Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zrobić, aby widzieć epiki z CandyLongju na Modzie od Kamera?

Paelo95a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy wiecie co zrobic zeby na modzie od kamer na serwerze candylongju było widac Destine miecze od 105 i bronie ? jak tak to prosze o odp

Z góry THX

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem jedynie w stanie Ci pomóc troszeczke. Jak sciagniesz Clienta CandyLongju (którego zapewne juz masz) to zmieszaj go z KamerModem - mówiac zmieszaj mam na mysli : zaznacz wszystkie pliki w folderze CandyLongju_Client ... , skopiuj , wklej do folderu ..\ProgramFiles\Metin2 (tam gdzie masz Metin2 PL i Moda) ale pamietaj zeby zmieszac wszystko (Przenies i Zamien) a nie Kopiuj. Ja mam niestety Antyczna zbrojke i jej nie widze :( . Ale widze Epickie od +0 - +7 (Zbroje), poniewaz Epickie +8 i +9 niestety wygladaja jak Hwangi.. Bronie Epickie (niestety pomijajac Destino - który wyglada jak Zatruty+0) . Ja posiadam - jak juz wczesniej wspomnialem - Antyczna+9 i Caos+7 , którego oczywiscie widze :). Widze tez Falciatrice, Agonie, Runice, Rubino i jeszcze te Dzwony Szamana. Pomijajac Destino, Elfico, Abissi i Antyczne Zbroje widze wszystko + moge wchodzic do DT na ch2/ch3 ; )

•  
  • Thelgar - 107 lvl - Shinsoo - Mental

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...