Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najlepsza Postać

Metin0wiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ech... Nie ma najlepszej klasy ;) wytłumaczę to :

Mag bije zwiada - dlaczego? bo zwiad nie ma uników i ma mniej hp od woja

Zwiad bije woja - dlaczego? wojo ma niby więcej hp ale zwiad ma 50% na unik a woj tylko 25% na blok, a poza tym zwiad ma trochę większe hity

Woj bije maga - dlaczego? mag ma większe hity ale strasznie mało hp - ponad 2x mniej od woja

Wszystko jasno wytłumaczone sądzę :)

mowisz ze zwiad nie ma unikow a potem piszesz ze ma 50 % ja polecam mag ale trudno sie gra od 1 lvl

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witajcie zdecydowanie jestem za Magiem i to nie od dziś wiadomo że magowie są lepsi od Zwiadowcy czy też Wojownika.

Jak wiecie nie tylko w shakesach można zaszaleś magiem ale we wielu innych grach online magowie mają zdecydowaną przewage :)

Tak więc Hokus-Pokus Czary-Mary idę Magiem robić staty :D

Opublikowano

klasy są w sile w miarę takie same ale jak dla mnie mag jest najlepszy bo ma duże dmg a jak kryt wejdzie to ja już nie mówię :P i jak mag bije to nie wejdzie blok ani unik jedyny minus klasy maga jest taki że ma mało obrony.

Opublikowano

Dla mnie zdecydowanie WOJOWNIK, jeżeli chodzi o exp/lochy, lub exp/pvp (zależy jak dodajesz), to niszczy system. Magowie praktycznie z podobnym "girem" do naszego padają jak muszki jeżeli wybrałeś/aś opcję 2 :).

28bb3w1.png

Opublikowano

Zwiadowca najlepszy , jeszcze oglądałem filmik jak jeden zwiadowca 230level rozwalił gildie w której było 30 członków po 200-270lvl i nawet pół HP mu nie zjechali wpiszcie w google Zwiadowca rulez.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Nie ma najlepszej postaci. Ja osobiście preferuję grę magiem który jest najlepszy do pvp, ale za to wojownik i zwiadowca zupełnie miażdżą go w lochach, misjach itd. Postacie w S&F są mniej więcej zbilansowane i zbliżone do siebie umiejętnościami i możliwościami :)

Pomogłem? Daj plusika +

Zawsze z chęcią pomogę, bez wahania można się do mnie zwrócić o pomoc

PS Umie ktoś robić pro sygnaturki? Jeśli tak prosiłbym o kontakt PW Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam YourWorstEnemy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To zależy. Woj jest raczej najsłabszy, na równym jak i na większym lvlu pokona go mag i zwiadowca (chyba, że ma dobre eq i staty). Zwiadowca na wyższym lvlu dobry w walkach, a w lochach to nie ma sobie równych. Mag wysokie obrażenia (z dużym krytem ciśnie ostro), na większym lvlu 150+ mega dobry.

Shakes & Fidget

w12 - Mariox

Opublikowano

Nie ma najlepszej. Jesli byly by 3 klasy zbalansowane to Zwiad bije Maga, Mag Woja a Woj Zwiada.

Co ty gadasz ?

Jeśli umie sie o zwiadowce zadbac to sie nie jest słabiakiem i woj bije zwiada...

Według mnie jeśli umiesz grac w tą grę to zrozumiesz kazda klasa jest równa.

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Ja preferuje Zwiada jak na razie tylko 30 lvl dopiero zaczynam ale mam 450 zręki :D

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Mam zwiad i maga na tym samy lvl. Mag łatwy w obsłudze w do tego w sklepie i misjach ma same zajebiste rzeczy a szczególnie lochy. Zwiad ma o wiele ciężęj jego eq jest o połowe słabsze i zawsze tak jest. Moje lvl to 63.. Podobno po 150 się zmienia i to zwiad wysówa sie na prowadzenie. Mona to zobaczyc w statystykach ;) Serwer 16

Opublikowano

Według mnie bezkonkurencyjnie mag. Bardzo dobrze radzi sobie

na lochach, z różdżką jest świetny na PvP w arenach, prosto robi się zadania z karczmy.

W wieży łatwo dostać się na najwyższy szczebel. Zawsze preferowałem maga i będę go preferował,

jest to bowiem dla mnie najlepsza ze wszystkich postaci. ;)

Opublikowano

Gadanie.

Każda postać jest dobra na swój sposób, a która jest najlepsza? Dla każdego inna, zależy od gustu.

Dla mnie najlepszy jest zwiadowca.

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...