Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wp

memek_1984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam i nie moge nigdzie znalezc tutka do tak praktycznego programu jak WP.Do crackowania ibota nie trzeba bylo nic w nim gmyrac, ale juz do uruchomienia skryptu trzeba miec jakies pojecie o nim (albo co by go spolszczyc ?? bo cyrylica jakos w translator nie chce wejsc :D )

To jest ukryta treść, proszę
- znalazlem troszke ciekawych "pomagaczy" ale za cholere nie wiem jak je w WP wklepac... help :)

ges12 lubi to

Wszystkie boty za free !!!

Opublikowano

Szukam i nie moge nigdzie znalezc tutka do tak praktycznego programu jak WP.Do crackowania ibota nie trzeba bylo nic w nim gmyrac, ale juz do uruchomienia skryptu trzeba miec jakies pojecie o nim (albo co by go spolszczyc ?? bo cyrylica jakos w translator nie chce wejsc :D ) pare skryptow - znalazlem troszke ciekawych "pomagaczy" ale za cholere nie wiem jak je w WP wklepac... help :)

Proxy --> PPC --> dodajesz skrypty emm cieżko mi to tłumaczyć :P Ps. thx za stronke szukałem niektórych skryptów a niektóre mam :)

A tak wogle to masz na dole Ustawianie :) Ja se klikłem tłumacz na stronce i jazda ;)

Opublikowano

skrypty fajne i przydatne, szczególnie ten pokazujący wrogów na minimapie B)

ale kurcze jak je w tym WP odpalić, dodaje ten proxy ale coś mi nie wychodzi to :P

@NoobKiller mógłbyś wrzucić sreena jak to ma być wszystko ustawione w tym Proxy --> PPC --> podczas dodawania tych skyptów ?

Opublikowano

skrypty fajne i przydatne, szczególnie ten pokazujący wrogów na minimapie B)

ale kurcze jak je w tym WP odpalić, dodaje ten proxy ale coś mi nie wychodzi to :P

@NoobKiller mógłbyś wrzucić sreena jak to ma być wszystko ustawione w tym Proxy --> PPC --> podczas dodawania tych skyptów ?

Tak jest! Daj mi sekunde :P

@Edit

Proxy

Injector

@Edit2

Efekty || -=[ UFO ]=-

Opublikowano

dziękówa !

masz wielkiego "+" :D

EDIT, a mógłbyś "latitude " że pokazuje wrogów na minimapce ? ;)

EDIT2 , dobra już nic nie chce, sam zaczynam to łapać po mału :rolleyes:

EDIT3

dobra kurde chyba nie wszystko poszło dobrze, zrobiłem wszystko tak jak powinno być ale po włączeniu mozilli wyskakuje raport o błędach i sie zamyka, jak zamkne WP znowu działa :angry: wiesz może czemu tak jest ?

PS. jak powinny wyglądać

ustawienia ?

Opublikowano

dziękówa !

masz wielkiego "+" :D

EDIT, a mógłbyś "latitude " że pokazuje wrogów na minimapce ? ;)

EDIT2 , dobra już nic nie chce, sam zaczynam to łapać po mału :rolleyes:

EDIT3

dobra kurde chyba nie wszystko poszło dobrze, zrobiłem wszystko tak jak powinno być ale po włączeniu mozilli wyskakuje raport o błędach i sie zamyka, jak zamkne WP znowu działa :angry: wiesz może czemu tak jest ?

PS. jak powinny wyglądać te ustawienia ?

Użyj IE, mi też nie działa na innych...

Opublikowano

a u mnie wyskakują błędy podczas połączenia...[nie loguje na mapę tylko wywala "połącz ponownie i logout"]

a po wyłączeniu WP wszystko jest ok...:-(

[system XP-64bit, IE]

Opublikowano

czy te skrypty sa wykrywalne na serwerze ? czy można złapać bana za to? niech ktos jeszcze opisze co ktory robi, ktory jest na niewidki ?

Opublikowano

czy te skrypty sa wykrywalne na serwerze ? czy można złapać bana za to? niech ktos jeszcze opisze co ktory robi, ktory jest na niewidki ?

Teoretycznie? Tak, bo używają proxy, jednak jest to takie proxy jak w UDOBocie (127.0.0.1), więc w sumie chyba nie.

Na niewidki tu od Crusiera chyba nie ma, ale ja mam na kompie jeszcze stare działające :) Wróce ze szkoły koło 16, to może wam wrzucę...

Tam będzie na niewidki, autonamierzanie, i kilka innych których nie pamiętam... Jest też automatyczny atak i, że automatycznie atakuje tego kto nas bije :)

Przydatne jak sami bez IBotów, lub KBotów się weźmiemy za wrotka, jak i na bitkach, żeby nie tracić godziny, aż my gostka zaznaczymy, i obrywać salwy, a nie je rozdawać :P

Opublikowano

a u mnie wyskakują błędy podczas połączenia...[nie loguje na mapę tylko wywala "połącz ponownie i logout"]

a po wyłączeniu WP wszystko jest ok...:-(

[system XP-64bit, IE]

mam Viste 32bit, IE i ten sam problem :angry:

NetTech lubi to
Opublikowano

Nie wiem skąd wy te problemy bierzecie o.O

Cóż, też nie wiem jak go naprawić, bo sam takowych problemów nie miałem.

Opublikowano

Tak jest! Daj mi sekunde :P

@Edit

@Edit2

a moglbys to wrzucic na you tube bo jakos próbuje i niestety nic mi nie wychodzi :/ i jak bys mogl to pare scryptow z opisem do czego co i jak... a i czy da rade np. 2 albo i wiecej zaladowac np.1 na niewidki 2 na jakis inny bajer ?? a jak tak to w jaki sposob ??

A narazie + :D

Opublikowano

a moglbys to wrzucic na you tube bo jakos próbuje i niestety nic mi nie wychodzi :/ i jak bys mogl to pare scryptow z opisem do czego co i jak... a i czy da rade np. 2 albo i wiecej zaladowac np.1 na niewidki 2 na jakis inny bajer ?? a jak tak to w jaki sposob ??

A narazie + :D

Da sie do 3 na raz, a moze i wiecej, ale ja bym nie chcial bo wtedy moze lagowac ;\

Opublikowano

Da sie do 3 na raz, a moze i wiecej, ale ja bym nie chcial bo wtedy moze lagowac ;\

Błagam wez mi jakis filmik podrzuc bo masakra nic mi nie wychodzi :/

Dziekij z góry :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...