Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Moje Sygnatury ;)

Gargamel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak , oto moje sygnatury :)

1.eplz0l.png

2.xaxaxa1.png

3.signaturev2.png

4.Girl_Signature1.png

5.techsighm4.png

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

1 i 2 górne światło mnie denerwuje

3 średnio

4 mi przypadla do gustu

5 nie mam zdania

Nawet dobre pracki.

Opublikowano

6.14bkchk.png Mój 1 sprite :P

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

FUJ!!!!!!

Jezu...na chuj dałeś te c4d na color burn albo dodge o_O...

Napis ble.

Bez tych C4D na burnie nie byłaby taka płaska,ale no nie ma co dużo wymagać.

Opublikowano
Napis ble.
lol gdzie ty widzisz napis? aa jest xD więc tak: starych nie oceniam. Ostatnia fuuuj! Screen z gry, dodane paskudne c4d na color dodge bądź overlay lub linear burn albo color burn.. ehh nie rób nigdy pracek z stocków, które są słabe graficznie.. layer->new adjuments->gradient map np. pomarańczowo-żołto-pomarańczowa na soft light i już ładnie.. gm'ki są po to by zmieniały kolor tak samo jak phot filtery np. ćwicz!

[V]10

[V]50

[V]100

[V]150

[V]200

[X]400 postów

[X]1000 postów

[X]2000 postów

Opublikowano

@up

No mogę , zapodaj materialy , jaks temat o czym ma byc ta sygna

Opublikowano

Żeby nadać pracy kontrastu,bez dodawania "Brightness/Contrast" Można dodać Gradient Mapę podstawową Pomarańcz-Granat na Soft Light i zmienić według uznania Opacity.Oraz ciepły photofilter o ile się nie mylę 95.

Rób na razie proste pracę,i nie przesadzaj z efektami i C4D.

Opublikowano

new

To jest ukryta treść, proszę
<-- nie daje w bo za duze :P

Opublikowano
3 spieprzyła wszystkie więc daJE 8/10 ucz się ucz

Ty też się ucz bo sygny masz nie najlepsze. Daje 5* za dobre chęci.

Opublikowano

Troszkę słabiutkie, :P (ale ładniejszych bym nie zrobił ^^)

1. 6/10

2. 6/10

3. 5/10

4. 6/10

5. 5/10

@down: a zgadnij. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

UP:

Czemu nie 66656?

A ta nowa pracka aż mi kolorkami oczy wypaliła...

Opublikowano

tak 7/10 ładne są :)

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...