Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warny I Bany A Reflinki.

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Chcielibyśmy wyjaśnić Wam dokładnie jak się rzecz miewa odnośnie reflinków w sygnaturach. Część z Was nie wie dlaczego dostaje warny i bany za niektóre z nich. Dlatego mały news od nas z wyjaśnieniem.

1. Dzisiaj zmieniliśmy system karania za reflinki.
Zmniejszyliśmy karę z 14 dni, do 7 dni za reflinki wychodzące poza MPCforum.

2. Zgodnie z Regulaminem Globalnym jakiekolwiek linki wychodzące poza MPCforum (w tym grafiki, na których widnieje adres www) są kategorycznie
zakazane
.

3.
Kara za link w sygnie
, który nie jest linkiem do tematu na MPC, ani reflinkiem (np. www swojej strony internetowe, gry online itp.) =
5% warna
.

4.
Reklamowanie innych for (nie ważna jest ich tematyka) skutkowało będzie banem permanentnym.

W razie niejasności czekamy na jakiekolwiek pytania z Waszej strony.

Nadmienię, że niedługo czeka nas aktualizacja Regulaminu Globalnego, co ma na celu uczynienie go przystępniejszym dla użytkownika.

W imieniu Administracji,

duds.

1321896841-U198706.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed tym tematem za linka z refem byś dostał bana na 14 dni , także to jest zmiana na plus dla Was :)

Po prostu nie reklamujcie innych stron... to jest bardzo niekorzystne dla pozycji mpcforum.pl w google.

Pozdrawiam i mam nadzieje, że na mpcforum nie jesteście tylko ze względu na linki w sygnie :)

pozdrawiam, Wasz Admin.

Opublikowano

Czyli jak wrzucę zdjęcie z napisem jakimś tam i ta fota będzie z generatora, to będzie warn/ban jeśli to wrzucę na mpc?

Chodzi mi o to, że wybieram fotkę, wrzucam ją do generatora, dodaje tekst - na dole będzie link to warn/ban. Tak?

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Osoby które napisały przede mną łamią regulamin ;-)

Chociaż niech jakiś hosting obrazków będzie dozwolony.

A tematy z publikacji serwerów tez łamią regulamin...?

Aha :P

Kliknij Lubie to ;)

Opublikowano

Regulamin został zaktualizowany. Dodany został ustęp o maksymalnych rozmiarach sygnatur, oraz skanowaniu plików.

To jest ukryta treść, proszę

@Hostingi nie są zakazne, przecież nie musicie wstawiać pod sygnaturami linków do hostingów, prawda?

@co do generatorów nie ma siły na nie więc myślę, że za takie coś nie będziemy karać. Nie wiem jaki jest stosunek do tego innych adminów?

1321896841-U198706.png

Opublikowano

1.Można reklamować kanał youtube ?

2.Dużo ludzi w sygnach umieszcza linki do swoich blogów,stron www np.dotyczące grafiki.To też jest zakazane?

3.Czy wyższe punkty które napisała dudsonowa dotyczą tylko sygnatury? Czy tak samo strony O mnie bądź bloga na mpcforum.

@Edit

Ok dziękuje za odpowiedź.

@Mou

A jeżeli mi nie chodzi tylko o tutoriale/filmy GP....

Może ktoś np.chciałby się pochwalić jakimiś umiejętnościami np.motorozycajnymi.

To gdzie ma to wrzucić jak nie na youtube a później zachęcać ludzi do oglądania.

Poprzez umieszczanie linku do swojej sygnatury.

Gość Mounthains
Opublikowano

Osoby które napisały przede mną łamią regulamin ;-)

Chociaż niech jakiś hosting obrazków będzie dozwolony. Jeśli będziemy mieć grafikę/obrazki na serwerze MPC to będą lagi.

A tematy z publikacji serwerów tez łamią regulamin...?

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=upload

Proszę :)

A serwer da rade

Opublikowano

2.Dużo ludzi w sygnach umieszcza linki do swoich blogów,stron www np.dotyczące grafiki.To też jest zakazane?

3.Czy wyższe punkty które napisała dudsonowa dotyczą tylko sygnatury? Czy tak samo strony O mnie bądź bloga na mpcforum.

Reklama kanałów YT również jest zakazana, podobnie jak wstawianie filmów. Zatem prosimy o edycję swoich sygnatur.

Reklamowanie swoich stron, blogów dotyczących grafiki też jest zakazane.

Wyższe punkty dotyczą tylko sygnatur; z wyjątkiem punktu ostatniego.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

To jak mamy dawac linki do downloadu cheatow i programow?

Czytaj ze zrozumieniem. Mówimy o sygnaturach.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

hmm.. a w sygnie możemy np. reklamować swój serwer metin2? (to przykład) hm...?

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Gość Mounthains
Opublikowano

@Edit

Ok dziękuje za odpowiedź.

Z grubsza to bezsens nie? Mamy dział z filmami, gdzie wrzucasz swoje tutki ;)

Opublikowano

To znaczy, że zgodnie z nowym regulaminem mounthains kwalifikuje się pod bana/warna ?

I jeszcze jedno pytanie. To wchodzi od tej chwili w życie?

23763184165281162590.png

SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ

:)

Opublikowano

hmm.. a w sygnie możemy np. reklamować swój serwer metin2? (to przykład) hm...?

Masz specjalny dział Metin2 - Publikacje serwerów prywatnych.

Strona do Twojego serwera prywatnego jest linkiem wychodzącym poza MPC, zatem masz odpowiedź.

Oczywiście link do publikacji na MPC jest dozwolony.

1321896841-U198706.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Utworzyłem nowy dział w zakładce filmy. Zapraszam ;)

Opublikowano

Pasja zamieniła się w hajs.

+ for you.

@topic

Bezsens. Niedługo w publikacjach jakichkolwiek serwerów nie bd można wstawić linku do strony tego serwera.

Me gusta.

Opublikowano

Reklama kanałów YT również jest zakazana, podobnie jak wstawianie filmów. Zatem prosimy o edycję swoich sygnatur.

Reklamowanie swoich stron, blogów dotyczących grafiki też jest zakazane.

Wyższe punkty dotyczą tylko sygnatur; z wyjątkiem punktu ostatniego.

A sama masz kanał YT w O Mnie :D

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Zostało tak napisane , oraz wprowadzone do regulaminu, nie ma mowy o zmianie więc bez spinki :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Chała, a z czego to się wzięło, ze wprowadzacie 'takie cos' ?

Zróbcie jeszcz zakaz używania literki 'u' w jakim kolwiek słowie na tym forum, bo ta litera nie kojarzy się z mpc.

To jest przegięcie, jakos ludzie normalnie zyli z tymi kanalami yt czy innymi, poza tym sami Admini, modzi mają to w swoich sygnaturach, profilach...

Tak samo idiotyczną sprawą jest to, że (odnoscnie do metin2) ten kto bierze udział w tworzeniu serwera, pomaga itd nie ma prawa być moderatorem, a raczej mozna sie domyslić że ten kto startuje na moda, chce byc tym modem, i pogodzi to 'serwerem'.

Nie rozumiem tego, wprowadzacie jakies chore zasady... Forum schodzi na psy, powoli.

Opublikowano

Czyli jeśli na gifie w sygnie będzie pisało np. www.forum.pl to można się spodziewać bana? Oczywiście mówię tu o dopisku małymi literkami w rogu gifa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...