Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call Of Duty Black Ops Kody Ps3

Sebula693

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie czy ma ktoś możliwość podać jakiś kodów do gry. Najbardziej potrzebuje do zombiaków bo przy 15 rundzie z kolegami przegrywam.Dzięki za podane kody i porady.POZDRO

Opublikowano

3ARC INTEL – Uzyskanie dostępu do wszystkich danych wywiadowczych (nie trzeba już ich szukać w trakcie wykonywania misji).

3ARC UNLOCK – Odblokowanie wszystkich zwykłych misji oraz tych związanych z zabijaniem zombiaków.

ALICIA – Wirtualny terapeuta.

DIR – Wyświetlenie listy wszystkich plików znajdujących się na komputerze. W celu podejrzenia zawartości danego pliku wpisz polecenie CAT, a następnie jego pełną nazwę (np. CAT plik1.txt)

DOA – Odblokowanie mini-gierki Dead Ops Arcade.

ENCODE – Zakodowanie czegoś z użyciem szyfru CIA (w celu odkodowania wiadomości wpisz polecenie DECODE).

HELP – Wyświetlenie listy dostępnych poleceń.

MAIL – Sprawdzenie poczty elektronicznej wybranego użytkownika.

ZORK – Odblokowanie tekstowej przygodówki Zork I: The Great Underground Empire z 1980 roku.

LOGIN – Zalogowanie się do systemu na konkretnego użytkownika. Pełna lista loginów oraz haseł znajduje się poniżej:

asmith roxy

bharris goskins

dking mfk

fwoods philly

gweaver gedeon

jbowman uwd

jfkennedy lancer

jhudson bryant1950

jmccone berkley22

jturner condor75

lbjohnson ladybird

rhelms lerosey

rjackson saintridget

rkain sunwu

rnixon checkers

tbrooks lauren

twalker radi0

vbush manhattan

wraborn bromlow

Tylko takie są kody ; /

Do zombie nie ma żadnego kodu ; /

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Do zombie to tylko dobra taktyka. Ogladnij filmiki na youtube albo poszukaj na innych forach bo nie ma sensu sie rozpisywac ale na Kinie to najlepiej dwie osoby i biegac w kolko nie otwierajac drzwi do m16 . Na Five to albo biegac solo albo kampic we 3 . W PaP roomie , windzie albo przy jednym okienku w 3. Pamietaj im wiecej ludzi tym wiecej mobow.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

CZŁOWIEKU CO MAM WPISAĆ NA TYM KOMPUTERZE ŻEBY MIEĆ GODMODA ITP NIESKOŃCZONOŚĆ AMO I JAK TO W CZASIE GRY URUCHAMIAĆ I WYŁANCZAĆ NA PS3 !!!!

Opublikowano

Po 1. Ortografia.

Po 2. Nawet nie wiem o co ci biega człowieku. Poza tym jak chcesz hackować na ps3 to powodzenia. Potem możesz bana na konsolę wyłapać.

Ja czegoś takiego jak hakerstwa na ps3 nie toleruję i jestem temu przeciw. Z takimi hakerami na ps3 to tylko kula w łeb i do piachu.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

TO MOJA SPRAWA JEST ŻE CHCĘ GRAĆ NA CHEATACH NA PS3 I CHCEM WIEDZIEĆ JAK TO ZROBIĆ ZEBY MIEĆ GOD-MODA I INNE ŻECZY I WPISAĆ JE PODCZAS GDY I PROSZĘ O ODPOWIEDŹ I CHYBA WIEM ŻE MOŻNA DOSTAĆ BANA ALE CHCEM POGRAĆ SOLO ZIOMEK I DOJŚĆ DO DOBREJ RUNDY A NIE

oczekuje na odp

Opublikowano

TO MOJA SPRAWA JEST ŻE CHCĘ GRAĆ NA CHEATACH NA PS3 I CHCEM WIEDZIEĆ JAK TO ZROBIĆ ZEBY MIEĆ GOD-MODA I INNE ŻECZY I WPISAĆ JE PODCZAS GDY I PROSZĘ O ODPOWIEDŹ I CHYBA WIEM ŻE MOŻNA DOSTAĆ BANA ALE CHCEM POGRAĆ SOLO ZIOMEK I DOJŚĆ DO DOBREJ RUNDY A NIE

oczekuje na odp

Po 1. ogarnij Caps Lock'a.

Po 2. ortografia.

Po 3. nie ma cheatów typu God Mode lub Unlimited Ammo na PS3 (wiem, że coś takiego na X360 robili).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...