Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot 2.75 Crack By Ink

K@mel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Niby dziala ale wrota jak widzicie

Ty nie rozumiesz. To tam to ilość części posiadanych w kociołki. Wejdź na YT i zobacz, to jest opcja mieszania w kociołku. Jak chcesz wskoczyć do wrót, to po protu kliksz na mapie na te wrota.

Opublikowano

Napiszę ci jeszcze raz, co zrobić żeby wskoczyć we wrota...

1.Ustaw wrota na bazie (masz już alfe)

2.Uruchom bota i wejdź w zakładkę Galaxy Gates.

3.Na liście Leave after : ustaw falę po której bot ma wyskoczyć z wrót.

4.Zaznacz mały prostokąt pod wybraną falą (pod strzałką przy fali)

5.Kliknij na mapie w bocie na wrota (w twoim przypadku na alfe)

6.Bot wskoczy we wrota i będzie je robić do danej fali.

Opublikowano

Hmm po uruchamianu przez FreeCap wywaliło mi że mi wygasła licencja... Po uruchomieniu normalnie znów działa i licencja do 2011-02-09 17:10 (czas jest chyba -1h względem naszego)

Opublikowano

Wyłącz wszystko i uruchom od nowa, u mnie to pomaga gdy zatrzymuje się na Get user info.

Zastanawiam się jednak czy ten crack faktycznie działa, bo po wyczerpaniu 24h przez FreeCap teraz wywala mi że nieaktualna licencja...

Opublikowano

Wyłącz wszystko i uruchom od nowa, u mnie to pomaga gdy zatrzymuje się na Get user info.

Zastanawiam się jednak czy ten crack faktycznie działa, bo po wyczerpaniu 24h przez FreeCap teraz wywala mi że nieaktualna licencja...

czyli działa ci czy nie ?

bo czas licencji jest chyba w -1 w stosunku do naszych godzin, więc jak wtedy sprawdzałeś to było przed czasem.

JA

Opublikowano

O 18 wyłączyłem (było już po czasie licencji bo kończyła się o 17:30 naszego czasu) i wtedy wywaliło przestarzałą licencję. Włączyłem samego iBota bez FreeCap i znów 24h (to jest pewnie ta oryginalna licencja którą dostaje się po pobraniu ibota)

Opublikowano

O 18 wyłączyłem (było już po czasie licencji bo kończyła się o 17:30 naszego czasu) i wtedy wywaliło przestarzałą licencję. Włączyłem samego iBota bez FreeCap i znów 24h (to jest pewnie ta oryginalna licencja którą dostaje się po pobraniu ibota)

to szkoda :( , to znaczy że została mi niecała godzinka (jeśli wyłączę), tak czy siak ostatni dzień :/

To jest ukryta treść, proszę

Niby dziala ale wrota jak widzicie

hmm post po 17 a licencja o 15:34 ci się skończyła - czy to znaczy że tobie działa ? :)

@down

mógłbyś wytłumaczyć ?

JA

Opublikowano

Czyli ze co.... crack na 24h a mi już 2 dni chodzi?! To jak to w końcu jest ??

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Czyli ze co.... crack na 24h a mi już 2 dni chodzi?! To jak to w końcu jest ??

to dziwne bo ja miałem tylko na 23 h dry.gif

chciałem bete skończyc a tu lipa angry.gif

Opublikowano

No właśnie to też troche dziwne.... zobaczymy jak jutro będzie bo u mnie jeszcze skrzyneczki zbiera :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...