Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rumble Fighter - Nowy Dział Mpcforum

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

Otóż postawiliśmy dział Rumble Fighter na MPCforum. Grę stworzyło studio OgPlanet. Jest to typowa bijatyka 2D, która wciągnie człowieka na dłuugie wieczory.

Zapraszam do rozkręcania działu. Naprawdę warto. Z czasem będę poszukiwał KidModeratora.

http://www.mpcforum.pl/forum/361-rumble-fighter/

Opublikowano

"Cupidynek" już zgapił dział na swoje forum. Żenua.

Słyszałem o tej grze w sql, kumple coś gadali. Muszą mnie nauczyć :D

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Lepsza jest gra LostSaga tej samej firmy też na tej zasadzie bijatyki, szkoda ;/

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

JAPIERDOLE. Taka zjebana gra bez haxów weszła na forum. Są lepsze gry, które mają haxy, ale wy i tak ich nie weźmiecie. Serio was pojebało.

Innym razem.

Opublikowano

JAPIERDOLE. Taka zjebana gra bez haxów weszła na forum. Są lepsze gry, które mają haxy, ale wy i tak ich nie weźmiecie. Serio was pojebało.

Sposób przekazania ciekawy, ale skubany ma rację.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

A może by z innego punktu widzenia:

Skoro mają hacki to ok. A RF nie ma, więc lepiej jak będzie dział i ludzie zaczną je tworzyć.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Gość Mounthains
Opublikowano

A może by z innego punktu widzenia:

Skoro mają hacki to ok. A RF nie ma, więc lepiej jak będzie dział i ludzie zaczną je tworzyć.

Spory błąd ;/

Gra ma wpip cheatów. jednak teraz zaktualizowali hackshielda dlatego nic nie działa.

Boguslaf.@ wyjdź

Opublikowano

Gra mnie nie wciągnęła. Gry 2D nie dla Mnie- bardziej wciągające wydają mi się gry przeglądarkowe, taka jak np. ShinobiWar itp.

@Btw

Zgadzam się po części z Bogusuafem- jest dużo gier w które warto zagrać, a ich nie ma.

Podam Wam tutaj małą sugestię- nowy dział gry FPP: Project Blackout lub umieszczenie go jako podział działu Inne gry FPP.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

[quote name=Medrodester :)' timestamp='1298217317' post='2095288]

Jak taka zjebana gra mogła dostać dział?

Jak taki zjeb mógł uchować się od bana? :)

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Żeby zrozumieć tą "zjebaną grę" trzeba w nią zagrać.

Bardzo wciąga a ubaw przy grze jest genialny!

23763184165281162590.png

SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ

:)

Opublikowano

Ta gra jest genialna!

Lubie w nią grać , juz sie nauczyłem :D.

Pzdr.

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich do wspólnej zabawy!

Naprawdę prze zajebisty ubaw i beka.

Jak ktoś chce się zemścić na Mou, to zapraszam. xD

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...