Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs Mmt - Wygraj Słuchawki Firmy Sony!

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Wiśniowy masz racje to katar oraz ciężkie oddychanie ale szybko mi przejdzie ( tak myśle)

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

@EmpioS

też mam katar, dlatego jak najdłużej zwlekam z nagraniem, choć wątpie żeby katar przeszedł ;/

@SuperFly czy jak ci tam xD

Co ty gural jestes?

"A czegoż tu mozna by się spodziewać..." Na dodatek masz taką gwarę jak gurole :D

@Down

Aha, mam dziadka z Rzeszowskiego, tez gada podobną "gwarą" do twojej :D

btw.

Zrobiłęm próbę. Hahha, nie moge xD zacinka na zacince -.-' muszę poćwiczyć

09071535498836998897.png

Opublikowano

Po 1 ;) Ja nie powiedziałem tak jak napisałeś :D "Bo czegóż można było się spodziewać po takim hicie!" (Powiedziałem tak, ale trochę to dziwnie zabrzmiało :D)

Btw, nie jestem gurolem :] Jestem z lubelszczyzny xD

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Duds, macie może jakieś typy jak na tą chwilę? Oczywiście chodzi mi o tych, co nagrali już swoje recenzje :) I co oceniacie ? (Tak mniej, więcej :D)

Ok, a jeżeli np ktoś pomyli się raz, czy 2 podczas nagrania, albo przekręci 2 czy 3 wyrazy, to bardzo mu to zaszkodzi?

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Duds, macie może jakieś typy jak na tą chwilę? Oczywiście chodzi mi o tych, co nagrali już swoje recenzje :) I co oceniacie ? (Tak mniej, więcej :D)

Dykcja, akcent, czystość nagrania, płynność głosu i jego barwa.

Nie mam typów. ; )

1321896841-U198706.png

Opublikowano
akcent

Cholera, ja mam australijski, pewnie nie lubicie, jak krewni kangurów do was nawijają mellow.gif

A takie pytanie mam ;)

Gdybym powiedzmy wygrał, to muszę zostać lektorem w MMT ?

// Nie musisz, ale że tak powiem liczymy na to ; )

Opublikowano

Schittset@ Spróbuj, może nam twój akcent się spodoba :D

Btw, masz może rodzinę w Australii ?

Interesować, to mnie to zbytnio nie interesuje, ale wiesz, jaka jest ciekawość ludzka ? :D

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

tzn trochę dobrze trochę źle gdyż twój głos szybko się nudzi i jest zbyt dynamiczny podkreśla wyrazy mocno dobre strony : czysto

a jak mój ?

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Jeżeli chodzi o podkreślanie nie których wyrazów, robię to poprawnie :D 4 lata startowałem w konkursach recytatorskich :) Więc wiem, kiedy akcentować poszczególne wyrazy :D Czasami trzeba mocniej zaakcenotwać jakiś wyraz :D

Btw, jeżeli chodzi o ciebie, to ciężko mi cię ocenić, bo jeteś chory, ale ocenie, co moge ;D

Trochę monotonnie, nic zbytnio się nie dzieje, przez chorobę mówiesz nie czysto i trochę jesteś tak jakby "zamulaony" że to tak ujmę. Szkoda, że jesteś chory, bo nie można cię w pełni ocenić :D

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

tzn trochę dobrze trochę źle gdyż twój głos szybko się nudzi i jest zbyt dynamiczny podkreśla wyrazy mocno dobre strony : czysto

a jak mój ?

Zdecydowanie nie, ponieważ nie potrafisz dobrze wymawiać angielskich słów i mówisz przez nos. Zostań Tap Madl jak Joanna! ;)

card.png

Opublikowano
Mała rada ode mnie:

Polecam do nagrywania program Audacity ; )

Jednak będziecie sobie musieli ściągnąć kodeki do przekonwertowania pliku na .mp3 ,ale jak ściągniecie program w polskiej wersji to on was poprowadzi.

Połamania Języków i Powodzenia życzy barycz ; )

Napisze dla niektórych jeszcze raz ;]

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...