Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot Id Użytkownika C.D.

cypis7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich jestem nowy na tym forum , ale przechodząc do sedna sprawy zamierzam kupić KBota dożywotnią licencją i możliwością robienia GG za 85 zł (bo chyba za darmo go nigdzie nie dostane) i tu mnie trochę to żdziwiło jak sprzedający mi napisał żebym w tytule przelewu podał id czy to aby na pewno jest konieczne czy to jest jakaś ściema ? Przy okazji jeszcze jedno pytanie który bot jest lepsze KBot czy profibot i czy profibot też ma płatną licencje , jeśli tak to ile ona kosztuje i gdzie to kupić można ?

Z góry dziękuje za odpowiedz

kazmiz623.

Chciałbym wrócić do tego tematu. Może nie jest to jednak tak głupie pytanie jak ktoś zasugerował. Czy rzeczywiście potrzene jest ID użytkownika do przekazania komuś licencji na ten program? Przecież, gdy używasz tego bota przez pierwsze 24godziny za darmo to żadnego ID nie trzeba podawać. Chciałby, aby ktoś kompetentny się na ten temat wypowiedział. Pozdrawiam! ;)

Opublikowano

Trzeba podać id bo jak ci gościu da to licencje?? Przez id bot się loguje ;p

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Trzeba podać id bo jak ci gościu da to licencje?? Przez id bot się loguje ;p

przez zadne id, tylko nazwe uzytkownika i hasło. Prosiłem o zdanie fachowca.

Licencje można dać na tej samej zasadzie jak się ją odbiera po darmowej próbce możliwości programu. Np. odblokowanie IP.

P.S. W tym bocie kbot po otrzymaniu licencji można używać tego programu do każdego konta, czy tylko do tego, na które podałeś ID? Jak dla mnie to nie ma znaczenia, bo i tak logujesz się podając nazwę użytkownika i hasło.

Opublikowano

KBot odczytuje twoje id po podaniu loginu i hasła.I zapisuje na serwerze że to id korzystało 24h.Licencja jest nadawana na id ponieważ nie mozesz go zmienić.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

KBot odczytuje twoje id po podaniu loginu i hasła.I zapisuje na serwerze że to id korzystało 24h.Licencja jest nadawana na id ponieważ nie mozesz go zmienić.

Czyli napisz jeśli dobrze rozumiem. Dzieje się tak, że jeśli użyłem tej wersji darmowej to praktycznie mój ID już mają, tylko nadają mojemu ID licencje dzięki temu, że im to podam ten numer w wiadomości email? To by miało sens, ale oznaczałoby licencję tylko na jedno konto dokładnie na jednym serwerze, tak? Nie byłoby możliwe uruchamianie na nim innych kont? Byłoby to możliwe tylko po wykupieniu dalszych licencji? Napisz proszę albo daj swoją opinię na ten temat. Pozdr.

Opublikowano

Licencja KBot jest na id i mozesz uruchomić tylko jdno konto.Ale mozesz przesnosic licencje po między id.

Opublikowano

A ja mam taki problem że pobieram i instaluje KBot'a 4.82 właczam go i wyskakuje mi napis abym sie zarejestrował na jabberze....zarejestrowałem się wpisałem to ID i PIN i wyskakuje mi "Alert" o treści: Unable to connect....Wrong Jabber ( KBot control center ) Username (ID) or Password(PIN)....Co mam w takiej sytuacji zrobić bo już nie mam pomysłów. Proszę o pomoc :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Licencja KBot jest na id i mozesz uruchomić tylko jdno konto.Ale mozesz przesnosic licencje po między id.

W takim razie chyba ostatnie pytanie, a później już nie na forum :) Jak wygląda przenoszenie licencji? I ile razy można skorzystać z takiej możliwości. Jest to raczej jednorazowa przysługa, czy można dowolnie w wybranym przez siebie momencie taką licencję przenieść?

Opublikowano

Ja bym nie brał od tego kolesia z allegro.

Normalnie licencja kosztuje 60zł a nie 85 jak u niego. 25 zł bierze dla siebie.

nie robi się żadnych przelewów, rusek od kbota akceptuje inne płatnosci.

Jako że jestem dealerem tego bota to w celu dalszych pytań pisz na moje gg: 11573345.

A ten koles z allegro to nie wiem czy oszust czy nie, ale wszystkie screeny z bota itp. są skopiowane z tego forum. Są one mojego dzieła...

Opublikowano

ok, dzięki za informację. Masz może jakąś stronkę, tak jak ten użytkownik wyżej? Wiem, że koszt programu z wrotami to 20 euro. a bez wrót to 10 euro. Czemu masz zatem taniej? Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam są to moje aukcje można zobaczyc na komentarze.A u niego jaką masz pewność?

Allegro=100% pewności. Jak kupisz od tego croopka to potem aby nie było że straciłeś kase.

a co do sscrenów jefen zrobiłem sam a drugi mam od admina. I nie widze w twoich tematach nic o KBocie.

Opublikowano

1. 1 screen jest mój złodziejaszku

2. 2 jest twój, ja takiego nie robiłem.

3. Kbot bez gg kosztuje 2 euro, z wrotami 10. Płacąc paysafecardem/ukashem 15 euro = 60zł

4. Pewnosć ma taką że sprzedałem już mnóstwo licencji, polakom, niemcom i innym. Jestem dealerem, checsz to zapytaj ruska :)

5. Strony nie mamy, była wcześniej ale jakis idiota się włamał no i niestety teraz nie ma nic.

6. Kolega wyżej mówi że masz 100% pewnosci bo z allegro. Nie dosc ze przepłacasz 25zł to nawet gdyby Cię oszukał to zanim kase dostaniesz minie tyle czasu ze Ci się odechce...

Opublikowano

1. 1 screen jest mój złodziejaszku

2. 2 jest twój, ja takiego nie robiłem.

3. Kbot bez gg kosztuje 2 euro, z wrotami 10. Płacąc paysafecardem/ukashem 15 euro = 60zł

4. Pewnosć ma taką że sprzedałem już mnóstwo licencji, polakom, niemcom i innym. Jestem dealerem, checsz to zapytaj ruska :)

5. Strony nie mamy, była wcześniej ale jakis idiota się włamał no i niestety teraz nie ma nic.

6. Kolega wyżej mówi że masz 100% pewnosci bo z allegro. Nie dosc ze przepłacasz 25zł to nawet gdyby Cię oszukał to zanim kase dostaniesz minie tyle czasu ze Ci się odechce...

Tylko wezcie pod uwage ze trzeba mu przesłać "ruskowi" z drobną nawiązką żeby jak zwykle nie marudził :P Ostatnio płaciłem 62zł :/

Opublikowano

Dla nowych taki jest ale dla stałych.

Mozesz mi podać skype zapytam ivana czy jestes dealerem lub jakis kontakt bo mi sie niechce wiezyć.

A i mozezsz podac adres strony ktora miales?

Opublikowano

kbotik.com dalej taka jest tylko nie ma forum, sam downlaod.

z Żadną nawiązką nie trzeba płacić. Ta "nawiązka" jest dla tej osoby od której kupujesz. To jest to za co bosser bierze 25 zł. Sam kbot koszuje 60 jak już pisałem...

Opublikowano

kbotik.com to nie twoja strona jest.

A gdzie to niby napisał?

I zmień tego oczojebnego awatara bo mi wzrok wysiądzie xD

ID jest potrzebne bo:

Przy pierwszym logowaniu I/Kbot sprawdza ID i zapisuje je do bazy

Po 24h od pierwszego logowania bot krzyczy że licencja wygasła(dzięki temu że zapisało ID) na inne konta można jechać dalej (24h)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

U Ivana (Tworcy) :)

60zl - GG

8zl - Bez GG

Opublikowano

A ja jestem jego posrednikiem :)

czyli pisz na gg:11573345 nie dawaj zarobic człowiekowi 25 zł za to że wysle pare cyferek...

Bosser - a gdzie pisałem że to moja strona?

Po co mi strona na którą skopiuje czyjes screeny (w twoim przypadku są to moje screeny), zrobie strone i co? po co?

Opublikowano

A gdzie to niby napisał?

I zmień tego oczojebnego awatara bo mi wzrok wysiądzie xD

ID jest potrzebne bo:

Przy pierwszym logowaniu I/Kbot sprawdza ID i zapisuje je do bazy

Po 24h od pierwszego logowania bot krzyczy że licencja wygasła(dzięki temu że zapisało ID) na inne konta można jechać dalej (24h)

Wczesniej ci od metina wysiądzie. Pisałem do ivana i nikogo takiego nie zna jak ty crooperek.

Opublikowano

ło kurwa sam się zmieszałem gdzie i od kogo kupić na początku myślałem o kbotgg.pl bo na kbotiku to z ruskiem bym się nie dogadał ale na polaku kosztuje (oczywiście z GG) 85 zł a na ruskim "KBot+gg" = 15 PSC euro = 15 Uk euro czyli jakieś 15*4=ok. 60 zł. Ostatecznie nie wiem tak to 25zł zaoszczędzę ale się nie dogadam chyba że croopek jest tym dealerem ale BosserPl mówi że pisał do Ivana i croopek nie jest

...

Opublikowano

Mam i kbota i ibota.Oba z licencjami unlimited.Kbot ciagle nie działa,teraz 2 dzien odświerza serwer licencji,wskakuje we wrota i po 1 fali wyskakuje i logout.Dupa zbita.Jeżeli będę jeszcze potrzebował licencji na pewno kupię Ibota i chuj,że droższy,przymajmniej jak włącze to śmiga dopuki nie dam stop.To tyle z moich obserwacji.

Opublikowano

Pisał od ivana, blablabla.

To że nie jestem dealerm to nic. On tak samo nie jest. On może tylko załatwiac ludzi, którzy dadzą mu kasę na licencje + 25zł dla niego. Licencje dodawac, zmieniac moze tylko rusek ! Więc dealer nei ma tu nic do rzeczy : )

Z ruskiem dogadasz się po angielsku. tak jak bosser i ja to robimy. Więc jesli cos to napisz bezposrednio do niego a nie przeplacaj 25zł.

Opublikowano

OK ok angielski umiem gdzieś na poziomie średnio-zaawansowanym so I think iż się z nim dogadam (bo u mnie problem polegał że K padał przez lagi) ale mi chodzi czy jak będę miał szybszego kompa to czy będzie to miało znaczenie bo mam teraz starego wolnego i z wrotami sobie nieradzi(tu nie wiem czy wina kompa czy Kbota bo neta mam dość szybk. 16mb/s a w nocy 24mb)Będę miał takiego kompa:: Intel core i5 2500K sandy brindge , 4 gb ramu ,grafika Vertex 3D radeon hd6870 -reszty nie muszę podawać

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...