Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cz Jest Cheat

rafal7877

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kerkava, merkava, antistealh, rsb shooter... mało Ci?

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Rusek.

Nawet tego nie skomentuje.

Nie ma hackow do darkorbit no moze kilka ktore dzialaja zgodnie z gra tak jak maggot podal, a rsb shooter to bot a nie hack

Opublikowano

@UP nie znasz się to nie odzywaj ... koledze gość walił po 100 000 jak jeszcze nie było profilu pilota i rsb.. Jeśli mi wytłumaczysz jak to zrobił bez cheata oddam Ci moje konto na do...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Lag, zsumowane dmg, dmg bug.

Zresztą, czy twój kolega ma na to jakiś dowód? Bo ja mogę powiedzieć, że pierwszego dnia mojej gry na starym DO, koleś do mnie podleciał i mi walnął 240k i od razu padłem...

Opublikowano

Kerkava, merkava, antistealh, rsb shooter... mało Ci?

rsb shooter... wielki mi czit.

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

A czy Ty myślisz? Jaki kurwa cheat? Okej, pokaż mi screena, jak dostał takie dmg. I to w dniu, gdy nie było dmg buga (a BYŁO takie coś, ludzie po kilka kk walili...)

Pokażesz screena - uwierzę. Nie pokarzesz - też sobie mogę napisać że mój kolega... co tam kolega, moja babcia to dostała 120k! I wtedy to nie było profilu...

Opublikowano

Ludzie... kody mogą istnieć . W niektórych grach autorzy dodają kody dla adminów itp. Ale czasami zdarza się że taki autor źle zabezpieczy grę i tych kodów można używać

Opublikowano

Buahaha, kody dla adminow buahahah. Chlopie rozwaliles mnie.

Jak juz cos to komendy ktore sa dostepne tylko dla wybranych osobnikow. Kody istnieja jedynie do gier single player

Opublikowano

rsb shooter... wielki mi czit.

po 1. Pisze się cheat baranie

po 2. Wielki nie wielki, mały nie duży, ale cheat to cheat, w końcu jest to pewien wspomagacz.

Co do Waszego DMG Hacka... faktycznie miał on miejsce w 2009r. kiedy akurat nie grałem w DO. I gwarantuję Wam że drugiego nie będzie.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Te zjeby myślą, że istnieje jakiś "czit'' dzięki, któremu walną 1000000000000 na salwę.

Dodam, że RSB shooter to gówno jak się nia ma makaronu

Nie do końca. Jest tam coś takiego jak zrzucenie empki gdy HP spadnie poniżej 15% i inne podobne. Aktywować je można przyciskiem "load functions" - nie trzeba do tego posiadać RSB.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Byl, ale nie ma :)

Znaffcy, nie wiecie to nie piszcie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...