Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Gm-Tool V.1.0.1 By Gaako11 & Petchi

zenek958

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym Wam zaprezentować GM-Tool najlepszy jaki znam.

Żaden inny tak mi się nie upodobał jak ten. Ma w sobie najważniejsze funkcje i nie tylko:

- Daje on możliwość wyboru dowolnego EQ do spawnu w naszym ekwipunku.

- Daje nam skile jak i można wpisać czyiś nick a on wpisze komendy za nas.

- Można zabić, kick'nąc, spowolnić, omdleć gracza wpisując tylko jego nick.

- Wybieramy miejsce TP a on sam wpisze komendę i nas przeniesie.

- Odnawiamy HP i PE jednym klawiszem.

- Możemy spawnować dowolnego moba lub metina z listy w dowolnej wpisanej wartości.

- Daje też możliwość ustawienia bonów na serwerze w % (drop yang, itemów, expa) na określony czas.

- Jednym klawiszem zmieniamy HP moba na 1.

Jego jedynym mankamentem jest język niemiecki.

Screeny:

To jest ukryta treść, proszę

Jaką grafikę obsługuje te forum, bo mnie h## strzela jak zmieniam format i żaden nie pasuje!

Download:

W załączniku ^^

Skan:

Liczę na +

^^

P.S

22.01.2011 23:55 - Zaczynam spolszczać ten programik, możliwe że jutro go udostępnię. Plusy zwiększą szybkość mojej pracy ^^

23.01.2011 21:21 - Spolszczanie zostało zakończone, dziś udostępniam go Wam do serii testów iż nie mam czasu żeby samemu sprawdzić ;)

Opublikowano

Daj link do orginału ;)

Na życzenie:

Dałem jako załącznik bo oryginał jest z Hotfile, trzeba czekać i uploader dał zdjęcie ważące 5,2mb a ja wrzuciłem dla ułatwienia sam programik ważący o wiele mniej.

P.S

Oryginału* jbc

Opublikowano

Ja nie pojmuję logiki takiego zje## człowieka który pobierze a + nie wstawi...

Już 19 pobrań a -1, kurwa ludzie jak macie wstawiać - lub nic nie wstawiacie to nie pobierajcie.

Opublikowano

Ja nie pojmuję logiki takiego zje## człowieka który pobierze a + nie wstawi...

Już 19 pobrań a -1, kurwa ludzie jak macie wstawiać - lub nic nie wstawiacie to nie pobierajcie.

I co Ci po tych plusach? Penis Ci od tego rośnie, czy myślisz, że będziesz fajniejszy jak będziesz miał dużo plusów?

(;

Opublikowano

I co Ci po tych plusach? Penis Ci od tego rośnie, czy myślisz, że będziesz fajniejszy jak będziesz miał dużo plusów?

(;

Chyba po to je wymyślili by je zbierać? Jakby za pracę nie dawali wypłaty to byś teraz zęby w parapet wbił!

Dodaj skan do pierwszego posta, i daj linki w code.

Ok robi się ;)

Opublikowano

Chyba po to je wymyślili by je zbierać? Jakby za pracę nie dawali wypłaty to byś teraz zęby w parapet wbił!

Tylko, że te plusy nic nie dają, a za wypłatę możesz sobie kebsa, albo jaranie kupić, taka jest różnica.

Opublikowano

Dobry jest... ale nie wiem czemu mi się GM'y buguja... wyjde z serwa i juz na GM nie wejde... Wiecie o co chodzi moze ?

hmm ile dajesz ramu na serwer? Jak grasz bez GM to tak się nie robi? Jak wybierasz postać GM'a to wywala Cię z metka?

Jestem w trakcie spolszczania tego GM-Tool, mam spolszczoną 1 stronkę a 3,4 to pikuś ale najgorsza jest 2 bo w niej jest do spolszczenia eq więc to mi trochę zajmie.

To efekty mojej dotychczasowej pracy:

Opublikowano

Jak jest wybór postaci to jeśli nacisnę na GM to nic się nie dzieje a na innych postaciach jest normalnie... Na serwie mam 1gb ramu. Ale sam na nim jestem.

Opublikowano

Jak jest wybór postaci to jeśli nacisnę na GM to nic się nie dzieje a na innych postaciach jest normalnie... Na serwie mam 1gb ramu. Ale sam na nim jestem.

Miałem podobną sytuację ale wtedy miałem zbugowane porty/mapy i nie mogłem wybrać postaci, mogłem tylko te co były w M1 lub M2.

P.S

Prace nad spolszczeniem postępują i obecnie jest spolszczone ok.80%, pozostało spolszczyć Zbroje, wszystkie bronie oprócz jednoręcznej, i 2 zdania :)

Z pomyślnymi wiatrami jak wstanę o 10 to GM-Tool PL będzie gotowe do godz. 15-16.

Opublikowano

Już dokańczam spolszczanie ^^

EdiT:

Jeszcze dzwony, wachlarze i zbroje ^^

EdiT2:

Spolszczanie zostało zakończone.

Oddaje Wam GM-Tool do testów :)

Opublikowano

A mi to sciągnołem to i wypakowałem i wypakowało sie jako plik nie zadan exe

dodaj to w .rar a nie .tar

Pozdrawiam

Opublikowano

dodasz link ze spolszczonym programem do tematu? czy zalozysz nowy?

Już wstawiłem tutaj :)

A mi to sciągnołem to i wypakowałem i wypakowało sie jako plik nie zadan exe

dodaj to w .rar a nie .tar

Pozdrawiam

Wszystko jest dobrze, specjalnie ściągnąłem wypakowałem i jest git, działa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...