Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wp] Paczka Tools'Ów Do Do

pampersi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

. Mam takie pytanie działa jeszcze to zbieranie skrzynek ? :P

Coś u mnie nie chce zbierać ;/ niby mam ustawione tak jak trzeba ale nic z tego, skrzynek dalej nie zbiera.

Zna ktoś może powód, przyczynę ?

Mogę Dodać że nie idzie u mnie wpisanie w cmd tej komendy bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff. Po wypisaniu komendy wyskakuje mi że Nazwa bcdedit.exe nie jest rozpoznawana jako polecenie wewn. lub zewn.

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Opublikowano

hmm pod skanem są komenty :

Keylogger

Omg... I lost my account because of this !

więc nie radzę próbować

JA

Opublikowano

Witam

Mi przy odpaleniu tego skryptu wyskoczyło na procesie plugin container.exe coś takiego Err[intPPC] i przy testowaniu skryptu

.compiling {FS text script} 05.02.2011 15:33:34

.ERROR: 'BEGIN' expected at [11:1]

.end;

wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

uruchamiaj jako administrator

właśnie w tym rzecz że uruchamiam jako administrator,zaznaczam odrazu ze wyrzucam z programu skrypt bonus box,instalowałem nawet wcześniejszą wersje przeglądarki.Może coś w portach trzeba pozmieniać czy ma być ustawione na domyślnym?

Opublikowano

Mam pytanie :D

Nawet jeśli to nie jest keylogger to czy big point może wykryć ze tego używam poza invisible boxami ?

Opublikowano

W chrome to normalnie działa a terars trzeba troche w configuration pozmieniać (tak jak i w firefoxie), a z boxami bym na waszym miejscu uważał gdyż nawet po katyalizacji honey.txt to i tak zbiera niewidzalne HB i nie wszyskie widzialne

PS: Może ktoś dać strone/ki to jakiś fajnych skryptów wzamian też moge pare podać ale to już na priv

Opublikowano

piękny bocik wszystkie skrzynki moje i watpie by kradł konta w 5 minut udalo mi sie trafic 500 uri ;d a w 10 minut 800 takze ladnie :)

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Witam. Proszę was o pomoc gdyż:

a) po wpisanu tej komendy w cmd wyskakuje mi error.

B) włączyłem tego WP667.exe. i nie działa

Mam windowsa XP i gram na K-Meleon'ie

Jestem zielony w tych sprawach więc czekam na waszą pomoc =)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Mysisz se WP skonfigórować na D3H1 to ci normalnie pujdzie

a coś jaśniej, jeśli można prosić ?

Opublikowano

a czy Wy kurwa możecie przestać się kłocić tylko powiedzieć jak to odpalić na chrom żeby działało poprawnie ?

Opublikowano

Nie pierdol że D3H1 bo na D1H1 też mi działa. Na mozilli, chrome i udobocie jednocześnie...

tak jak masz na flash-u to owszem i jak masz puszczony przez port 8080 a ja to mam na porcie 9398 czy coś takiego (dokładnie niepamietam). Weż jeszcze pod uwage jakiej wersji mozili używasz zanim zaczniesz sie sapać, a żeby chodziło na chromi ten sam config trzeba skopiować i zamiast firefox.exe dać chrome.exe cała filozofia

PS: dokłądnie 9338

Opublikowano

puszczam prze ten port 9338 ale ani na chrom ani na firefoxie nie działa, otwiera sie już okienko z DO to po naciśnięciu "START" ale odrazu wyskauje ze straciłem połaczenie z serwerem gry.. jakieś rady ? poleci 5 i +

To jest ukryta treść, proszę
może na coś się przyda

Opublikowano

Inaczej jakie masz skrypty do czego? czy massz do nich setings i czy też tam coś grzebałeś czy zostawiłeś i wg ich nie tykałeś? arrek napisał tut luknij na niego i walnij wszstko jak tam jest i tylko 2 rzeczy zmienisz i bedzie chodzić może dam jutro linka ze chyba 30 skryptami tera nie moge bo na laptopie jestem

Opublikowano

na plu będzie za to banik ??

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

puszczam prze ten port 9338 ale ani na chrom ani na firefoxie nie działa, otwiera sie już okienko z DO to po naciśnięciu "START" ale odrazu wyskauje ze straciłem połaczenie z serwerem gry.. jakieś rady ? poleci 5 i +

To jest ukryta treść, proszę
może na coś się przyda

na garenie też tak mam (dziś przez cały dzień)

JA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...