Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Faq] Srevolution

NymphomaniaC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to już wszystko wiadomo dry.gif

widzę tutaj wersję srevolution 1.4.1 więc to będzie coś koło 1.298/1.302

random.jpg

• Odpowiedzi 464
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lolz. to nie srevolution tylko srx albo limex... nad srevolution prace zakończyli.. teraz zajmują sie właśnie oba projektami.

//Edit: Pisałeś już posta o nowym emulatorze "linki znajdziecie w tematach niżej" ...

Opublikowano

musisz napisać położenie do SQL w Settings.ini w Login i Gameserver

Wchodzimy: Srevolution_1.2.7\Srevolution Loginserver\Settings\Database.ini

[sREVOLUTION_DATABASE]

connectionstring=Data Source=Nazwa Użytkownika PC\SQLEXPRESS;Initial Catalog=silk;User Id=Twój login do konta w SQL("admin");Password=Twoje hasło do konta w SQL("1234");MultipleActiveResultSets=True;

Wchodzimy: Srevolution_1.2.7\Srevolution Gameserver\Settings.ini

[sREVOLUTION_DATABASE]

connectionstring=Data Source=Nazwa Użytkownika PC\SQLEXPRESS;Initial Catalog=silk;User Id=Twój login do konta w SQL("admin");Password=Twoje hasło do konta w SQL("1234");MultipleActiveResultSets=True;

Opublikowano

A wiec tak mam takie problemy:

To jest ukryta treść, proszę

musisz napisać położenie do SQL w Settings.ini w Login i Gameserver

Wchodzimy: Srevolution_1.2.7\Srevolution Loginserver\Settings\Database.ini

[sREVOLUTION_DATABASE]

Wchodzimy: Srevolution_1.2.7\Srevolution Gameserver\Settings.ini

[sREVOLUTION_DATABASE]

NIe pomaga i mam to zrobione :/

+ Jak właczam przez loadera z portow :

15779 wyskakuje okienko potem Eroor z tymi parametrami kompa

15780 wszystko ok ale nie ma zadnego servera :/

PLS HELP !!!

25819756.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Mam problem podczas instalowania SQLServer2005_SSMSEE.

Mój problem to ;

To jest ukryta treść, proszę

Proszę szybko o pomoc dziękuje .

Tam pisze ;

Instalator Windows

Ten pakiet instalacyjny nie jest obsługiwany przez procesor tego typu. Skontaktuj się z producentem aplikacji .

.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam . Sorki ze odkopuje temat ale mam problem. Tj ustawilem wszystko tak jak zawsze wlacze login server game server loadera i serv mi sie wlaczy ale nie widze servera i od razu dc dostaje jesli ktos wie o co chodzi to prosze o pomoc. Z gory dzieki dodam jeszcze ze srev ver 1.4.2 silkroad ver 1.303.

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Czy mógłby ktoś dać nowe linki z najnowszym emulatorem lub serwerem i klientem? Bo ząden nie działą a mam ochotę się pobawić w tworzenie serwera. Z góry Dziękuję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gdy włączam login serwer działa normalnie ale jak włączam game serwer to pokazuje się i odrazu znika, co może być tego przyczyną??

mam clienta isro 1.288

a serwer srevolution 1.3.1

Proszę o pomoc :)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Od wczoraj próbuje uruchomić sobie prywatny serwer , lecz :

po 1: Czy klient gry może to być Silkroad Online - ISRO (ten najnowszy z patchowany)

po 2: Przy uruchomieniu GameServer.exe po krótkim czasie wyskakuje błąd "Wystąpił problem z aplikacją GameServer i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty."

po 3: jak poprawnie skonfigurować EdxSilkroadLoader5 by połączył sie z moim serwerem?

Może i te pytania już ktoś inny znalazł, ale

Prosze o odpowiedzi i porady na te pytania. Prosze najlepiej o kontakt na gg - 10230206

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...