Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Zmiany W Regulaminie

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra już wszystko wyjaśnione, może administracja wam powie. Punkt 2 został zmieniony.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Punkt drugi regulaminu został ograniczony TYLKO i wyłącznie do zespołu moderacyjnego działu Metin2.

Pozostali moderatorzy mają prawo postawić swój serwer pod warunkiem wcześniejszego powiadomienia administracji (kokosza).

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Dlatego można by pomyśleć o stworzeniu odrębnego od MPC hosta, który przeznaczony będzie tylko na serwery..

Nie wiem człowieku, co ty próbujesz wymyślić. Nic nie wiesz, a najwięcej paplasz.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak dla Mnie to wspaniałe zmiany w regulaminie.

Kiedyś zajmowałem się Metinem, ale teraz przez te wszystkie niewypały odszedłem od tego g*wna. Co ma mój post związanego z tematem?

To, że przez te "niewypały" lagi na MPC były jak cholera, a człowiek np. chciał napisać tuta. Gdy ktoś bez rangi [Moderator, Global Moderator, KidModerator] zakłada dedyka to nie ma większej sensacji, ale jak ktoś ją ma to wtedy na MPC forum wzrasta ilość gości x3/4.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Nie wiem człowieku, co ty próbujesz wymyślić. Nic nie wiesz, a najwięcej paplasz.

Biorę udział w dyskusji. Wyrażam swoje zdanie. Mam do tego prawo. Nie pasuje - nie komentuj.

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Biorę udział w dyskusji. Wyrażam swoje zdanie. Mam do tego prawo. Nie pasuje - nie komentuj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Chodzi w tym o to, żeby sytuacja z Evenye, czy tam innym EvoniS'em się nie powtórzyła. Że moderacja obiecuje jakiś serwer, a potem zawodzi użytkowników.

Pamiętacie chyba wszyscy, jakie lagi spowodowała rzekoma premiera Evenye. Chodzi głównie o to, żeby moderacja poświęcała się moderacji i skupiała na MPC.

a pamietam jak sama ich broniłaś haha ,, nie przesypiaja nocy a wy im wytchnienia nie dajecie,, bla bla .. ż a ł o s n e :)

@to był błąd mojego życia.

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

I dobrze koniec z rzekomymi serwerami forum i tak mnie dział nie obchodzi :D ale lagi dotykają całe forum a do ptk 1 to powinno już być dawno temu :D i mam lepsze rozwiązanie dotyczące serwerów do metina - usunąć dział metin2

1396292564-U784394.png
Opublikowano

@Up

Usunmy dzial metin i jeszcze twoje konto co??

A mam jedno pytanie

Czy modek moze zostac GM'em na jakims serwie??Czy tu chodzi tylko o postawienie go?

sstwc.jpg

Opublikowano

Powiem tak - byłem przeciw działowi zapowiedzi bo SAMI się przekonaliśmy że to nie ma sensu [ evenye rlz ]

Jednak rangi wyższe zadecydowały inaczej i ot co są efekty. Można by było wywalić ten dział :)

Pozdrawiam.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Myślę, że dość już dyskusji.

W razie pytań bądź niejasności, zapraszamy użytkowników do Prywatnych Wiadomości.

Pozdrawiam.

1321896841-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...