Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Spis Serwerów Dedykowanych

metin111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 554
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli konto np. Testowe nie jest dobrze zabezpieczone to da się z niego założyć konto z prawami administratora. Ale jak to zrobić? Hmmm na pewno nie napisze tutaj bo wszystkie dedyki zaczniecie hackować :D

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Nie wiem , mi jakis blond ze musze zmienic tam co wartosc jest 60000 albo tam gdzie 60 zmienialem 1000x i dalej to samo :/ poratuje ktos dedykiem ^^? nawet user byle na priv :)

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Opublikowano

Jeżeli konto np. Testowe nie jest dobrze zabezpieczone to da się z niego założyć konto z prawami administratora. Ale jak to zrobić? Hmmm na pewno nie napisze tutaj bo wszystkie dedyki zaczniecie hackować :D

Wystarczy poznać poszczególne systemy (Głównie wystarczy samo zakładanie konta) i język nie sprawia nawet problemu .

Opublikowano

Ja mam pełno adminów ale to muszą być osoby z +500 postami.

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

Wystarczy poznać poszczególne systemy (Głównie wystarczy samo zakładanie konta) i język nie sprawia nawet problemu .

Mi chodzi o to, że na zwykłych testowych kontach gdzie przy próbie zakładania konta wyskakuje "ERROR" tym bardziej już przy próbie dodania do konta praw administratora też da się założyć konto admina, zmienić hasła do kont itp. Ale to już kolejny hack :D

Poradnika o tym raczej nie mam chęci pisać ponieważ głupie dzieciaki wszystko pokradną ale jak by kto chciał to pisać i moge założyć Wam konto admina z konta zwykłego usera na dedyku. Tylko od razu uprzedzam, że ten mój sposób działa tak na 50 % serwerów z zwykłymi kontami (są jeszcze tacy co potrafią się zabezpieczyć)

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Czy ktoś mógłby mi podesłac na PW z 3 dedyki z administratorami ?

I czy na koncie test mozna admina zrobic? ,bo jak probuje zrobic w cmd to jakiś błąd zwiazany z 5 chyba chodzi o to ,że może być max 5 kont?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Czy ktoś mógłby mi podesłac na PW z 3 dedyki z administratorami ?

I czy na koncie test mozna admina zrobic? ,bo jak probuje zrobic w cmd to jakiś błąd zwiazany z 5 chyba chodzi o to ,że może być max 5 kont?

Aż 3 dedyki ? a co zostanie dla innych ? :P

"Jakiś błąd związany z 5" oznacza, że nie masz praw administratora .

Opublikowano

Masz w tutkach jak sobie zrobić konto administratora na koncie bez praw :)

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Wchodze sobie na dedyka, tam jakiś rusek siedzi :D Więc patrze co robi, dupa wylogował mnie. Powtarzam tą czynność 10 razy. Loguje sie i patrze nod32, i inny antiwir odpalony

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

szukam jakiegos dedyka do skanowania nowych ;] pls dajcie jakiegos moze byc bez adma tylko zeby inni nie znali bo zaraz zablokuje admin pls piszcie jak cos pw dam +/-

Opublikowano

Mam pytanie:

Jak na tym ostatnim serwie z kontem backup odpalić chociaż CMD ?

Drugie pytanie/prośba:

Jeśli był by ktoś tak miły to prosiłbym o "wysłanie mi dedyka" na PW nie potrzebuję go do bocenia tylko chcę sprawdzić mój program. Może mieć nawet 512ram, 1ghz. Nagradzam limitem +/- przez tydzień.

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

no ale to wez chociaz napisz na priva 1 dedyka jak cos to bede szukal i moge tu wrzucac tylko zeby nikt nie znal inny passow bo takto nic z tego nie bedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...