Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejna Zmiana. Teraz Większą. Nowy Administrator.

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lul, niektórzy ogarniają po 3/4 działy. A ona ma admina bo?

Wkład? Robi grafiki, ogarnia FanART - to w takim razie taki Merkon czy x070x lub inni też wkładają dużo w to forum. Ogarniają 3/4 działy.

M@niek "Szkoda że nie potraficie docenić czyjejś pracy" ~VS~ Competition "Szkoda, ze praca innych jest niedoceniona".

Kopiujcie jeśli się zgadzacie.

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Gratuluję.

PS. Tyle newsów ostatni, może zrobili byście następny konkurs na Gold Membera?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Porażka, co ona zrobiła takiego w tym MMT ? Za czasów kiedy tam lideruje wypuszczono aż JEDNĄ recenzję, to forum zaczyna już schodzić na psy, począwszy od banowania niewłaściwych osób kończąc na takich idiotycznych awansach.

Co ona takiego zrobiła ? Na innym koncie miałem dostęp do mmt i jakoś oprócz redagowania to gówno robiła jako lider. Jako user chyba się ma prawo wiedzieć.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie ma drugiej osoby, która w tak krótkim czasie zrobiła tak wiele dla mpc. Gratulujemy duds, mam nadzieję, że ta ranga Cię nie zmieni.

Widzę, że niektórych zazdrość zjada... cecha ludzi małych :)

Pozdrawiam,

Może mnie troszeczkę zjada ta zazdrość ^^ Ale i tak nic nie mam do powiedzenia w tej sprawie niż tylko pogratulować. To wy decydujecie i nikt inny.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Porażka, co ona zrobiła takiego w tym MMT ? Za czasów kiedy tam lideruje wypuszczono aż JEDNĄ recenzję, to forum zaczyna już schodzić na psy, począwszy od banowania niewłaściwych osób kończąc na takich idiotycznych awansach.

Nie jesteś w MMT to się nie wypowiadaj, nie wiesz co tam się dzieje, gdyby nie duds. to nawet tej jednej recenzji by nie było.

Opublikowano

@UP Tak, masz rację, nawet jednej ;>

A co to za różnica, czy jest ta jedna recenzja na miesiąc, czy jej nie ma ?

Kto będzie oglądał recenzje już "starych" gier ?

Na to pytanie odpowiedzcie sobie sami, zapraszam na reklamę ...

______

Nawiązując do tematu, to nie zmienia aktu że duds. zasłużyła na ten awans, może nie do końca, ale zasłużyła.

A nawet gdyby nie, to i tak tego nie zmienicie.

Basta.

beznazwy3e.png

Opublikowano

Porazka sie tutaj dzieje nie ma to jak znac pro elo elo admina moltajnsa odrazu masz adminstratora nawet globala nie dostajesz tylko odrazu admin heh normalnie dno i porazka =)

Opublikowano

Nie jesteś w MMT to się nie wypowiadaj, nie wiesz co tam się dzieje, gdyby nie duds. to nawet tej jednej recenzji by nie było.

Nie wiesz kim jestem, poza tym jakoś twoje zdanie specjalnie mnie nie interesuje.

// Ale ja wiem. Nie offtopuj

Byłbym zapomniał. To przecież multi...

Banuj, zaraz przyjdę z kolejnym.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Porazka sie tutaj dzieje nie ma to jak znac pro elo elo admina moltajnsa odrazu masz adminstratora nawet globala nie dostajesz tylko odrazu admin heh normalnie dno i porazka =)

MMT Lider to Global Moderator ;)

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Gratulację naprawdę nie którzy nie umieją docenić czyjejś pracy ;(

jackraymund - ogarnia więcej działów niż ona, a to, że ona zarządza w MMT...

Jestem ciekaw, ile osób ogląda te recenzje. Wiem zaraz większość pomyśli "kto Ci każe oglądać" ja odpowiem NIKT, ale jak się recenzuje gry to jakieś nowsze... Niektóre trainery są lepsze niż te gameplaye - obejrzyjcie filmy Bungo21 czy Niezapominajka666. Takich ludzi jak Bungo czy Niezapominajka mógłbym wymieniać sporo. A to MMT wyskakuje z recenzją góra 5 minut i opowiada o grze jak powstała, jaka firma i tyle... A inne części? Jak przejść, albo jakieś etapy?

M@niek "Szkoda że nie potraficie docenić czyjejś pracy"

Competition "Szkoda, ze praca innych jest niedoceniona"

Kopiujcie jeśli się zgadzacie.

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...