Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki Konkursu Na Userbar.

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rodimop zrobił taki fajny userbar w Paincie :( Ale cóż ten też niczego sobie ;) Gratz.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aleeee... to ja miałem wygrać ;< a userbary do kitu...

Opublikowano

moim faworytem był debil(ten spambot)

dobrego bara zrobił, szkoda że nie wygrał

Dokładnie tak samo sądzę, debil mogę wstawić sobie tego bara do sygny?

23763184165281162590.png

SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ

:)

Opublikowano

Paintcizna. Dobrze reprezentuje poziom forum.

Jak z Ciebie taki kozak trzeba było oddać swoją pracę na konkurs, Wojtasek tak samo. Wydziwiacie jak znawcy i profesjonalni graficy a sami nie ruszyliście nawet palcami.

Nie chodzi o to, aby userbar miał pełno tekstur, napisów i innych pierdołów. Miało być czytelnie i spokojnie, tak jak tutaj.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Poznaj historię forum,potem się sadź do mnie psze pani pełna profeska.

Czytelnie,nigdy nie robiła pani userbarów? Przykre.

Przecież nie brałam udziału -.-.

Więc nie rozumiem dlaczego wyrzucasz mi, że userbary robię nieczytelnie. Skoro nie brałam udziału to chyba o tym wiem, nie sądzisz?

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Dobrze,że potrafisz czytać,co lepsza ze zrozumieniem,a co najlepsze zajebiście interpretujesz.

Nigdzie nie napisałem niczego,co ma związek z Twoim "niebraniem" ani braniem udziału w tym konkursie.

Gratuluję szprytu i życzę powodzenia w dalszej pracy.

Opublikowano
Jak z Ciebie taki kozak trzeba było oddać swoją pracę na konkurs, Wojtasek tak samo. Wydziwiacie jak znawcy i profesjonalni graficy a sami nie ruszyliście nawet palcami.

Nie chodzi o to, aby userbar miał pełno tekstur, napisów i innych pierdołów. Miało być czytelnie i spokojnie, tak jak tutaj.

Nie trzeba coś umieć, żeby rozponać, że praca jest zajebista.

Ale żeby wybrać najchujowszą, ze wszystkich chujowych prac, to trzeba być chu...liganem. Bójcie się drogie dzieci.

Opublikowano

Eee tam, mam takie samo zdanie jak co poniektórzy. Kto wybierał tego zwycięskiego userbara? Według mnie maksymalnie 5 minut w PS'ie czy tam GIMP'ie przy poradniku i tyle się napracował.

To ja już się więcej napracowałem(z 15 minut) i nie szedłem według jakiegoś poradnika czy szablonu dot. userbarów.

Tak czy siak, u mnie w sygnaturce to nie wyląduje, więc who cares.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

:O Koleś nic w tej pracy nie zrobił przeciez. Kompletne 0 własnego wkładu... No prosze was, co to za filozofia wkleić logo zrobione już przez kogoś. No, tak, tak gratulacje oczywiście, pomysłowości na wykonanie jakże oryginalnej pracy

@down

Dla prostoty musi być proste

Opublikowano

Gratulacje!

Widać że moje prace były do ****. :angry:

Po co się łudziłem.... :(

Pozdrawiam Wszystkich którzy zminusowali mnie ;)

To jest ukryta treść, proszę

Jeszcze raz Gratulacje Rain.! :D

Kliknij Lubie to ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...