Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić Pieniądze W Wieku 11 Lat?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mwahahahaahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha.

Wyjdź.

W jakim ty kurwa świecie żyjesz? Nie zarobisz 1000zł w jeden dzień jeśli nie jesteś na stanowisku kierowniczym w potężnej, międzynarodowej korporacji.

Jakby się uprzeć to zawsze można, możesz iść na dziesiony, albo pchać towar :unsure:

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prostu wypierdalaj.

Jesteś zbyt wielkim debilem żeby coś zarabiać.

Ja na ulotkach 200 zł w miesiak jadę ,a ten chciałby w jeden dzień 1000zł...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

sebos2

Nie obrazaj !

to ty na jakiejs wsi mieszkasz -.- jak 200zl za miech... U mnie , mieszkam w Radomiu (100km od Warszawy , 2 co do wielkości miasto w woj. Mazowieckim) i zarabia mój wujek (dorabia sobie) jakies 30-40 zl dziennie jak rozniesie 4000 ulotek czy cos. ale on jezdzi samochodem i w zime wiecej placa.

Ludzie rzuciłem tekst ze NAJLEPIEJ by bylo jak bym zarobil 1000 zl w jeden dzien , wiem ze to nierealne ale tak sobie napisalem ^.^

Dzieki za info , pojade na wies tam jest kilka domow mieszkalnych , nawet bogaci ludzie , i oni zbieraja tam duzo butelek , bo tam jest skup tych buteleczek^.^ I na wsi mam duzo niepotrzebnych telewizorow ;d.

Dobra dzieki;) Dawajcie jeszcze jakies fajne propozycje:]

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

@up

rmvbusters_34849.jpg

Napisalem juz ze najlepiej by bylo i to bylo w sensie zartu -.-

Nie ogarne sie ;)

Podajcie kilka nowych propozycji bo na wies pojade dopiero w kwietniu.

1318193140-U391680.png

Opublikowano

sebos2

Nie obrazaj !

to ty na jakiejs wsi mieszkasz -.- jak 200zl za miech... U mnie , mieszkam w Radomiu (100km od Warszawy , 2 co do wielkości miasto w woj. Mazowieckim) i zarabia mój wujek (dorabia sobie) jakies 30-40 zl dziennie jak rozniesie 4000 ulotek czy cos. ale on jezdzi samochodem i w zime wiecej placa.

Ludzie rzuciłem tekst ze NAJLEPIEJ by bylo jak bym zarobil 1000 zl w jeden dzien , wiem ze to nierealne ale tak sobie napisalem ^.^

Dzieki za info , pojade na wies tam jest kilka domow mieszkalnych , nawet bogaci ludzie , i oni zbieraja tam duzo butelek , bo tam jest skup tych buteleczek^.^ I na wsi mam duzo niepotrzebnych telewizorow ;d.

Dobra dzieki;) Dawajcie jeszcze jakies fajne propozycje:]

Zbieraj lepiej na słownik...

A właśnie:

Zarabia twój wujek.

ma samochód i jest dorosły.

To chyba oczywiste że dorosłemu więcej zapłacą...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Zbieraj lepiej na słownik...

A właśnie:

Zarabia twój wujek.

ma samochód i jest dorosły.

To chyba oczywiste że dorosłemu więcej zapłacą...

1. Po co mi slownik , dobrze pisze tylko bez polskich znakow czesto , bo nie lubie pisac z polskimi znakami , bo bez jest mi szybciej.

2. Tak , moj wujek zarabia i jest dorosly , ale stawka jest taka sama dla kazdego . '

3. I mozna zrobic tak ze moj wujek jest tam zarejestrowany , nie wiem co oni tam robia , a ja bede roznosil te ulotki i cala pensje (cos tam dla wujka) bede mial ja .

1318193140-U391680.png

Opublikowano

1. Po co mi slownik , dobrze pisze tylko bez polskich znakow czesto , bo nie lubie pisac z polskimi znakami , bo bez jest mi szybciej.

2. Tak , moj wujek zarabia i jest dorosly , ale stawka jest taka sama dla kazdego . '

3. I mozna zrobic tak ze moj wujek jest tam zarejestrowany , nie wiem co oni tam robia , a ja bede roznosil te ulotki i cala pensje (cos tam dla wujka) bede mial ja .

Dzieci w chuja robią.

Pisz z polskimi znakami bo jebie po oczach.

Opublikowano

zostań ministrantem, lub może u ciebie w szkole jest pck lub coś podobnego i podpierdalaj kasę z puszki

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Smark

ministrantem chcialem byc ale nie wytrzymalem napiecia (1 dzien na tym 'kursie' takim , i nie wytrzymalismy z kolegami ^^)

Pck jest , ale nie bede zlodziejem =.=

sebos2

No , ale kase by dawali mojemu wujkowi a on Mi.

1318193140-U391680.png

Opublikowano

hehe dziecko 600 zł to jak na takiego dzieciaka jak ty to dużo sapier.... z gazetkami i ulotkami a skuter ehe da dwa dni leży w komurce

lub na alegro . jak ja miałam 11 lat to nie miałam nawet jak pomarzyć o 600 zł . <_< <_< <_< <_<

Opublikowano

Najlepiej by bylo jakbym zarobil 1000 zl w jeden dzien i by byl spokoj -.- .

Po+prostu+za%C5%82amka....jpg

Zarabiaj w necie na reklamach, albo sprzedawaj kapselki od Tymbarka.

Moja koleżanka jest prostytutką.. Więc.. Zarabia xD

Opublikowano

500-900 człowieku jak ja mialem 11 lat to 900 zł to kurwa Szajba odbijała , na ulotkach 2 miesiące i masz 3000zł i Zajebisty skuterek żeby coś miec trzeba popracować , ja akurat w te wakacje jade nad bałtyk za ladą popracuje sobie z kumplami ;]

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Po+prostu+za%C5%82amka....jpg

Zarabiaj w necie na reklamach, albo sprzedawaj kapselki od Tymbarka.

Moja koleżanka jest prostytutką.. Więc.. Zarabia xD

Nie ma to jak się chwalić, że ma się koleżankę kurwę.

To dla Ciebie powód do dumy? Heee.

Opublikowano

W te wakacje bede myl samochody na parkingu :D Oczywiscie nei bede glupi i nie zrobie tak ze umyje wszystkie i bede czekal na wlasciciela

na ulotkach 2 miesiące i masz 3000zł

Odjac te podatki vaty itp. = za miesiac jakies 600 zl = 2 miechy = 1200zl-.-

yellowviper

A ja mam pokój pelen kurw. Ladna bajka nie?

1318193140-U391680.png

Opublikowano

Lol, kto płaci podatek od ulotek? Puknij się w łeb, i tak nic nie zarobisz.

RAsfepN.png
Opublikowano

Uważam że to hcyba wyjaśnione ^^Ja w wieku 11 lat robiłem prace domowe ;)Jedna za dyche,szczególnie te z angola szybko schodziły...Raz mi się udało stówke zarobić przez tydzień...Ale teraz żałuję że to robiłem;p

Opublikowano

Kształć się na weterynarza. Moj tata jest i jak jeździłem z nim po wsiach na szczepienia za 5-6h szczepienie itp. ok. 600zł. Rok temu w wsi mającej 5 tyś mieszkańców szczepiliśmy psy a tak 2 dyszky za psa było :D. Płatna bardzo robota 4 tyś na miesiąc + prywatnie szczepienie od 2 dych jeszcze badanie mięsa 11zł lub coś innego zgłoszenie poród i masz stówke xD Opłacalna robota xD W twoim wieku z kumplami złom wywozilem hah xD Teraz stary na zwolnieniu lekarskim ;/ i nie ma tyle kasy xD

@edit

Jak masz jakiś bbaaaaaaardzo bogatych wujków to odwiedź ich ;d byłem z ojcem i kolegą moim 2 lata temu i on jest niemcem i cioca jest polka to on ma 5000Euro renty i nam dal po stówie. Jedź do rodziny ja ile razy objechałem całą rodzine rowerem i 5 dych wpadlo od wszystkich razem. Jeszcze w wakacje kieszonkowe i pomagalem za kase np. myłem samochody za dyche :D albo za jeźdzenie znaczy taki motyw z kumplem mylismy jemu staremu auto a potem sobie nim po placu smigalismy xD stare czasy.....

LysyChorwat.png

Jeśli możesz, daj

delete.png

Opublikowano

Patrząc na twoje zdjęcie, oceniam twój wzrost na ~140cm jak nie mniej. Jakbyś mył auta to byś do przedniej szyby nie sięgnął, powodzenia ;) Skończy sie na tym że nawet dupy nie ruszysz, W TYM KRAJU NIE MA PRACY DLA LUDZI Z TWOIM WYKSZTAŁCENIEM :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...