Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Ustawieniem Rozdzielczosci...

memek_1984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej mnie wpienia jak pekne to ze musze od nowa ustawiac rozdzielczosc i wszystkie slloty bo gdzy zaloguje sie na okno mapy aby sie naprawic to mam rozdzielczosc 1024x576 i musze pokolei...wchodzic w ustawienia wybierac 1200x720 zapisac-zrestartowac-zapisac i pozatwierdzac pozniej wszystko.od nowa okienko zaladowac i zabawa z ustawianiem od nowa :/ Mam lapka 15`6 i rozdzielczosc ustawiona na 1366x768 .pisalem do suportu i tylko mnie zdenerwowali bo ze niby mój lapek nie obsługuje takiej jak ja chcem :angry: ale dziwne ze tylko na Darkorbit tak sie dzieje !!!

Moze ktos z forum ma jakias recepte na to ?? gram na mozilli bo ta kombinacja restartow i zapamietywania najlepiej diala (na chromie czasem nie zaskakuje ) ale to sie dzieje na wszystkich przegladarkach.Z gory dziekij za pomoc :D

Wszystkie boty za free !!!

Opublikowano

Przeglądarka w oknie odświeża ustawienia, więc wracasz do starej rozdzielczości, zatem musisz to zrobić szybko =D Wybierasz rozdzielczość, zapisujesz i F5. Bardzo szybko. Wtedy będzie ok.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Zapisz(wtedy sie odswieza)-zrestartuj-zapisz i wtedy wchodzi 1200x720 jak nie ruszam glownej strony to moge przelogowywac do oporu ale jak zaczne sie grzebac np. kupie niewide czy zajrze w podnia albo cokolwiek juz mam po dedzie zabawe od nowa :/ heh irytujace to jest jak np. na pilce w ciagu parenastu min pare razy sie peknie :D

Wszystkie boty za free !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...