Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ultimate Global MU Online Cheat II Second Edition

maly1090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@nobeczek; czytaj wcześniejsze posty ;D masz 1 posta przed sobą z RUP-em i piszesz o upa... ;D

@EDIT: Scana daj ;D trza do każdego pliku ;P

@EDIT2: Rzeczywiście, Warn dla Jowar23

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ludzie wlasnie sciagnalem tego Hack lecz niestety mi nie dziala albo nie potrafie go obslugiwac otwieram tak jak w instrukcji normalnie wchodze do gry

wychodze po za miasto klikam enter wpisuje %hitcount 5 wpisywalem %hitcount 15 i enter i nic ... pomozcie ! Ladnie Prosze ;) pozdrawiam i czekam na Pomoc !

Opublikowano
Witam ludzie wlasnie sciagnalem tego Hack lecz niestety mi nie dziala albo nie potrafie go obslugiwac otwieram tak jak w instrukcji normalnie wchodze do gry

wychodze po za miasto klikam enter wpisuje %hitcount 5 wpisywalem %hitcount 15 i enter i nic ... pomozcie ! Ladnie Prosze ;) pozdrawiam i czekam na Pomoc !

dopisz %ak 1 i %stopak 0

Opublikowano

Chwila chwila

wole zebyscie postapili ze mna jak z dzieckiem nizeli mam sie pytac dziesiec tysiecy razy :P

Wiec klikam Enter: %hitcount 15 enter nastepnie %ak 1 enter nastepnie %stopak 0 ? tak probowalem i nic probowalem oddzielnie nic... czy ten hack zajmuje 1 mb z groszami? bo taka wersje zassalem z postu wyzej... ?

HELP PLEASE ! w hackach jestem zielony... ostatniego hacka jakiego uzywalem to byl cheat happens...

Opublikowano

Enter

%ak 1

Enter

------------

Enter

%stopak 0

Enter

-------------

Enter

%hitcount 5

Enter

aaa

Opublikowano

Zrobilem jak napisales kolego lecz dalej nie dziala czy mogl bys zuploadowac wersje hacka ktory posiadasz na kompie? ...

bo nie mozliwe ze mi nie dziala a reszcie dziala...

Opublikowano

... naturalnie ze tak... moze wymagany jest jakis lvl np 6? czy cos jak na starym speed hacku? bo ja nie wiem naprawde...a pouzywal bym go sobie... a w ogole jak wpisuje te komendy cos powinno mi sie pokazac ze cos sie wlaczylo lub cos w te tlo?

I ZASADNICZE PYTANIE CZY TEN HACK ZAJMUJE TYLKO 1 mb?

Opublikowano

Ostatnie Pytanie Jakie jest prawdopodobienstwo ze dostane dc przy hitcount 5 i wlaczonym autokillu? czy dc jest zalezne od ilosci mobow wokol mnie? ;>

i czy jak wylacze autokilla i bede uzywal tylko hitcounta to mnie nie wywali? ;> uzywam opcji wylaczania autokilla gdy ktos sie pojawi wokol mnie rowniez,

Opublikowano

Jakie wartosci wpisujecie?? bo wpisuje hitcount 5(probowalem 4 i 3) ak 1 i stopak 1 i pickup 1 i po max 5 minutach dc... wiecie moze czemu?

Opublikowano

z tego co zauwazylem najbezieczniej jest hitcount 5 albo 4 ak 1 stopak 0 i najlepiej jak nie ma duzo mobow na spocie. a juz najbezpieczniejsza metoda to poprostu hitcount 5 sam albo hitcouuntskill 5 samotne :]

Opublikowano
autor haxa sie nie postaral moim zdaniem :P

To zrób sam coś lepszego :)

Nawiązując do tematu:

Jezeli gracie na samym hitcouncie, bez skilla to ustawcie go max na 5

Jezeli gracie z hitcountem i ze skillem to:

%hitcount 3

%hitcountskill 1

Chodzi o to, ze global ma zabezpieczenia, i gdy gracz zaatakuje moba ze zwyklego ataku wiecej niz bodajze 6 razy w bardzo krotkim odstępie czasowym dostaje DC. Ze skilla mozna uderzyc chyba do 30 razy.

Osobiscie testowałem pierwszą wersję hacka na prywatnym serwerze, i tam mogłem ustawić hitcount nawet na 250.

Gdy ja gralem na globalu, zawsze mialem takie ustawienia na moim bk:

%hitcoun 3

%hitcountskill 1

%ak 1

%stopak 0

%pickup 1

I moglem grac nawet caly dzien bez DC.

Mam nadzieje ze chociaz troche pomogłem.

Pozdrawiam.

Opublikowano
reupload

To jest ukryta treść, proszę

Dodaj ten link na 1 stronkę topicu ;]

@EDIT: ja mam taki problem daje link do main.exe ale jak sie właczy to jest chyba z 20 serverow i w co bym nie dał to pisze że zła versja ;/ a bez hacka normalnie działa .

podtastmpc.png

Opublikowano

Może robiony na szybko i dlatego ;p

Ten AK działa kiedy chce i trochę nie fajnie :D ale ważne, że działa

aaa

Opublikowano

@UP ja używam Werji I bo ta mi nie działa ;/ daje Luncher i pokazuje dużo tak jak by realmów xD A mam pytanko. Czy jak dałem jakąś komendę, wyłączyłem MU, odinstalowałem cheata i z powrotem włączyłem MU to nadal będzie taka szybkość jaką ustawiłem przed wyłączeniem ?

@D0wn: "Powiadają" lecz nie zawsze mówią "prawdę"

podtastmpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...