Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Końca Nie Widać :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Obrońca praw zwierząt?

W sumie to tak. Nie lubię jak zwierzęta się katuje.

Nie wiem kto tam siedzi [ Owned czy mateq ] ale chłopaki spokojnie, musicie być takimi zazdrośnikami? Idąc waszym tokiem rozumowania 90% moderatorów powinna się wpieniać że nie ma GM'a .

To forum to dodatek, no chyba że traktujesz je jako jedyny swój cel życiowy...

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Nie wiem kto tam siedzi [ Owned czy mateq ] ale chłopaki spokojnie, musicie być takimi zazdrośnikami?

Może wyjaśnię to prościej. Jakby mi zależało na globalu czy w ogóle jakiejś randze to chyba nie trudno wpaść na to, że bym się starał. Na to chyba nie wygląda, bo straciłem konto i dalej robię to samo. Poza tym wiem, że to jest ciężka robota jak na forum popieprza 2k metińczyków i każdy pcha się wszędzie. Dlatego wolę żeby forum pilnował ktoś ogarnięty.. Tak samo jak to było z Lenartem i Mańkiem, któremu władza już odpierdoliła po 3ch dniach, a pierwszy dał konto jakiemuś randomowi..

Opublikowano

Może wyjaśnię to prościej. Jakby mi zależało na globalu czy w ogóle jakiejś randze to chyba nie trudno wpaść na to, że bym się starał. Na to chyba nie wygląda, bo straciłem konto i dalej robię to samo. Poza tym wiem, że to jest ciężka robota jak na forum popieprza 2k metińczyków i każdy pcha się wszędzie. Dlatego wolę żeby forum pilnował ktoś ogarnięty.. Tak samo jak to było z Lenartem i Mańkiem, któremu władza już odpierdoliła po 3ch dniach, a pierwszy dał konto jakiemuś randomowi..

Co do tych spraw o których wspomniałeś na końcu to bez komentarza, a M@aniek wydaję mi się spoko.

To nie musisz komentować każdej następnej osoby że jest zła. Może rmcf będzie odpowiedni na tym stanowisku?

Co do metińczyków to masz racje. Są ludzie normalni i dzieci neo, które w downloadzie piszą że się zgubili w Atlantydzie i co teraz.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

ooo wielkie gratulacje, należało się jemu jak mało komu :)

MiniCA lubi to

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Co do tych spraw o których wspomniałeś na końcu to bez komentarza, a M@aniek wydaję mi się spoko.

To nie musisz komentować każdej następnej osoby że jest zła. Może rmcf będzie odpowiedni na tym stanowisku?

Co do metińczyków to masz racje. Są ludzie normalni i dzieci neo, które w downloadzie piszą że się zgubili w Atlantydzie i co teraz.

No tak, pewnie o Lenarcie i jego wspaniałej akcji nie słyszałeś. Mańkowi odwaliło, ale Mounthainsa będzie ciężko przebić. Jak na razie przewidziałem jak będzie wyglądać praca nowych gm/adminów w ok 95% heu heu. Nie mówię, że jest zły, ale widziałbym na tym stanowisku kogoś bardziej ogarniętego lub poczekał na taką osobę, a aktualną ekipę zachęcił do większego ogarniania. Seldka bym dał z automatu nawet na admina, no ale lepiej mieć kogoś innego..

Opublikowano

Global i ktoś w końcu sygnę wykonał -.-

Co do działu wr ze starej ekipy (tzn. za czasów M@ńka i Rmfc i N1gthamre)

Jedynie M@niek był jedynym dobrym moderatorem, reszty moja osoba nie toleruje Rmfc za jego działalność o której nie będę wspominał. A N1ghtmare za to, że nic nie robi i rangę blokuje bo chce mieć "KOLOREK"...

Tak wiem za tą wypowiedź zostanę nazwany plebem, noobem etc. Ale to jest po prostu wyrażanie własnego zdania.

Pozdrawiam Thtsn.

23763184165281162590.png

SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ

:)

Opublikowano

rzubr +1

Powiedział bym coś ale bana wyłapię. Jeszcze raz gz

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

@Topic

Ale kto to jest? : O

@Thtsn

Co do działu wr ze starej ekipy (tzn. za czasów M@ńka i Rmfc i N1gthamre)

Kochanie,stara ekipa to nie te 3 osoby.

Szybkie przytoczenie (kiedy ciebie jeszcze nie było na forum) - Kaka356,Kilo_kartofli,Wojtasek. Pozdrawiam.

A N1ghtmare za to, że nic nie robi

N1 przeżułby ci komputer,wypluł i jeszcze raz przeżuł,a ty byś nie wiedział co się dzieje,więc szacunku randomie X_X.

@rzubr

aićty :D

przecież wiesz,[ironia]że Seldek nic nie robił i pewnie za to mu ściągnęli rangę,bo Kokosz zawsze wie co robi[/ironia].

A Ty zajmij się skrobaniem tynku,czy cuś ; O

@Down

Nieeee Meth0d nie dostanie "bo ma za mało akcji moderatorskich w tym swoim małym dziale" - Mounthains.(Przepraszam,literówka)

h3nio i Seldek lubią to
Opublikowano

Randomem to sobie możesz nazywać ojca -.-

Co do starej ekipy nie chodziło mi o ciebie zerze tylko o ekipę którą ja pamiętam, tak masz rację zapomniałem o wilku i quplaku ale oni za bardzo aktywni nie byli w owym czasie więc szacun marny naśladowco Mateq'a -.-

Pozdrawiam Thtsn.

SPAT lubi to

23763184165281162590.png

SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ

:)

Opublikowano
Mouthains.

Nie znam takiego. Bynajmniej ja umiem w pełni poprawnie napisać Twój nick oddając Ci szacunek.

Sprawa z meth0dem jest inna. Nie wiesz o niej nic. Także proszę, abyś się nie wypowiadał.

Top@ gratuluję.

Opublikowano

No tak, pewnie o Lenarcie i jego wspaniałej akcji nie słyszałeś. Mańkowi odwaliło, ale Mounthainsa będzie ciężko przebić. Jak na razie przewidziałem jak będzie wyglądać praca nowych gm/adminów w ok 95% heu heu. Nie mówię, że jest zły, ale widziałbym na tym stanowisku kogoś bardziej ogarniętego lub poczekał na taką osobę, a aktualną ekipę zachęcił do większego ogarniania. Seldka bym dał z automatu nawet na admina, no ale lepiej mieć kogoś innego..

Oj, nie uważaj mnie za takiego niedoinformowanego.

Wiem o akcji z lenartem i jego kolegą. Wiem o tym i o tamtym, ale żyj dalej, bo nie wiem czy coś zmienisz?

Jak na razie przewidziałem jak będzie wyglądać praca nowych gm/adminów w ok 95% heu heu.

:rolleyes:

Zobaczymy jak się potoczy :)

Według mnie na GM nie liczy się sama super aktywność tylko coś więcej. Ktoś może być aktywny ale nie ogarnięty etc... :) Jeśli rmcf został GM były ku temu powody.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Nie znam takiego. Bynajmniej ja umiem w pełni poprawnie napisać Twój nick oddając Ci szacunek.

Sprawa z meth0dem jest inna. Nie wiesz o niej nic. Także proszę, abyś się nie wypowiadał.

To się ciesz, że chociaż z dużej litery zaczął.

Sprawa z meth0dem jest inna. Nie wiesz o niej nic. Także proszę, abyś się nie wypowiadał

Przykro mi, zaufanie straciliście już dawno i AZ wylatuje wszystko razem z tajemnicami moderatorów.

Na 100% x070x bedzie nastepny

Obyś się mylił..

Randomem to sobie możesz nazywać ojca

Co do starej ekipy nie chodziło mi o ciebie zerze tylko o ekipę którą ja pamiętam, tak masz rację zapomniałem o wilku i quplaku ale oni za bardzo aktywni nie byli w owym czasie więc szacun marny naśladowco Mateq'a

Pozdrawiam Thtsn.

No tak, wszyscy naśladujemy 1 osobę. Każdy z nas trolluje osobno, ale jak ktoś wjeżdża na ekipę, trzeba mu skopać cipę całym naszym timem.

h3nio lubi to
Opublikowano

NIE mieszać mnie w wasze przepychanki ...

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...