Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy bug na grzyby działa?

Kalten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno jest bug na grzyby jak sie wejdzie około 3.55 na sfgame i sie wejdzie w grzybiarza i jak sie samo odswierzy i sie wtedy kupi grzyby to sie dostaje podobno od 90 do 400 grzybów czy to prawda? ;> ;)

Opublikowano

I może jeszcze wbija ci 1000 lvl i daje staty do 99999?

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

RusherTub takie odp. są bez sensu!!!

Kalten jedyny bug jaki istnieje to na złoto.I nie każdy umie go zrobić :]

byraxarfortony.jpg
Opublikowano

RusherTub takie odp. są bez sensu!!!

Kalten jedyny bug jaki istnieje to na złoto.I nie każdy umie go zrobić :]

Te pseudo bugi uwiecznione na youtubie są wynikiem wpisania kodu w sale chwały, który zabiera grzyby, a następnie po 2 wpisaniu(bądź relogu) zwraca dokładnie taką samą ilość.

Opublikowano

Nie jest jeden który testowaliśmy z kolegami na lekcji informatyki.Potrzebny jest główny komputer i konta.Konta userów czyta jako jedno i wystarczy logować się na przemian(potrzebna mozilla).Uzyskujemy tak to fundusz kolegi(my mamy 2k złota to i kolega ma 2k złota<nie zawsze działa w te stronę ;p>).<Kilku ludzi to potwierdzi ;]>.Bug nie dopracowany jak go doszlifujemy to napisze.

byraxarfortony.jpg
Opublikowano

Jest jeszcze jakiś bug ale nie pamiętam na jakim serverze chyba niemieckim.

Uśmiechnij się, bo jutro może zabraknąć Ci czasu albo zębów.

Opublikowano

Jest jeszcze jakiś bug ale nie pamiętam na jakim serverze chyba niemieckim.

To jest dokładnie ten bug, o którym wyżej pisałem, jest on na wszystkich serwerach.

Opublikowano

Istnieje taki bug :D mój kumpel na s6 100lvl+ nie będę podawał dokładnie i kumplowi z gildii (zna go i mu ufa) przelał na konto bankowe 15 zł i dał mu swoje passy . Następnego dnia dostał 110 grzybów, na co odpowiedział, że i tak słabo bo on raz dostał 320, a czasem więcej. Wszystko się działo w nocy więc wszystko się zgadza . Niestety nie powiedział jak to zrobił z wiadomych powodów :) Proszę abyście jednak nie byli tacy sceptyczni ^^

Aaaa no właśnie :) To działa tak, że przy doładowaniu o pewnej godzinie (z pewnością po północy) przez płatność smsem dostajemy daną ilość grzybów, a na dodatek losową ilość halucynków z możliwych, czyli np. 30/60/80 itd. Popytałem trochę i tyle już wiem, więc dzielę się z wami tą wiedzą mając nadzieję, że Wy ją doprowadzicie do perfekcji :)

Zbieram-

Piszę poprawnie po polsku

Opublikowano

jest jeszcze 1 ale nie wiem czy to bug kiedy rejestrujesz sie na sfgame wbijasz na konto nie musisz akceptowac i masz bodajże 10 czy 15 grzybow wydajesz je i akceptujesz e-mail i masz kolejne 10 ;D

Opublikowano

Bug istnieje ale możliwe jest, że go usunęli.

Moi koledzy stosowali ten bug za doładowanie 11 zł mieli 270 grzybków. Próbowałem go użyć ale nie udało mi się.

41277979.png

Opublikowano

Szczerze: nie wierzę wam - dajcie dowody, bo nie uwierzę, w sfgame gram pół roku, mam duże doświadczenie i słyszałem wiele razy o bugach na grzyby jak i innych sposobach, jednak nie widziałem żadnych dowodów, dlatego nie wierzę.

Opublikowano

Viiper mi chodzi o to ze jak sie zarejestrujesz to nie potwierdzaj e-mile w chodzi na postac masz 15 grzybow a jak je wydasz to akceptujesz e-mile i masz kolejne 10 ;P tak trudno ruszyc głową

Opublikowano

Viiper mi chodzi o to ze jak sie zarejestrujesz to nie potwierdzaj e-mile w chodzi na postac masz 15 grzybow a jak je wydasz to akceptujesz e-mile i masz kolejne 10 ;P tak trudno ruszyc głową

Po co je wydawać? Najlepiej od razu potwierdzić e-maila i otrzymać 10 grzybów. Wtedy będzie na koncie 25 grzybów, za które najlepiej kupić gryfosmoka i mieć dobry start.

Opublikowano

^^

Mam małe pytanie ...

czy na każdym serwerze przerwa jest o 3,55 czy to zależy od serwera ?? ;)

Przecież to jest ściema, nie wierz w to...OMG

Opublikowano

Podobno jest bug na grzyby jak sie wejdzie około 3.55 na sfgame i sie wejdzie w grzybiarza i jak sie samo odswierzy i sie wtedy kupi grzyby to sie dostaje podobno od 90 do 400 grzybów czy to prawda? ;> ;)

nie

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...