Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Footballteam Bot

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przykro mi ale pobieranie akcji nie działa ponieważ nie ma podanej wartości akcji które chce się pobrać, wyświetla się błąd :podana wartość musi być cyfrą. Więc chyba nad tym trzeba by posiedzieć dłużej i inaczej się za to zabrać.

Opublikowano

Przykro mi ale pobieranie akcji nie działa ponieważ nie ma podanej wartości akcji które chce się pobrać, wyświetla się błąd :podana wartość musi być cyfrą. Więc chyba nad tym trzeba by posiedzieć dłużej i inaczej się za to zabrać.

Czy jak ustawilem by trenowal co 2 sek, dzieki czemu leca 2 akcje naraz to czy to musi sie tak caly czas jakby odswiezac ? Zapewne wtedy klika ponownie w trening i czy to przypadkiem nie powodem dla ktorego wykryja bota ?

Opublikowano

A bo nie wchodziłem, tylko od razu wsadziłem link :)

Zabieram się za prace nad fixem.

@UP: To ustaw rzadziej.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ja mam duży problem bo mi nie chce się ten bot zalogować na 2 serwer gdy daje start i włączam przeglądarkę to odświeża się 2 razy i nic jest cały czas strona startowa. Proszę o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam szukałem bota do ft dwa dni i znalazł się ktoś kto go udostępnił bez wirusów. Ale mam mały problem z odpaleniem tego bota. Moglibyście napisać co trzeba zrobić i wgl ? Mam ten sam problem co kolega wyżej tylko że chce sie zalogować na s4.

W dupie mam te całe +

Opublikowano

Bardzo fajnym rozwiązaniem było by wstawić takiego okienko w bocie w którym piszę np. "Dziś zdobyłeś 2 PP oraz 2 Losowania Kart Kolekcjonerskich"... Naprawdę ułatwiło by to życie. ;)

58395_13_03_11_1_33_49_2.pngJeżeli pomogłem daj + ;D

50 postów [x]

100 postów [x]

150 postów [ ]

200 postów [ ]

350 postów [ ]

500 postów [ ]

Opublikowano

Taa... ale jak pisałem - sam tego nie zrobię :)

@fast i peja: coś z javascriptem w ie?

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

@2xUP

Może jeszcze dodadzą żeby poszedł do sklepu zrobił zakupy potem ustalił skład na mecz i poszedł za ojca do pracy!

Co można zrobić aby bocik zapamiętywał ustawienia z poprzedniej pracy? Przy każdorazowym odpaleniu trzeba ustawiać wszystko.

A ty jak jestes taki madry to co nie mozesz sobie sam wpisac? Paluszki odpadna? Co za frajer...

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

miał ktoś taki sam problem jak ja z tym botem że kiedy wciskam start to nic sie nie dzieje ? pisze że "Zalogowałem pomyślnie" a po chwili znowu "Loguje" kiedy daję pokaż przeglądarke to jest tylko strona startowa z wpisanymi moimi passami . nie wiem w czym tkwi problem .

#edit : problem należy rozwiązać poprzez odpowiednie zalogowanie, ja to zrobiłem tak że najpierw weszłem na Internet Explorer, nastepnie zalogowałem się tam na FT po czym włączyłem Bota gdzie wpisałem passy a dopiero potem włączyłem Pokaż/Ukryj Przeglądarkę . Mi to zadziałało :)

W dupie mam te całe +

Opublikowano

Powiem tak , ja dla twórcy mogę bardzo pomóc lecz on musi tego chcieć ;) Tzn mam zawsze dużo informacji o FT itp jak kolega chce skorzystać zapraszam na Pw sam się narzucał nie będę :P

Opublikowano

Siemka i jak z tym botem na KK bo cos przedtem czytalem ze jest jakis taki wlasnie. Ma go ktos? A moze do tego bota dalo by sie to jakos wrzucic? :PP

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

Siemka i jak z tym botem na KK bo cos przedtem czytalem ze jest jakis taki wlasnie. Ma go ktos? A moze do tego bota dalo by sie to jakos wrzucic? :PP

co to za bot na kk ? ;dd

W dupie mam te całe +

Opublikowano

Jestem ciekawy jakie ulepszenia tym razem wprowadzi tk371. Dawno nic nie pisał pewnie pracuje nad jakąś bombą dla nas albo ma dużo innej pracy tak czy owak będzie dobrze B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...