Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot 2.75 Crack By Ink

K@mel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o dało mi licencje na 23h(tak równo 23) zobaczymy co będzie jutro :)

( z tego co widzę to bez gg, ale do składania to inny programik mam... a robić lubię sam)

@edit

u można tylko na jednym koncie, gdy próbuje na drugie to przy account info się zacina, a na pierwszym robi się reconnecting ... no cóż drugie będzie na biobocie :)

a i jeszcze jedno:

The Crack works with every IBot version.

JA

Opublikowano

Eh K@mel mozesz sie wypowiedziec? Bo mi np. crack dzialal przy pierwszym koncie a przy drugim juz padl. A teraz nie uruchamiaja mi sie juz 2 konta:), byl bym wdzieczny gdybys sie wypowiedzial czy ci dziala crack.

Opublikowano

A mój post wystarczająco nie udzielił odpowiedzi ?

Można tylko na 1 koncie, przy próbie połączenia drugiego - zatrzyma ci się na get user info.

crack działa w 100% znaczy czy w stu to napisze jutro, wtedy gdy powinna mi się skończyć licencja .

U mnie nie działa, moje ustawienia:

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

jak nie działa to czemu jesteś zalogowany ... ?

JA

Opublikowano

Nie wiem w czym wy widzicie problem no ale wyjaśnie wam jak ja to zrobiłem i działa :) Pobrałem i zainstalowałem freecap i pobrałem IKB. ( bez IKB ani rusz ) Wchodzimy w freecap===>file===> settings ===> proxy settings.

Server wpisujemy : 127.0.0.1 a port 1080 ( juz jest wpisane więc nie trzeba wpisywać ) Zaznaczamy Socks Version4 i bierzemy OK. Następnie znowu wchodzimy w settings===>program i nie wiem jak inni ale ja zaznaczyłem wszystko oprócz " Use Advanced hooking technics....." poniżej zaznaczamy kropką Local i bierzemy ok. Następnie wchodzimy w file ( oczywiście cały czas w freecap ) ===>New Aplication===> kliknij browse i Ibot.exe ( czyli zainstalowany IBOT ) i otwórz. Jak wybierzemy ibot'a klikamy ok i pojawi nam sie w freecap'ie ikona ibot. Teraz ważna czynnosć: Otwieramy IKB . otwozy sie nam małe okieneczko i wybieramy ok. Zminimalizuje sie ten IKB do traya . Po zminimalizowaniu IKB otwieramy IBOT'a z konsoli freecap'a . Uzupełniamy wszystko i się cieszymy :)

Jeśli czegoś nie rozumiesz to nie pisz " ty jeb*** noobie nie działa wal sie...napisz czego nie rozumiesz postaram się pomóc :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Gdy wam bot stanie na get user info spróbujcie zrobić tak:

Usuń zapamiętane konto w Ibocie i go zamknij.

Zamknij też Freecapa oraz CRACKA.

Teraz odpal wszystko od nowa, najpierw crack potem freecap, następnie przez freecap uruchom bota, wybierz Garena i wpisz login i hasło oraz odznacz zapamiętywanie. Bot powinien ruszyć, u mnie to się sprawdza choć czasem trzeba to powtórzyć.

Opublikowano

tak... ten sposób też jest dobry ale jak się ustawi dobrze freecap'a :). Nie ma dobrej konfihuracji freecap'a nie ma imprezy =)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

tak... ten sposób też jest dobry ale jak się ustawi dobrze freecap'a :). Nie ma dobrej konfihuracji freecap'a nie ma imprezy =)

Jak ustawić freecapa to chyba już wszyscy wiedzą, w temacie są aż trzy posty o tym jak go ustawić. :)

W sumie do dupy jest ten crack, jedno konto tylko, pewnie ten pieprzony Ink to specjalnie zablokował. :angry:

Opublikowano

A moze ktoś jest "niekumaty".... lepiej wyjasnić krok po kroku co i jak i mieć radość z bota :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem to się ta licencja będzie się sama aktualizowała ale jeszcze nic nie wiadomo :) Moja się kończy 8 lutego. 17:28 więc nie wiem czy się sama przedłuży czy coś będę musiał robić.... Jakby co mówcie co i jak z przedłużaniem licencji.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ja mam dokladnie tak samo 23h :) alefe tez kreci :P i na KAZDE konto mi dalo po 23H tylko 1 na raz trzeba odpalac . po OFF bota i all i od nowa wtedy 2 konto .no jeszcze mm 1alfe , 1 bete, i 1 gamme do zrobienia :D i prawie delte , to sie przyda :D

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Opublikowano

No i ten crack do bota dziala czy nie .? Bo ja jakoś sobie nie umiem poradzić z tym wszystkim ;(

działa , działa, poszukaj na stronie wcześniej masz screeny jak powinny wyglądać ustawienia

no mi już alfe zrobił, zaraz go na bete puszcze :)

Opublikowano

No oczywiście że działa bo u mnie skrzyneczki zbiera już :).... P.s.... dla bota najlepszym statkiem jest Vega :) szybko zbiera box'y

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

U mnie licencja kończy się o 16:30 więc niedługo powiem czy działa dalej ;) Narazie zrobił alfe, a teraz sobie pięknie zbiera skrzyneczki ^^

Alfe, bete i gamme zrobi, ale czy ibot robi delte? Pierwsze słyszę...

@ Jak narazie pokazuje mi czas licencji taki jak wcześniej (do 16.30) jednak mogę nadal bez przeszkód używać bota (dla pewności resetowałem go kilkakrotnie po "wygaśnięciu" licencji i nadal działa)

Opublikowano

A mi wogole wrot nie robi wie ktos o co chodzi tak jakby nie wczytuje tych gg pisze ze mam 0/0 czesci wszystkiego... Wie ktos dlaczego?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

matisek3211.png

Opublikowano

Żeby bot zrobił wrota musisz mieć je postawione na bazie. Włączasz bota i w zakładce Galaxy Gates wybierasz falę po której bot ma wyskoczyć z wrót. Zaznaczasz taki prostokącik po prawej stronie i klikasz myszką na wrota na bazie. Bot w nie wskakuje i robi...

@ Pisałem już w poprzednim poście, że działa. Ciągle pokazuje przeterminowaną licencję (2011-02-08 16:30:12) ale mogę go nadal używać.

@@ Jeśli dobrze wszystko ustawiasz to nie wiem czemu... Mnie czasem stopuje na wczytywaniu licencji chociaż mam wszystko dobrze ustawione. Pomaga ponowne włączenie wszystkiego, razem z IKB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...