Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Garena

Gość Pan Maciek

Klany  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktory polski klan na garenie jest najlepszy?

• [Pol™] POLACY
    • [!DM] D?bowe Mocne
    • [HKS] SPEED GOLIAT
    • [M*A] Mars Atacks
    • [PL^] Polish Legion
    • [Ja p] Ja pier...
    • [DØØM] Dark Orbit Only My
    • [OmS] Only My Stuff
    • [HG] HempGru
    • [MOB] Marsjanskie Oddzialy Bitewne
  2. 2. Jak oceniasz serwer "Garena"?

• Super :D
    • Fajny, ale moglo by byc taniej...
    • Spoko ludzie, fajnie sie gra.
    • Yyy... Mozna proscic pytanie jeszcze raz?
    • Kijowo, duze ceny, ciezko o dobry sprzet.
    • A co to Garena?
    • Same noooby mocniejsze odemnie. Ciagle padam :D (Nie kojazyc z piosenka) i nie moge nic zdobyc, bo jestem straszna lama w tej grze i nie umiem puscic bota na bazowce (x-1)...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Nie opłaca się kupować BO1, LF2, itp. za uridium!

Czy ja wiem? Dla mnie 2500 uri to malutko, wiec czesto na start 1 kupie za urke a potem licytacja.

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się ma dużo, to można :)

Jednak doszedłem do M*A

P.S. Ten tomek z m*a pisał, że włączył UDO do wrót, można to jakoś uzyskać? Chociaż pewnie kłamał.

udo do wrót ? jak skoczy to mu wyskoczy błąd, że nieznana mapa tak jak na jakcpot

JA

Opublikowano

Gram z Wami ;) MMO , ta ? Bocik już chodzi .

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Tak można udo wpuścić do wrót ręcznie ;p rozmawiałem z nim gdy to robił i nawet byłem w grupie ;p

Mówi, że ładnie kręci alieny ale z małymi mały problem ;p

Opublikowano

powie mi ktoś który bot ładnie dział a ? bo biobot działa mi 3 min i musze od nowa właczać

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Ty baranie! Nie wywala błędu jednak nie bije alienów. Killer też byłem w grupie wtedy :D

ty "jeleniu" ... wywala błąd że zła mapa wybrana!

@down

a pytanie było odnośnie udobota... zapomniałeś ?

JA

Opublikowano

odpowie ktoś na moje pytanie będę wdzięczny

powie mi ktoś który bot ładnie dział a ? bo biobot działa mi 3 min i musze od nowa właczać

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Szczegol, ze tez wtedy bylem. W dodatku wiem o co mu chodzi :)

Wlaczasz UDOBOTa v302. Klikasz ppm na alfe/bete/gamme i wybierasz JUMP.

Tada, jestes we wrotach i ubijasz alieny :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Gram z Wami ;) MMO , ta ? Bocik już chodzi .

MMO, na serio grasz na Garenie? :D

@Edit

Dodalem 2 pytanie w ankiecie. Jesli chcesz tam zaglosowac, to usun glos i zrob to od nowa :)

Dodatkowo dopisalem dla niekumatych i nieumiejacych szukac opis jak zalogowac sie na normalny serwer

po rejestracji na Garenie (To samo co zmiana nicku, ale z innym tytulem, moze sie komus przyda.).

Opublikowano

Jeżeli to ciebie zestrzeliłem to sorki. (To był jakiś BB o nicku Maggot)

ja mam Come To Daddy

Nigdy nie latam z Maggot .

Ty z VRU ?

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Gość Pan Maciek
Opublikowano

ja mam Come To Daddy

Nigdy nie latam z Maggot .

Ty z VRU ?

Przejdz na MMO :D Zawsze 1 polaka wiecej, a i tak jest tu nas sporo :)

Ps. Ale nie przechodz na EIC, bo jest tam 1 osoba ktorej nielubisz ;)

Opublikowano

Przejdz na MMO :D Zawsze 1 polaka wiecej, a i tak jest tu nas sporo :)

Ps. Ale nie przechodz na EIC, bo jest tam 1 osoba ktorej nielubisz ;)

No jestem na MMO od poczatku, juz 5 tys uri, czyli 3 tys bocik uzbierał. Będę grał i nie zrezygnuje =D Zapowiada się fajny serwer.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

No jestem na MMO od poczatku, juz 5 tys uri, czyli 3 tys bocik uzbierał. Będę grał i nie zrezygnuje =D Zapowiada się fajny serwer.

A szukasz moze klanu :)?

Opublikowano

A szukasz moze klanu :)?

No też by sie przydal ;)

Jedynie co mnie zasmuciło na serwerze to to, że nie ma przeźroczystych okienek. I teraz dupa zbita, będę latał jak ciota ;s

Gość Pan Maciek
Opublikowano

No też by sie przydal ;)

Jedynie co mnie zasmuciło na serwerze to to, że nie ma przeźroczystych okienek. I teraz dupa zbita, będę latał jak ciota ;s

Napisz podanie do M*A jak chcesz bez podatku, albo jak z 5%, ale z wyplatami to do Pol.

No, nie ma tez ECO, no i designow na PD i Powazke. A no i jeszcze do Vegi jest tylko jeden.

Opublikowano

Heyka

We wrotach działa tylko udobot, są 2 możliwości wejścia:

1. Skaczesz normalnie do wrót, potem odpalasz bota, wyskakuje błąd mapy (ale czytajcie do końca info o błędzie "mapa skorygowana automatycznie uruchom jeszcze raz" mniej więcej :) ) odpalamy jeszcze raz i odpala się

2. Odpalamy bota na bazie i wskakujemy ręcznie klikając prawym na wrota i wybierając jump

Sprawdziłem od sreunerów do małych krysiek, z ostatnimi sobie sam nie radzi, trzeba nim ręcznie uciekać hehe

Opublikowano

Fajnie się gra

2 dni i jest golec full speed :)

ahh jeszcze jeden level i nie będzie trzeba latać na pierwszo-galowych streunerach

JA

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Mówisz o mnie :)

Ja na MMO przeszedłem pare minut temu. Piszę podanie. Combo w jakim klanie jesteś?

I sorry że mnie nie było na zebraniu...

Ja roznie. Skacze miedzy klanami z sojuszu. Obecnie Pol bo sasek prosil, zeby ranga skoczyla mu do gory :D

Ale tu jest podatek, wiec jak wolicie zeby wam kredek nie kradlo, to do M*A pisac :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Fajnie się gra

2 dni i jest golec full speed :)

ahh jeszcze jeden level i nie będzie trzeba latać na pierwszo-galowych streunerach

Heh, jak MMO to uwazac trzeba na SLK bedzie :)

Ale oni raz na tydzien lataja, jak sie boosterami napakuja,

wiec normalnie wtedy lecisz na x-1 i juz :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Mógłbyś jeszcze dodać spis nicków, Nick z mpc - Nick na garenie

Prawda, jak juz kopiujemy z EPvp to po calosci :D Dodam zaraz, ale wiekszosci nickow nie znam :(

Prosze ze jak chcecie byc na liscie, to piszcie :)

Opublikowano

•ComeToDady•

Opublikowano

Ja teraz bede przez jakis czas nie do zlapania bo musze GG zrobic bo mi zalega a i internet wariuje.

zbyt duża sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...