Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs Mmt - Wygraj Słuchawki Firmy Sony!

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tą reckę przygotowywaliście te półtora miesiąca aż, od daty wydania Cataclysmu czy jeszcze wcześniej ?

Po chuj takie konkursy, recenzje są tak denne, że nikt ich nie ogląda, po co się łudzicie.

Recenzja została Wam podana specjalnie. Podejrzewam, że nie ujrzy światła dziennego.

Chodzi tylko o to, żeby sprawdzić modulację głosu i odkryć kto z Was nadawałby się na lektora.

@Mateq nie wiem dlaczego czujesz się nadal bezkarny, ale jeszcze jeden spam w Twoim wykonaniu i oka przymykać nie będę.

Skończcie ten cały spam.

1321896841-U198706.png

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę;]

To jest ukryta treść, proszę

PLIK BEDZIE DOSTEPNY DO ODSŁUCHANIA ZA CHWILĘ!

To jest ukryta treść, proszę

DOWNLOAD

!!! Do administratorów i moderatorów. !!!

Nagrałem to słabym mikrofonem ponieważ ten dobry mam w naprawie.

Jeżeli mój głos wam się podoba piszcie mikrofon wraca jutro z naprawy.

Mogę nagrać tym "lepszym".

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

cze :)

Pytania dwa.

1. Czy jak mam słuchawki tracera z mikrofonem ( takie ze wzorkiem ) to mogę gadać w ten mikrofon i bd dobrej jakości dźwięk?

2. Jakim programem to nagrać?

@Niebieska erka

Fajny głos... Nie wychodzi z gardła tylko z nosa :)

09071535498836998897.png

Opublikowano

Pytania dwa.

1. Czy jak mam słuchawki tracera z mikrofonem ( takie ze wzorkiem ) to mogę gadać w ten mikrofon i bd dobrej jakości dźwięk?

1. raczej tak

2. hypercam

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Nie jesteście od oceniania innych ludzie...

Nagrajcie swoje wstawcie i przestańcie spamować. Bo zamknąć temat i odwołać konkurs jest bardzo łatwo, dlatego trochę kultury ludzie.

Jeśli ktoś ma tylko do powiedzenia "Twój głos jest chujowy" niech zaraz stąd wyjdzie.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Nagrywajcie dalej w spokoju.

Temat do wieczora zamknięty, może zrozumiecie, że Wasz spam zaczyna być jedną wielką niekulturalną farsą.

1321896841-U198706.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Temat wyczyściłem. Wznawiam ROZMOWĘ. Nie spamować ;)

Opublikowano

Normalnie padłem z niektórych prac. Jeżeli podeszliście do tego na poważnie to gratuluję, jednak mam nadzieję, że był to tylko kiepski żart z waszej strony.

Opublikowano

Zamierzam wystartować w tym konkursie lecz jestem ciekawy co jak punktujecie? Na waszym miejscu ułożył bym punktację np. dykcja 2p., energia 1p. itp..

Po za tym chciałem powiedzieć, że w tej recenzji są błędy przez co na nagraniu "beta" się kilka razy przejęzyczyłem xD

Jakby ten post był jakimś problemem to nie będę pisał nowego tylko w edicie za jakiś czas dam swoją "lektorkę".

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

Mała rada ode mnie:

Polecam do nagrywania program Audacity ; )

Jednak będziecie sobie musieli ściągnąć kodeki do przekonwertowania pliku na .mp3 ,ale jak ściągniecie program w polskiej wersji to on was poprowadzi.

Połamania Języków i Powodzenia życzy barycz ; )

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Nie no. Przebrnąłem przez tę 'recenzję" 3 raz i naprawdę moja ręka nie zchodzi z czoła. Takie czytanie ma byc chyba czymś przyjemnym, a to jest raczej tortura.

Pozdrawiam autora owego poematu.

Opublikowano

Pytania dwa.

@Niebieska erka

Fajny głos... Nie wychodzi z gardła tylko z nosa :)

ja nagrywałem także mikrofonem ze słuchawkami i jakoś nie wadziło to nikomu ;)

(słuchawki jakiś dupny Media Tech, nie wiem co to jest, ale potrzebowałem na szybko ;D)

polecam Audacity czy jakoś tak.

@topic.

Mogliście dać słuchawki z mikro jak już skoro lektor to mikrofon się bardziej przyda xD

Opublikowano

@Up

Twój głos jest trochę dziecinny i przechodzi przez nos.

@Topic

Uważam tak samo jak Lenart, że słuchawki powinny być z mikrofonem jeśli to konkurs na lektora ^^.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Termin oddawania prac upływa 30 stycznia 2011r.W razie potrzeb termin może zostać przesunięty maksymalnie o 5 dni.

Pozdrawiam w imieniu Administracji i MPC Media Team,dudsonowa.

Tekst trzeba przeczytać raczej cały, ale nie ma nic o tym [chyba] w poście duds.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Jak by potrzeba było kawałek to było by to napisane. Masz wklejony cały tekst i masz cały tekst przeczytać, nie rozumiem co tutaj rozkminiać i kombinować.

Opublikowano

Polecam rejestrator glosu (jest to program wbudowany odrazu w kompa ;D )

Btw. można przesunąc o 5dni termin?

Tak, jestem za. Przyda się te dodatkowe 5 dni.

Muszę opanować ten tekst.

74431642664977353071.png

Opublikowano

Czy nagranie może być montowane (składane dokładniej). Chodzi mi o to, że jeśli 1 akapit przeczytam dobrze, a pomylę się w następnym, to żeby nie nagrywać od początku całości, można by zacząć nagrywanie od momentu, w którym się pomyliłem, i połączyć później z wcześniejszą częścią.

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Macie na razie czas do 30. Jeśli dobrze liczę to aż 5 dni jeszcze.

Spokojnie w razie potrzeb przedłużymy czas ; )

1321896841-U198706.png

Opublikowano

nie wiem czy ktos o tym pisal wiec napisze bo 4.5 minuty mowienia poszlo sie je*** -.-

samej podstawce ulegały one pod presją walk na arenie. Teraz jak nie jest. Są one ważnym czynnikiem który określi naszą moc. Im więcej PvP w których zwyciężymy tym lepsze przedmioty
czemu nie jest napisane teraz tak nie jest do poprwaki w tekscie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...