Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zmniejszyć Fps'Y?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zaproponować wam sposób na zwiększenie fps'ów nie używając developera to tak :

NVIDIA

1.prawy przycisk myszki klikamy w WŁAŚCIWOŚCI

2.Klikamy potem w zakładkę Ustawienia i klikamy w zaawansowane .

3.Klikamy w zakładkę z waszą kartą .

4.Uruchamiamy panel sterowania NVIDIA

5.wchodzimy i ustawienia 3D klikamy zarządzanie ustawieniami 3D

6.Gdy wejdziemy Szukamy Synchronizacji pionowej klikamy wymuś wyłączenia na na dole w zakładce zastosuj :] bo 1 moim wejściu na cs'a miałem tak jak zawsze po drugim już miałem 99/100 jak komuś nie działa może wpisać komendę w konsoli fps_max 100 lub 101 wszystko powinno działać.

poradnik zrobiony po to by gracze którzy nie chcą używać developera mieli inną możliwość . :]Nie wiem czy wam zadziała ale mi zadziałało więc warto próbować :]

ATI :

Prawy przycisk myszki (PPM) na wolnej przestrzeni pulpitu -> ATI Catalyst Control Center (lub Właściwości/Ustawienia/Zaawansowane/potem szukamy w którejś zakładce wejścia do panelu Catalyst Control Center) -> Zakładka 3D -> All settings (Wszystkie ustawienia) -> szukamy "Wait for vertical refresh" (Czekaj na odświeżanie pionowe) i wyłączamy, przełączając pasek maksymalnie w lewo (aż pojawi się napis "Always off" czyli "Zawsze wyłączone"), Potem wszędzie Ok aż zamkniemy wszystkie okna i po sprawie.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...