Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czasoprzestrzeń Czyli Co I Jak

ProBossKi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiele razy na forum słyszę hasło "czasoprzestrzeń" czy byłby ktoś tak miły i wytłumaczył gdzie to jest oco to chodzi i wgl all co z tym związane.

PS>Dam +

Opublikowano

Twoje tematy są bez sensu jeżeli zacząłeś grać w 4story i nie wiesz co to jest czasoprzestrzeń to się dowiesz na 19 lvl jest misja potem 29 39 49 59 69 itd

Aha i nie rób takich tematów bo wszystkiego o grze możesz się dowiedzieć w grze

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Up....

Nie każdy może się wszystkiego dowiedzieć. Np u kogo wziąć misje itd. Nie każdy też robi wszystkie questy. Zastanów się.

Sama gram na privie gdzie sami niemcy i nie mam jak się dowiedzieć u kogo CP, ponieważ nie znam niemieckiego. Tak więc dołączam się do pytania.

hisagi11.png
Opublikowano

Up....

Nie każdy może się wszystkiego dowiedzieć. Np u kogo wziąć misje itd. Nie każdy też robi wszystkie questy. Zastanów się.

Sama gram na privie gdzie sami niemcy i nie mam jak się dowiedzieć u kogo CP, ponieważ nie znam niemieckiego. Tak więc dołączam się do pytania.

ja tam się nauczyłem wszystkiego w grze (oczywiście w PL) a co do tego u kogo wziąść quest to jest mapa i tam są all npc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...