Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Public Call Of Duty 4: Wallhack

x0Ph

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Poraz kolejny mam zaszczyt zaprezentowac mojego wallhacka do Call of Duty 4 1.7. :D

PUNKBUSTER *UNDETECTED*

punkbuster.png

Skan:

To jest ukryta treść, proszę

Instrukcja:

- Uruchom sinJect

- Znajdz iw3mp.exe

- w drugiej liscie zaznacz CoD4.dll

- Uruchom gre

Wallhack nie jest kompatybilny z PROMOD

Credits:

- Sinner - DLL Injector

post-287549-0-03876100-1293978338_thumb.png

Opublikowano

Własnie nie, wbijam na normalnego HC. Uruchamiam przez Injected, natomiast nic nie widze przez ściany, spróbuje jeszcze raz. Jak zadziała dam znać =]

13:35

Huh, dalej nic.

Opublikowano

Dziala tylko na xp

Popoludniu zrobie filmik ;)

Niekompatybilnosc najprawdopodobniej jest wina injectora.

Sproboje temu zaradzic.

Opublikowano

Mi nie działa, nawet jak łączę sie przez komendę connect na dole. Jak odpalam normalnie gre to tez nic nie mam

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

100% kompletny FAKE! Nie działa w żaden sposób, ani przez injector.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

hmm pobrałem to uruchamiam grę przez ten cheat gra mi się włącza wbijam na serwa i lipa nie mam wh :/ mam windows XP i cod4 modern warfare spatchowany do 1.7 a więc nie wiem co jest przyczyną. Bardzo Bym prosił o samo WH ponieważ jestrem świeżo upieczonym graczem Call Of Duty 4 i gra mi nie idzie ;/ chce się poprostu nauczyć gdzie najczęściej gracze biegają itp. Jeżeli ktoś ma wh które działa na dzieńdzisiejszy to proszę o kontakt lub na GG : 26212757. Dziękuje wszystkim którzy nie czytają do końca i dadzą mi - ..

Zbieram

Plusiki :P

To Ten Zielony Przycisk :P

To Nic Nie Kosztuje A Dla Mnie To Motywacja :P

Opublikowano

hmm pobrałem to uruchamiam grę przez ten cheat gra mi się włącza wbijam na serwa i lipa nie mam wh :/ mam windows XP i cod4 modern warfare spatchowany do 1.7 a więc nie wiem co jest przyczyną. Bardzo Bym prosił o samo WH ponieważ jestrem świeżo upieczonym graczem Call Of Duty 4 i gra mi nie idzie ;/ chce się poprostu nauczyć gdzie najczęściej gracze biegają itp. Jeżeli ktoś ma wh które działa na dzieńdzisiejszy to proszę o kontakt lub na GG : 26212757. Dziękuje wszystkim którzy nie czytają do końca i dadzą mi - ..

wlasnie...

jestes swiezym graczem COD'a 4 to powinienes grac bez wspomagaczy bo pozniej bez tego sobie nie bd radzi : ) najlepiej jest od poczatku grac bez i nabijac uczciwo lvle i zdobywac umiejetnosci, by potem byc pr0 a nie lamka : )

W razie pytań lub problemów pisz na PW, email, gg !

email: [email protected]

gg: 31227495 - (odpisuje gdy wejde na gadu ! )

f1b4ef6eb52b2b9.gif

0fd786f54cb7fa0150afb68bbe043a45.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...