Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot-Biolog 1.0.8

cfcfcfcf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie, lata już ktoś na tym bocie? Do pobrania stąd ==>

Jeśli ktoś lata to może podzieli się z nami uwagami jak się sprawuje bo wygląda ciekawie.

Opublikowano

Jeśli ktoś lata to może podzieli się z nami uwagami jak się sprawuje bo wygląda ciekawie.

Hmm... Z tego co widzę bot ten oprócz wielu nowych funkcji posiada jeszcze jedną , niezwykle interesującą ...

Opcja " Cleaner " pozwala zbierać skrzynki bonusowe z większych odległości co za tym idzie , więcej uri,kredytów i innych rzeczy.

Nie wiem jak to zrobił , lecz jeśli to działa ... :D

Właśnie go ściągnąłem i odpalam , rano z edytuję posta i napiszę ile średnio zarabia przez 10 godzin.

Mój rekord wynosił 38k uridium w 10 godzin , lecz to było na ibocie.

Bot wydaję się podejrzany lecz jest kompletnie czysty ^^

Zamieszczam link do skana :

To jest ukryta treść, proszę

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano

Hmm... Z tego co widzę bot ten oprócz wielu nowych funkcji posiada jeszcze jedną , niezwykle interesującą ...

Opcja " Cleaner " pozwala zbierać skrzynki bonusowe z większych odległości co za tym idzie , więcej uri,kredytów i innych rzeczy.

Nie wiem jak to zrobił , lecz jeśli to działa ... :D

Właśnie go ściągnąłem i odpalam , rano z edytuję posta i napiszę ile średnio zarabia przez 10 godzin.

Mój rekord wynosił 38k uridium w 10 godzin , lecz to było na ibocie.

Bot wydaję się podejrzany lecz jest kompletnie czysty ^^

Zamieszczam link do skana :

I więcej banów :)

Najbardziej mi się podoba HB i log, tego mi najbardziej brakowało.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

I więcej banów :)

Najbardziej mi się podoba HB i log, tego mi najbardziej brakowało.

Nie rozumiem o co ci chodzi :)

Opcja cleaner sprawia się znakomicie , skrzynki znikają sporo wcześniej niż dolecę do nich i wszystkie te bonusy zalicza :)

Posiada 2 opcję logowania :

1. Poprzez SID i ID

2. Poprzez Login i Hasło

Honeyboxy i md5 trzeba chyba samemu updatować , program chyba tylko przypomina kiedy się zmieniają , nic więcej.

Zbieram plusy , kliknij

add.png

mca.png

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Znałem bota już wcześniej, fajny, ale ja nie zaryzykuję :)

Opublikowano

nom, ja tez. Miałem wyrąbane konto na pl2 a po 3 min używania tego miałem bana (kiedys taka opcja była chyba w antistealth)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

nom, ja tez. Miałem wyrąbane konto na pl2 a po 3 min używania tego miałem bana (kiedys taka opcja była chyba w antistealth)

Dobrze pamiętasz, była :)

Opublikowano

Znałem bota już wcześniej, fajny, ale ja nie zaryzykuję :)

Jak mogłeś go znać wcześniej jak dopiero wczoraj wyszedł :) Tobie pewnie chodzi o inną wersję bota tego samego autora, tamten bot był robiony na wzór 3.0.2 a ten to klon 4.0.1 z dodanymi funkcjami. Co do opcji "cleaner" to wcale jej nie trzeba zaznaczać i bot wtedy zbiera normalnie skrzynki tak jak ten oficjalny.

Opublikowano

fajny bajer z tym czyszczeniem ale tez nie bede ryzykowal z zalaczaniem go.Z jakiegos powodu zrezygnowali z tego w nowszych wersjach antistealth.Jakos tez mnie nie przekonuje te logowanie sie przez nick i haslo...ibot,kbot tez maja to ,ale mozna odrazu wskoczyc do menu gry z bota...jakos zostane narazie przy tym od magotta...

Opublikowano

Jakos tez mnie nie przekonuje te logowanie sie przez nick i haslo...

A kto ci się każe logować przez nick i hasło? Przecież w tym bocie jest opcja logowania się przez ID i SID.

Opublikowano

To jakie te nowe funkcje sa?

- Cleaner

I co jeszcze? Robi wrota :D ? ;x

Odpal sobie tego bota i zobacz jakie ma funkcje zamiast zadawać głupie pytania na forum. :D

Opublikowano

Odpal sobie tego bota i zobacz jakie ma funkcje zamiast zadawać głupie pytania na forum. :D

Kurde ale przeciez niektorzy nie ryzykuja i nie odpalaja tego bota wiec ja sie do nich bede zaliczal :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurde ale przeciez niektorzy nie ryzykuja i nie odpalaja tego bota wiec ja sie do nich bede zaliczal :D

Jaja "se" robisz? Czym niby ryzykujesz uruchamiając tego bota ?

Niczym , tydzień temu używałem go łącznie z opcją "Cleaner" i nadal mam swoje konta :)

Wystarczy codziennie sprawdzać kody honey boxów i md5 , 3 razy dziennie aktualizować SID i nie ma co martwić się o bana.

Przetłumaczyłem z oficialnego posta na elitepvpers jako , że ktoś tu pytał się o jego nowe funkcje

( Tłumaczenie moje własne + parę rzeczy od siebie )

Zbieram plusy , kliknij

add.png

mca.png

Opublikowano

(...)

Z ostatnim się nie zgodzę. Puść bota na jakimś globalu to prędzej inny bot podpierdoli Ci skrzyneczke niż Ty do niej dolecisz. Bot musi zbierać te które są blisko niego, a nie lecieć daleko daleko po skrzyneczke, nawet, jeśli żadnej wokół niego nie ma. Doleci i co? ominął wiele boxów po drodze, a nie zebrał żadnej, bo inny bot mu podpierdolił.

Tak po za tym... powiem Wam że ten bot to gówno, nic ciekawego nie dodaje.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

poda ktos link do strony gotowej z linkiem do pobrania poniewaz nie moge sie na tamtej zarejestrowac

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...