Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykrywalne Boty

PoVVeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do tego to mi nie stworzylo 1 lvla :/ ale juz sie nie moge zalogowac :((

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Taa... Dziala :)

Daje "+" za fajnego buga :D

Opublikowano

mi zrobił sie 1 lvl a potem i tak na niego bana dostalem

nie polecam, w moim przypadku grube lasery są juz nie do odzyskania w zaden mozliwy sposob

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

nie jeśli zmieniałeś sid co parę godzin i jakieś przerwy 30 minutowe ja tak robiłem i do tego otwarta strona i nic ani bana ani upomnienia czyste konto

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie jeśli zmieniałeś sid co parę godzin i jakieś przerwy 30 minutowe ja tak robiłem i do tego otwarta strona i nic ani bana ani upomnienia czyste konto

Ja dostałem bana na gl1 napisałem do nich ze nie mogę się zalogować na gl1 a na inne moge :P

i po tym już normalnie na konto się logowałem :D

"Szanowny(a) Graczu,

Dziękuję za Pana wiadomość.

Jako że opisany przez Pana problem został usunięty lub według naszych informacji nie jest już aktualny, proszę o odpisanie na tą wiadomość, jeśli w dalszym ciągu nie jest Pan usatysfakcjonowany.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Twoja Ekipa Bigpoint."

Opublikowano

Szkoda że dopiero teraz to wymyślili.. ale i tak dobrze.. bez stresu można sobie coś puścić i dostaje się tylko ostrzeżenie.. a nie bana znienacka jak przedtem :)

ref

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci

Od dnia dzisiejszego w grze uruchomiono całkowicie automatyczny system wykrywania i walki z osobami stosującymi niedozwolone oprogramowanie.

Jak działa system

Krok 1. Gracz u którego wykryte zostanie niedozwolone oprogramowanie zostanie o tym poinformowany wyskakującym okienkiem - na jego koncie odnotowujemy fakt używania niedozwolonego oprogramowania - gracz aby dale grać będzie musiał ręcznie wprowadzić odpowiedni kod który w tym samym czasie zostanie wyświetlony na ekranie.

Krok 2. Jeśli gracz nadal będzie używał niedozwolonego oprogramowania - 7 dni po pierwszym kroku zostanie zablokowany na 24 godziny po czym aby móc odblokować konto ponownie będzie trzeba podać specjalny kod.

Krok 3. Jeśli gracz nadal będzie używał niedozwolonego oprogramowania - 7 dni po drugim kroku zostanie zablokowany na 7 dni.

Krok 4. Po tym czasie wykrycie jakiegokolwiek "dopalacza"na koncie będzie skutkowało trwałym i nieodwołalnym usunięciem konta gracza z gry.

System jest w pełni automatyczny, działa "LIVE" czyli non stop!

System jest w pełni sprawdzony i wszelkie działania jakie zostaną przezeń poczynione nie podlegają REKLAMACJI w supporcie elektronicznym (czyli za pomocą formularza kontaktowego)

Osoby ukarane wcześniej za pomocą poprzednich metod nie zostaną odblokowane dla ich kont stosują się warunki jakie miały miejsce do dziś.

Przestrzegamy - szanujcie swoje konta!

Wasza Ekipa DarkOrbit

EJ ta zasada weszła 22.02.2011r. ?? tak?

A jak ja dostałem bana 15.02.2011r. ?? to nic się nie da zrobić napisać do nich po przez formularz żeby od banowali mi konto ale żebym już nie miał kroku.1 ??

Wiecie to trochę krępujące dostać bana tydzień przed tym zawłaszcza że aż tak dużo nie bociłem :D

Opublikowano

Raczej nic z tego nie bedzie, ale spróbować możesz.. to i tak dziwne że szarpneli się az za 3 warny przed banem

ref

Opublikowano

Raczej nic z tego nie bedzie, ale spróbować możesz.. to i tak dziwne że szarpneli się az za 3 warny przed banem

Wierz dali uaktualnienie ze za 2 i 3 krok traci się po 40 % doświadczenia i powarzki :D

"-" 80 % od powarzki i doświadczenia ??? to trochę dużo :D

Ale to i tak lepiej niż stracić konto na zawsze bez możliwości jego odzyskania -.- kurde było trzeba poczekać ten tydzień na to uaktualnienie :(

Opublikowano

Oho! Wprowadzili kolejne uaktualnienie:

UPDATE !!!

Dziś postanowiono, iż wszystkie konta których staż w grze nie przekracza 28 dni, a na których zostana wykryte niedozwolone "wspomagacze" będą blokowane permanentnie w trybie natychmiastowym - czyli system w pierwszym kroku zastosuje regułę z kroku czwartego.

No to chyba koniec bottingu w DarkOrbit. Na razie nie ma bezpiecznego bota do tejże gry.

Opublikowano

Jak wywnioskowałeś, że nie ma bota? Ja tu widzę tylko, że jak masz konto o rejestracji wcześniej niż 28 dni, dostajesz perma. O botach nic nie ma

Może być może źle zinterpretowałem tą wiadomość od robertadm. Przy kontach które nie przekroczyły 28 dni i zostanie wykryty bot to one dostają bana, czy konto których staż przekroczył

28 dni zostają zbanowane?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Te co nie maja 28 dni, po wykryciu odrazu dostaja prema...

@Edit

A co do bota, to IBot i KBot sa chyba dalej niewykryte, ale to tez malo prawdopodobne :(

Opublikowano

Te co nie maja 28 dni, po wykryciu odrazu dostaja prema...

@Edit

A co do bota, to IBot i KBot sa chyba dalej niewykryte, ale to tez malo prawdopodobne :(

Wiem ze Ibot jest bezpieczny :) Kbota nie mam to nie wiem :P

Gość Pan Maciek
Opublikowano

No tyle ze KBot o wiele tanszy...

Opublikowano

omfg .. ten system jest bugnięty ...

Od czasu gdy dostałem pierwsze upomnienie, to nie włączyłem bota ....

Loguję się dziś i widzę,

Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Jeżeli będziesz nadal korzystał z botów, odciągniemy Ci 40% doświadczenia i poważania, a Twoje konto zostanie zablokowane na 1 dzień.

pff wpisuje kod i i tak się nie loguje ... "zostanie zablokowane" czas przyszły ... ?

JA

Opublikowano

omfg .. ten system jest bugnięty ...

Od czasu gdy dostałem pierwsze upomnienie, to nie włączyłem bota ....

Loguję się dziś i widzę,

pff wpisuje kod i i tak się nie loguje ... "zostanie zablokowane" czas przyszły ... ?

Siemka,też tak mam,choć bociłem ibotem.Jak wyskoczy Ci to okienko to po wpisaniu kodu nie wciskaj OK tylko potwierdź enterem,powinno zadziałać .Pozdro

Opublikowano

Siemka,też tak mam,choć bociłem ibotem.Jak wyskoczy Ci to okienko to po wpisaniu kodu nie wciskaj OK tylko potwierdź enterem,powinno zadziałać .Pozdro

ahh, dzięki

Tylko mnie dziwi to że dostałem 2 upomnienie nie używając bota od 1 ...

JA

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Zmieniam nazwe tematu na "Wykrywalne Boty", i piszcie za co mozna zarobic upomnienie i banika :)

Opublikowano

Z powodu braku zainteresowania tematem przez użytkowników, zamykam by zapobiec przyszłemu spamowi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...