Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki dzialajace na prywatnych serverach!

hakann

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poniewaz na forum panuje totalny burdel i nie ma specjalnej segregacji a coraz to nowi urzytkownicy spamuja tutaj zapytaniami o hacki postanowilem w tym temacie sporzadzic pelna liste hackow. Podawajcie tutaj link do cheatow, opis oraz ich nazwe w nowym poscie a ja je bede dodawal. Temat podziele na: Mu online global i Mu online prywatne servery a te natomiast na poszczegolne wersje. Aby kazdy mogl sie polapac bede dodatkowo dzielil cheaty na detected i undetected. Mam nadzieje ze przyda sie to komus, a temat najlepiej podkleic na widocznym miejscu aby juz nikt nie zakladal tamtu typu "macie jakies hacki" bo ani w nich nie pisze czy na globa czxy priva ani nic... a tylko spam i nerwy ludzi dbajacych oto aby zniknal...

Jesli podobny temat juz istnieje to przepraszam ale widoczny to on nie jest... Mam nadzieje ze jest tu jakis moderator bo napewno by sie przydal.

Prosilbym o zmiane nazwy tematu na: Lista cheatow do mu online global i mu online priv servers.

userbar528322mn2.gif

Jeśli ci pomogłem, odwdzięcz się i kliknij: pomoglru6.gif

Nie odpisuję na gg oraz na maila, udzielamy pomocy na Forum, dziekuję!

Opublikowano

załamka ;-) Poczytaj 2 tematy podwieszone. Jeśli chcesz coś do nich dodać, to odpowiadaj na tamte tematy. W każdym razie dzięki za starania.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

mowie o bezplatnych cheatach i mowie tez o cheatach na privy a tam jest platny i global...

userbar528322mn2.gif

Jeśli ci pomogłem, odwdzięcz się i kliknij: pomoglru6.gif

Nie odpisuję na gg oraz na maila, udzielamy pomocy na Forum, dziekuję!