utrzymuje 2-gą pozycję wśród wszystkich działów!

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

A może zamieśćcie jeszcze które działy były najczęściej odwiedzane?

(na 1 pewnie metin2 :) )

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

A może zamieśćcie jeszcze które działy były najczęściej odwiedzane?

(na 1 pewnie metin2 :) )

Wystarczy spojrzeć na liczbę tematów w dziale.

Biorąc pod uwagę same gry:

1. Metin

2. War Rock

3. Silkroad

btw. Ja też używam Visty i problemów z cheatami nie mam :D

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Szczęśliwego nowego roku . Oby tak dalej w następnym roku.

btw. ja też używam visty ;)

o.O windows 95 ,93 visits :rolleyes:

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Szczęsliwego Nowego Roku.

Forum życzę jeszcze bardziej owocnej liczby userów.

MMT życzę kolejnych recenzji i zdyscyplinowanego Teamu.

Administracji tylko słusznych i rozsądnych decyzji.

Współpracownikom cierpliwości do mojej osoby.

Użytkownikom mniej warnów i banów.

A sobie... więcej cierpliwości.

Happy New Year!

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Szczęsliwego Nowego Roku.

Forum życzę jeszcze bardziej owocnej liczby userów.

MMT życzę kolejnych recenzji i zdyscyplinowanego Teamu.

Administracji tylko słusznych i rozsądnych decyzji.

Współpracownikom cierpliwości do mojej osoby.

Użytkownikom mniej warnów i banów.

A sobie... więcej cierpliwości.

Happy New Year!

Nawzajem xD.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po Polsku

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Opublikowano

Dzieki Kokosz i nawzajem! P.S Ja uzywam visty, opery, i rozdzielczosci 1650-1024 :]

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

No więc ja będę jak prawdziwy rasowy polak i powiem: Nawzajem i jeszcze więcej!

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

dzięki (chociaż moj sylwester jest zjebany)

Życze ,aby mpc dalej sie rozwijało, było 3 razy więcej userów i postów(?)

Żeby wam servery przez naszych userów kochanych padały.

Żeby też układało się w życiu prywatnym i żeby to mpc wznosiło się coraz wyżej itd.

Życzę wam Szczęsliwego 2011 Roku ,oby tylko przynosił (nie wiem co ,ale zeby przynosił same dobre rzeczy ;d)

pedo-dog.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...