Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Fighter Fx 7.2!

BUgA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie mam problem z hackiem: Fighter fx 7.2, więc jak naciskam na ikonkę tak jak jest w filmikach z YT lub innych poradnikach które pomagają w uruchomieniu tego hacka wyskakuje mi jakiś błąd :| i dzieje się to tylko na laptopie bo na komputerze jest OK ale na komputerze nie gram bo za duże lagi. Więc proszę o pomoc wiem że za bardzo nie wytłumaczyłem o co chodzi ale nie potrafię inaczej :( Więc jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc to bardzo proszę ;)

Oczywiście za pomoc daje Limit +/- i 5* :)

@Edit

Więc to mój problem:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Fajnie by było jak byś napisał jaki błąd Ci wyskakuje. Niestety tego nikt z nas nie wie.

Dam ci rade nie graj na czitach

Opublikowano

Jeśli zły dział to proszę o pomyślenie zanim się napisze.

Jasnowidzami nie jesteśmy, błędu nie znamy więc jak na razie pomocy nie otrzymasz.

Pan up, raport za double post, i jakbyś nie wiedział to forum o cheatach,bugach, trickach, więc twoje rady zachowaj dla siebie.

Opublikowano

@Refresh

Edytowałem reklame.

Proszę o pomoc :)

Jeśli ktoś nie może rozczytać co pisze w tym błędzie to ja zacytuje :

System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu.

Opublikowano

@RefreshEdytowałem reklame.Proszę o pomoc :) Jeśli ktoś nie może rozczytać co pisze w tym błędzie to ja zacytuje :System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu.

Jesteś zalogowany jako administrator systemu ?

Opublikowano

A jak to sprawdzić?

Nie jestem zbyt ogarnięty w tych sprawach, więc prosze o wyrozumiałość :)

Napisz może na PW to się szybciej dogadamy :P Bo tu zaraz po warnie wyrwiemy <_<

Opublikowano

Nikt tutaj warna nie wyłapie, można śmiało sobie pisać : )

Wszystko zależy jaki masz system operacyjny. Napiszę Ci jak sprawdzić przy 3 systemach, mam nadzieję, że masz któryś z nich.

Windows XP

* Wybierz kolejno: menu Start -> Ustawienia -> Panel sterowania

* Kliknij opcję Przełącz na widok klasyczny w lewym górnym okienku (o ile jest dostępna)

* Otwórz okno Konta użytkownika

(Na stronie zostaną wyświetlone wszystkie konta użytkowników. Każde konto ma jakiś status (Administrator komputera, Konto z ograniczeniami itp.) Upewnij się, że używasz konta mającego status Administrator komputera.Jeśli nie masz pewności, z którego konta korzystasz w danym momencie, otwórz menu Start. Nazwa konta będzie wyświetlona w tytule menu Start lub obok opcji Wyloguj.)

Windows Vista

* Wybierz kolejno: menu Start -> Ustawienia -> Panel sterowania

* Kliknij opcję Widok klasyczny

* Otwórz okno Konta użytkownika

* Kliknij opcję Zarządzaj innym kontem

(Na stronie zostaną wyświetlone wszystkie konta użytkowników. Każde konto ma przypisany jakiś status (Administrator, Użytkownik standardowy itp.) Upewnij się, że do zalogowania się do systemu Windows użyto konta mającego status Administrator. Jeśli nie masz pewności, z którego konta korzystasz w danym momencie, otwórz główną stronę Konta użytkownika. Bieżący użytkownik jest wyświetlany w prawej części strony.)

Windows 7

* Otwórz menu Start -> Panel sterowania

* Otwórz Konta użytkowników

* Kliknij opcję Zarządzaj innym kontem

(W nowym oknie zostaną wyświetlone wszystkie konta użytkowników. Każde konto ma przypisany pewien status (Administrator, Zwykły użytkownik itp.) Upewnij się, że używasz konta o statusie Administratora. Jeśli nie masz pewności, z którego konta korzystasz w danym momencie, otwórz główną stronę "Konta użytkowników". Nazwa bieżącego użytkownika wyświetlana jest w prawej części okna.)

Opublikowano

Mam Windows XP, zrobiłem wszystko tak jak napisałeś i wziołem te Konto : Administrator Komputera, ale po wejściu w ikonkę Fightera dalej mam ten błąd .. :( :( Jest jeszcze jakiś sposób czy nigdy tego nie włącze? :|

Opublikowano

Mam Windows XP, zrobiłem wszystko tak jak napisałeś i wziołem te Konto : Administrator Komputera, ale po wejściu w ikonkę Fightera dalej mam ten błąd .. :( :( Jest jeszcze jakiś sposób czy nigdy tego nie włącze? :|

@Edit

Sorry za double ... lag <_<

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu. Problem rozwiązany ;)

Dzięki Seldek :) jednak to co napisałeś mi się przydało ;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...