Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezpłatny Bot - Dbot

K@mel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam się może zacznij leczyc na nerwy jakieś nie umiesz normalnie odpisać? To że nie siedze przed kompem i nie znam się na botach etc. nie znaczy że jestem chory i nie hejtuje całymi dniami ślęcząc przed monitorem tak jak ty

zakaz handlu

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

emmm jeszcze jedno pytanko mam, udało się go odpalić ale stoi skamieniały :( jak go uruchomić do działań? xD

58565408739494753686.png

Kliknij raz dziennie, to nic nie kosztuje > Pajacyk MINUS PLEASE

Opublikowano

Sam się może zacznij leczyc na nerwy jakieś nie umiesz normalnie odpisać? To że nie siedze przed kompem i nie znam się na botach etc. nie znaczy że jestem chory i nie hejtuje całymi dniami ślęcząc przed monitorem tak jak ty

A wpierdol byś nie chciał gnoju zajsrany?

Opublikowano

Widać twoją kulturę osobistą, oraz nieumiejętność opanowania się gdy ktoś cię "obraża" od razu robisz literówki pisząc zapewne b. szybko . Tak się boje że się zara zajsjam ;(

zakaz handlu

Opublikowano

hahha. dołączyłem się do minusowania K@mela. :D

A tak w ogóle po co sie wyzywać, lepiej sie spotkać gdzieś i ponapierdzielac.

Ta chlopczyku z toba to by sie nawet nie mozna bylo "ponapierdalac". Denerwuja mnie takie dzieci jak ty pewnie ani razu sie w zyciu nie byles, ale kozaczek bo pisze takie teksty (nie wiem co ci to daje).

co do tematu mam nadzieje ze bocik sie bedzie rozwijal

Opublikowano

k@mel dobrze napisał, nie czytacie do końca nawet 1 postu -.- napisał że autor chce wprowadzic gg a nie ze jest i kreci alieny w nim -.-

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

A ja nie pytałem czy jest tylko spytałem czy gdybym go odpalił we wrotach to by wykrył alieny tak jak stare udoboty które nie potrzebowały dokładnej nazwy alienka aby go bić

zakaz handlu

Opublikowano

A wpierdol byś nie chciał gnoju zajsrany?

Jak jesteś taki kozak, to adres i spotkajcie się ? Co kurwa synek myslisz, jebniesz hasło wpierdol chcesz bo przez neta nikt Ci nic nie zrobi ? Powiedz swoim kolegą tak, nie powiesz...bo pewnie zesranym leszczem jesteś, nie ?

K@mel zasługuje na bana, mimo że napisał pare tutów to za jego ogólne zachowanie, cwaniactwo z crackiem do ibota i groźby powinien wylecieć z tego forum natychmiast, a koledzy w realu powinni go ładnie przeszkolić.

Opublikowano

Jak jesteś taki kozak, to adres i spotkajcie się ? Co kurwa synek myslisz, jebniesz hasło wpierdol chcesz bo przez neta nikt Ci nic nie zrobi ? Powiedz swoim kolegą tak, nie powiesz...bo pewnie zesranym leszczem jesteś, nie ?

K@mel zasługuje na bana, mimo że napisał pare tutów to za jego ogólne zachowanie, cwaniactwo z crackiem do ibota i groźby powinien wylecieć z tego forum natychmiast, a koledzy w realu powinni go ładnie przeszkolić.

Debil oraz każdy kto daje sie prowokować K@mel-owi nim jest. Banda gnojów zajelibyście sie szukamiem kolegów bo potem bedzie zapuźno, a k@mel-wi nateży sie THX za dbot mimo że zjebany jest ale przynajmniej coś wżuci a nie kampi na robocie innych

Opublikowano

Debil oraz każdy kto daje sie prowokować K@mel-owi nim jest. Banda gnojów zajelibyście sie szukamiem kolegów bo potem bedzie zapuźno, a k@mel-wi nateży sie THX za dbot mimo że zjebany jest ale przynajmniej coś wżuci a nie kampi na robocie innych

No kurwa co za problem skopiować z elitepvpers. Też wrzuciłem kilka tutów, nawet swojego mini-wspomagacza, a tak chamsko sie nie odnoszę do innych jak ten zasrany frajer -- kozak w necie, pizda w świecie.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

No kurwa co za problem skopiować z elitepvpers. Też wrzuciłem kilka tutów, nawet swojego mini-wspomagacza, a tak chamsko sie nie odnoszę do innych jak ten zasrany frajer -- kozak w necie, pizda w świecie.

po 1 niełądnie jest cytować donGURALesko nie dając cudysłowia : kozak w necie, pizda w świecie. Po 2 wszsc wiedzą ze K@mel to gówniaż ale cuś musisz sie zniżać?

Opublikowano

po 1 niełądnie jest cytować donGURALesko nie dając cudysłowia : kozak w necie, pizda w świecie. Po 2 wszsc wiedzą ze K@mel to gówniaż ale cuś musisz sie zniżać?

Po 1. Maggot powiedz mi gdzie na elitepvpers jest temat o DBocie, czyżbyś znowu mnie oskarżał?

Po 2. zygi997 nie sądzę, że masz więcej lat ode mnie

Po 3. kup słownik ortograficzny i naucz się pisać

Opublikowano

Po 1 mam dodyspozycji tylko 7 placów w tym 2 w prawej rence wiec niebede sie bawiłw poprawianie.

Po 2 zaspokoje twoją ciekawoś mam 17 lat. (skoro poznałeś mój wiek możesz też powiedzieć ile masz lat)

Po 3 mówiąc gówniaż niemam na myśłi wieku tylko poziomu twoich wypowiedzi, albo raczej sposobu dobierania słów.

Opublikowano

Po 1 mam dodyspozycji tylko 7 placów w tym 2 w prawej rence wiec niebede sie bawiłw poprawianie.

Po 2 zaspokoje twoją ciekawoś mam 17 lat. (skoro poznałeś mój wiek możesz też powiedzieć ile masz lat)

Po 3 mówiąc gówniaż niemam na myśłi wieku tylko poziomu twoich wypowiedzi, albo raczej sposobu dobierania słów.

Naprawdę do spowiedzi byś poszedł ...

Idź kurwa mać się uczyć ortografii potem pyskuj, ŻAL MI TAKICH NEOSÓW !!!

za duża sygnatura

Opublikowano

Naprawdę do spowiedzi byś poszedł ...

Idź kurwa mać się uczyć ortografii potem pyskuj, ŻAL MI TAKICH NEOSÓW !!!

ślepy jesteś mam 7 sprawnych palców więc mam wyjebane na takich ludzi jak ty któży dla zasady odpisli nieczytają co kto nawet napisał

Opublikowano

Jak się loguję na Garene na tym bocie i wpisuje id z dużych liter a hasło normalnie (takie jakie jest) to mi wysakuje ciągle :

errorzysko.png

A jestem pewien że login i hasło wpisałem poprawnie :(

Kto pomoże będzie limit + lub - (kto co woli ) i 5 :)

reflink

Opublikowano

Jak się loguję na Garene na tym bocie i wpisuje id z dużych liter a hasło normalnie (takie jakie jest) to mi wysakuje ciągle :

errorzysko.png

A jestem pewien że login i hasło wpisałem poprawnie :(

Kto pomoże będzie limit + lub - (kto co woli ) i 5 :)

A czytać to nie umiesz jebany frajerze?

BOT NIE DZIALA NA GARENIE KURWISZONY

Opublikowano

No kulturke masz ładną mama nauczyła? "Kamel obiad kurwiszonie jeden" "rusz dupsko jebany frajerze"

zakaz handlu

Opublikowano

Bot szybko zbiera boxy i nawet nieźle już zarobiłem. Dzisiaj spróbowałem puścić na alieny i co ? P O R A Ż K A ;d DK nie potrafił ubić, puszczając go na streunerki na 2 gali zużył mi 40k sabu ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...