Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Sie Szybko Rozchorowac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zadaje takie samo pytanie jak w temacie.Mianowicie jak sie szybko rozchorowac???? a dlaczego sie chce sie rozchorowac???? zeby nie isc do szkoly!!!!!

Opublikowano

1. Zjedz surowego ziemniaka. Albo kilka.

2. Wytarzaj się w śniegu

3. Zjedz bigos z mlekiem

a dlaczego sie chce sie

bo sie chce sie

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

1. Pij wódkę ( nie będzie bardzo długie ale jest skuteczne)

2. Jedz surowe pyry

3. Zjedz drożdże i popij ciepłym mlekiem

4. Zjedz proszek do pieczenia

5. Wykąp się w zimnej nie wycieraj stań przy otwartym oknie i głęboko oddychaj :]

No to na tyle

tCGj4L.png

Opublikowano

udawaj, że się zle czujesz.. potem wez termometr i go "strzep" na 37,5-38,0 stopni.. nie pójdziesz do szkoły..

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Dajesz głowę po kran i potem pobiegaj sobie na dworze ;]

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

ziemniak najlepszy , 2-3 sztuki moga zagwarantować lekką gorączke, niezłe rozwolnienie i bóle brzucha przy okazji :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie przesadzaj z wymyslaniem bo jak dostaniesz zapalenie płuc to nie będzie takie śmieszne :)

Ja polecam z rana wziąć wode nasypać z dwie łyżeczki soli i wypić.... zaczniesz żygać jak kot przez chwilke:D poźniej troche poudawaj i już :P

Albo poprostu weź szklanke z wodą i udawaj (głośno) ,że wymiotujesz , a wode ze szklanki powoli wylewaj (równo z dźwiękiem ) :P

Oczywiście musi ktoś to słyszeć z rodziców :P

1363095337-U286162.png

Opublikowano

to zycze Ci powodzenia

Surowy ziemniak zawiera:Solaninę - silnie toksyczny glikozyd. Objawy zatrucia, to głównie mdłości, wymioty, kolka, biegunka i w ciężkich przypadkach może wystąpić niepokój, zaburzenie krążenia, oddychania, rozszerzenie źrenic, zmniejszenie odruchów, białkomocz

Opublikowano

Za czasów kiedy chodziłem do sql próbowałem sztuczki z ziemniakami zjadłem 3 grube sztuki i nic mi nie było, nic a nic więc nie przesadzajcie.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

jak jadłeś gotowane to ja się nie dziwie, że Ci nic nie było.. XDDDD

Każdy ma inny organizm.. jeden wyjdzie raz na pole bez kurtki i zaraz będzie chory a drugi wyjdzie w krótkim rękawku i będzie nadal zdrowy

Najlepiej to udawać ; x albo iść do szkoły i przetrwać te kilka godzin

Opublikowano

Idź do szkoły na 1 lekcje walnij symulę iż bardzie źle się czujesz i się zwolnij z lekcji .

Proste :rolleyes:

9368_gold.png

Opublikowano
to zycze Ci powodzenia

Surowy ziemniak zawiera:Solaninę - silnie toksyczny glikozyd. Objawy zatrucia, to głównie mdłości, wymioty, kolka, biegunka i w ciężkich przypadkach może wystąpić niepokój, zaburzenie krążenia, oddychania, rozszerzenie źrenic, zmniejszenie odruchów, białkomocz

to przecież kurwa ziemniak i tak masz 90% szans na przeżycie -.-

Opublikowano

A ja polecam glebnąc się na łóżko i mówić "nie jestem głodny", "boli mnie głowa", "źle się czuję" xD Jak masz zdolności aktorskie (jak skromny ja) to się uda :P

Opublikowano

1.Gdy się wykąpiesz wyjdź na np balkon,podwórko gdzieś tak 5-15 minut

2.To nie na chorobę ale teraz często robią tak że wpychają watę to ucha i idą do laryngologa tylko nie wypchaj głęboko bo uszkodzisz ucho

3.Wepchnij po jedzeniu 2 palce do ust tak żebyś rzygał i twierdzi że cie brzuch boli i masz zawroty głowy

Jak przypomnę więcej to podam bo mam takich jeszcze parę hardcorowych i takich bardzo skutecznych

634534203295449218.png
Opublikowano

umyj glowe i wyjdz do okna na 10min i masz zapalenie pluc i nie pojdziesz do szkoly bo wezma Cie do szpitala i bedziesz dostawac bolesne zastrzyki w anal, mowie Ci Polecam:)

Albo susz glowe suszarka z godzine az zaczniesz wymiotowac moze sie uda dostaniesz zapalenie opon mozgowych, wtedy idiesz do specjalistycznej kliniki na 2 miesiace i tez masz wolne

Pomoglem to daj +

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

NIGDY z nie wytartą/mokrą głową nie wychodź na dwór, no chyba że wolisz mieć zapalenie opon mózgowych zamiast iść do szkoły.

Szczerze - wytłumaczenie na poziomie 8-10 latka. Lepiej pójść na te 6h(wnioskuję że więcej nie masz) niż przez tydzień nie wstać z łóżka. Oczywiście możesz też symulować lub zjeść ziemniaka/proszek ale to też może ci poważnie zaszkodzić. Odradzam próbowanie czegokolwiek.

Opublikowano

Zjedz 10 jajek i popijaj mlekiem czekoladowym, ew. rozetrzyj twarz rękami tak aby była czerwona i włóż sobie 2 palce głębokooo do gardła.

Efekt murowany ;)

Opublikowano

Teraz nie pojdziesz do szkoly, a za kilka lat kto do pracy bedzie chodzil?

Polski idiotyzm nie zna granic :mellow:

Opublikowano

Macie problem... Po prostu idź do szkoły i śpij na lekcjach.. czy to takie straszne?

Czemu akurat tak ?? ponieważ :

1.Lepiej poleżeć a szkolnej ławce niż w łóżku przy okazji pocąc się

2.Spotkasz kumpli

3.Nie będziesz miał nieobecności :]

tCGj4L.png

Opublikowano

nie warto opuszczać godzin szkolnych, bedziesz mial tylko wiecej zaleglosci i nauki. wlacz mózg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...