Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CheatMu - poprawny!

styk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przepraszam za poprzednią błędną publikację mojego cheata.

W tym temacie przedstawiam poprawny skan, poprawny check md5 oraz inne dodatkowe informacje.

Cheat zawiera następujące opcje:

- Auto Repot

- Auto drink mana potion

- Invisible Attacks

- Stopping Auto Attack on Player sight

- Restarting Auto Attack on Player disappears

- Teleport

- Auto Teleport every X second(s)

- Agility Hack to increase attacking speed

- Auto Pickup (with Teleport) jewels, exc, acient, pets and zen.

- Auto Reconnect on DC

- Auto Repair items every X second(s)

- Remote Control

- God Mode to make you invisible for Monsters

- Guard Coords

- Guard HP

- Teleport back to spot on death

- Vault Hack to remove the 4 digit vault code

- Trader info level

- Minimaps, Presents list and MapView for fast moving

- Minimizer with AutoLoot and AutoSkill

- Panic Key

- GameGuard Bypass

- Packet Editor

- Loopback installer

Nie wiem dlaczego poprzedni temat został zablokowany, być może lodi boi się konkurencji, że ludzie będą woleli mojego cheata niż jego?

Ściągnąć można go stąd:

www.wyjebane.w.kosmos.pl

natomiast poprawny skan:

skanje0.jpg

Proszę o ocenę cheata.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Co to za trojany w skanie? ;<

EDIT:

Mhm ściągnełem jak komuś zadziała [ czy coś takiego ;s ] i napisze to zainstaluje ^__~

Opublikowano

Skan rzeczywiście prawdziwy, ale ja w to nie wierze ^^ Czemu? Plik ma tylko 24kb. Cheat Master nie spakowany zajmuje ok. 2MB...

PS. Jak ktoś się syfu nie boi to niech włączy i sprawdzi. ;P

PS 2. Co śmieszniejsze plik jest wrzucony na forum gdzie są same viry, trojany itp. ^^

Opublikowano

Jeśli chcecie to nie odpalajcie, ja jednak to kodziłem więc wiem że działa.

Skąd ta waga? Jest to plik, a właściwie instalator, który pobiera pozostałe części z internetu, ma połączenie ze specjalnym serwerem dzięki któremu cheat ma GameGuard BYPASS, dlatego jest darmowy, iż mam wgląd na to ile osób jest online aktualnie z moim cheatem.

Trojany są dlatego, gdyż program był pakowany różnymi packerami ^^, między innymi takimi które pobierają pozostałe części, być może dlatego jest uważany za cheat, a pozatym był PE_patcherem potraktowany.

Pozdrawiam, styk. :P

Opublikowano
Skąd ta waga? Jest to plik, a właściwie instalator, który pobiera pozostałe części z internetu, ma połączenie ze specjalnym serwerem dzięki któremu cheat ma GameGuard BYPASS, dlatego jest darmowy, iż mam wgląd na to ile osób jest online aktualnie z moim cheatem.

czyli "instalator" pobiera sobie POZOSTALE pliki z niewiadomo skąd...

a wiec jaką mamy pewność ze w tych pozostalych plikan nie ma zadnego syfu... heh zadno!!

chodz bedąc ciekawy sciagne to i zainstaluje :]

dobrze miec wirtulany system do testów takich "rzeczy"....

zobaczymy co w tym siedzi....

Opublikowano

Po 1: instalator pobiera pliki z serwera FTP, a nie "z niewiadomo skąd".

Po 2: globalmuonline.com jest stroną o security, zabezpieczeniach, a nie pełną wirusów i trojanów, ponadto globalmuonline.com udostępnia nam tylko miejsce a nie jest związana z projektem. -.-

Opublikowano

Nie ściągajcie tego, ten plik jest zainfekowany i ten niby hack to trojan.

Opublikowano

Zresztą - jak chcecie, ale widzę że chyba lodi chce mieć wyłączność na hacki.

Nie chcecie to nie ściągajcie - mam to w dupie, nie pisałem tego po to, żeby słuchać negatywnych komentarzy.

Wywalcie temat do kosza i po sprawie, asta lavista.

Opublikuje na forum gdzie ludzie umieją się tym posługiwać.

PO ODPALENIU CHEATA TRZEBA ZALOGOWAĆ SIĘ DO GRY!!!!!!

Czy to takie trudne? :/

Po resecie trzeba to powtórzyć.

Opublikowano

Boże, co za debile, ile razy mam mówić że to nie jest czit, tylko odrazu po ściągnięciu trzeba się...

...ZALOGOWAĆ DO GRY?!

Opublikowano
Boże, co za debile, ile razy mam mówić że to nie jest czit, tylko odrazu po ściągnięciu trzeba się...

...ZALOGOWAĆ DO GRY?!

Kolego, ale Tobie się nawet nie chciało zmienić listy co hack robi a co nie... masz Stop Auto Attack i Start, a auto attacka nie ma - lista zerżnięta od lodiego - druga sprawa, że na moim virtualu się to nie odpala, ale wierz mi że to śmierdzi na kilometr, bo Twoja argumentacja jest cienka jak nitka w stringach :>

Opublikowano

...ZALOGOWAĆ DO GRY...

...i stracic konto.

Opublikowano

Bo to jest przeróbka hacku lodiego, żebyście nie musieli wydawać 100zł.

A jeżeli nie masz argumentów dlaczego uważasz że mój soft jest szkodliwy, to zamknij morde, bo najwidoczniej jesteś cienki jak dupa węża i mi psujesz renomę.

pozdro.

Opublikowano
Bo to jest przeróbka hacku lodiego, żebyście nie musieli wydawać 100zł.

A jeżeli nie masz argumentów dlaczego uważasz że mój soft jest szkodliwy, to zamknij morde, bo najwidoczniej jesteś cienki jak dupa węża i mi psujesz renomę.

pozdro.

No dobra odpalę bardzo chętnie, tylko mi się to nie odpala i tak (dzięki Bogu?) - nie napisałeś czego to wymaga do chodzenia itp. itd.

a jak by to była przeróbka hacku lodi'ego to miała by też AK i ważyła by z deczka więcej - gdybyś nie miał nic do ukrycia to byś się nie krył za ściąganiem plików z neta :>

edit:

o widzę lodi przyszedł - nie zamykaj tematu, zobaczymy co chłopak wymyśli :>

Opublikowano

Nie ma AK, bo niestety taką funkcję teraz ciężko wprowadzić, a ja nie mam źródeł CM 2.0

Masz windowsa XP?

Opublikowano
Nie ma AK, bo niestety taką funkcję teraz ciężko wprowadzić, a ja nie mam źródeł CM 2.0

Masz windowsa XP?

Mam XP :> Jak nie masz źródeł CM2 to skąd masz Autorepota? Poprzednia wersja go nie miała (mam to wiem :>) - kręcisz na siebie bat :>

Opublikowano

Identyczny plik był wysłany w poprzednim poście. Plik usunięty. Konto zablokowane za multiacc. Temat zamknięty.

userbar1aa8vy.png

www.mpcforum.pl - MultiPlayer Cheats Forum, czyli najlepsze polskie forum o czitach do gier online.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...