Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Proszę O Instrukcje/Porady Do Stworzenia Bota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuję, chcę i proszę o pomoc z botem który zrobił Kamer. Chodzi o zmiany średnich. Chciałbym by ktoś podał instrukcje/przesłał linka jak ma(wiem, że się nie prosi o hacki to wtedy mogę prosić o instrukcję) jak zrobić bota który będzie np do broni wbijał 12 zręczności, 10 ludzi , 10 przeszywki i 10 kryta ;] Chcę by po prostu zmieniał bony i przestał zmieniać gdy dane bony osiągnie. Bo u kamera można tylko same śr albo same um. Czy da się takiego bota zrobić ? Jeśli ktoś ma albo da się zrobić to jeszcze raz proszę o pomoc ;) pozdro.

Opublikowano
jak zrobić bota który będzie np do broni wbijał 12 zręczności, 10 ludzi , 10 przeszywki i 10 kryta

O ile mi wiadomo da sie to zrobić tylko wizualnie ;)

Ale niewiem na 100% jeżeli sie myle to zwracam honor B)

Opublikowano

O ile mi wiadomo da sie to zrobić tylko wizualnie ;)

Ale niewiem na 100% jeżeli sie myle to zwracam honor B)

Jemu chodzi o to by bot resetował bony do momentu aż dane bony mu wbije.

Co do topicu da sie takiego bota zrobić. Nie jest to takie trudne do napisania w autoit(pixelsearch). Jeżeli chcesz tego bota tylko na dany priv to robisz mniej więcej tak:

1.Szukasz pozycji myszki (xxx,xxx koordy jak w metku) gdy znajduje sie przy zmianie bony. (możesz zrobić program który będzie ci pokazywał na jakiej pozycji ekranu jest myszka a oto jego kod:

Local $mysz, $mysz1, $title

$title = "Nazwa programu."

$mysz = MouseGetPos(0)

$mysz1 = MouseGetPos(1)

MsgBox(0, $title, "Pozycja myszki to: " & @LF & $mysz &", " & $mysz1 & ":)")

Reszty mi sie nie chce pisać :D. Jest to możliwe i wcale nie takie trudne

Kolekcjonuje + :)

Cokolwiek mi dasz dzięki za poświęceni mi czasu ;)

Opublikowano

Ale w kamer modzie wystarczy ze itemek dasz na 1 miejsce w eq. I samo resetuje możesz podczas tego używać internetu, rozmawiać na gg i różne duperele. Bo z tego co napisałeś to ten bot co ty podałeś to on będzie myszką jeździł i zapewne na zminimalizowanym metinie nie będzie działać. A może i mi trochę pomogłeś. Jak na razie czekam na dalsze odpowiedzi.

Opublikowano

Ale w kamer modzie wystarczy ze itemek dasz na 1 miejsce w eq. I samo resetuje możesz podczas tego używać internetu, rozmawiać na gg i różne duperele. Bo z tego co napisałeś to ten bot co ty podałeś to on będzie myszką jeździł i zapewne na zminimalizowanym metinie nie będzie działać. A może i mi trochę pomogłeś. Jak na razie czekam na dalsze odpowiedzi.

Źle mnie zrozumiałeś. Chodzi o to iż ten program który ci dałem to tylko po to byś mógł zdobyć pozycje myszki :D. Gotowego kodu ci nie podam bo nie znam się na tyle na autoit, jeżeli już to popytaj np hfaua. Ale zakładam iż nie jest to trudne, wystarczy fuknkcja pixelsearch() i mouseclick czy coś takiego. Ewentualnie popytaj maćka134 być może ci pomoże.A i jeżeli by się udało zdekompilować mod kamera to była by to chwila by przerobić jego bota na dowolne twoje potrzeby w dodawaniu bonów ;) Autoita sie narazie nie ucze, póki co praktykuje nauki w delphi i c++

kamil1419 lubi to

Opublikowano

A czym mogę zmieniać moda kamera, albo czemu wgl uważasz, że np c++ nie zrobisz takiego bota ?

Kamer moda raczej nie zmodyfikujesz (kamer zabezpiecza pliki).

Co do tego, nie uważam iż nie da się tego napisać w c++, da się. Mówię o autoit bo ma dużo gotowych bibliotek i skryptów, więc nie ma aż tak dużo roboty.

Opublikowano

W sumie prosty program jak do autoit. Najlepiej zrobic to przez wyciagniecie watosci z metka, ktore odpowiadaja za nazwe i % bona.(Najlepiej przez CheatEngine), potem z instrukcja "if" juz latwo poradzisz sobie jak przypiszesz wartosc do zmiennej :) Wtedy by wygladalo to tak(slownie?xD): przestan zmieniac bony jesli $bon_na_ludzi=20% and $bon_predkosc_czaru=20% itp.

Chetnie bym zrobil gdybym umial kilkupoziomowe pointery w CE:P

@UP jak lamac zabezpieczony program to chyba tylko reverseenginering(inynieria wsteczna) na mpc jest dzial poswiecony temu ,moze sobie poradzisz ale dla zniechecenia: to trudne :)

@EDIT Prosciej jednak bez tego CE da sie zrobic przez ImageSearch, bardzo fajna funkcja,ale wtedy tracilibysmy kontrole nad myszka na czas zmiany bonow ;p Pozatym dzialal by tylko na prv serwerach bo nie podlaczy sie pliku exe pod PLa

Opublikowano

ten program kamera jest kodowany w pythonie nie zrobisz go w innym programie niż metin2

a żeby inny bon to zmieniasz id bonu

żadne autoit ci nie pomoże ani nne programy

tylko rozpakowane root i notatnik

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...