Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

99% :D

evilpolsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Evilpolska kiedys i tak dostaniesz bana wiec nie ma co sie napinac.

A i tak pewnie ten twoj "informator" pochodzi z elitepvpers

informator pochodzi z serwera ru. odpowiednik "BA", podniecony ?;>

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

twoja stara to kurwa.

Nastepny idjota, po chuj go wyzywacie, daje wam info to stulcie dziub i jezeli wam to nie potrzebne to nic nie piszcie.

PS. Wylaczenie bota w dniu kiedy wlacza skrypt nic nie daje, ja na bocie nie latalem z tydzien i bana dostalem, a latalem na ibot;/

Opublikowano

Coś sie nie postarali z tym skryptem.. na pl3 boce na koncie do sprawdzania botów od 1 lutego co dziennie po pare godz. i jakoś bana nie ma.. uzywałem Udo 4.0.0-5.0.0 i BioLog-a..

ref

Opublikowano

@evilpolsk

Żal mi cie podawać takie info.. (Już mi się minusy skoczyły....) z takimi info idź na forum DarkOrbit..

Wiadomo KAŻDY no może nie dostanie bana..

Nie KlikajTEGO!!!

Chyba zbieram plusy taki ten guzik "+".

Opublikowano

To po cholerę dajesz takie info i jarasz mordę? Przecież nie wiadomo, czy to co tam pieprzysz to prawda...

ja boce lecz rzadko więc bana mam mało szns ;p niebotujjcie 23/7 i nie na skrzynkach bijcie tez alieny ;p

Dzień ma 23 godziny, tak? A idź w cholerę...

@evilpolsk

Żal mi cie podawać takie info.. (Już mi się minusy skoczyły....) z takimi info idź na forum DarkOrbit..

Wiadomo KAŻDY no może nie dostanie bana..

Ta, mi też się skończyły. ;[

Nie bądź ciota, daj -.

Opublikowano

To po cholerę dajesz takie info i jarasz mordę? Przecież nie wiadomo, czy to co tam pieprzysz to prawda...

Dzień ma 23 godziny, tak? A idź w cholerę...

Ta, mi też się skończyły. ;[

Po chuja sie wypowiadasz, idz sobie na temat do spamu jak chcesz posty ponabijać, nic nie wnosisz. I bardzo dobrze ze evil pisze takie rzeczy przynajmniej stara sie pomoc ( teraz ja ci znimusuje i to kazdego dnia)

Opublikowano

i koniec infa ;) chciałbym poinformować tych od minusów że ja jakoś dostałem tylko 1 bana ;) a konto 1 lvl ma juz 38 pp i golca full napedy ;P

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

i koniec infa ;) chciałbym poinformować tych od minusów że ja jakoś dostałem tylko 1 bana ;) a konto 1 lvl ma juz 38 pp i golca full napedy ;P

Skoro nie ma infa to temat do zamknięcia.

To ty dostałeś tego dedyka?

Szymon1215

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...