Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mamy Nowego Global Moderatora!

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Werble proszę....

Dzisiaj jednogłośnie wybraliśmy na nowego Global Moderatora użytkownika, którego wkład w rozwój forum i wiedza rzuciły nam się w oczy.

Geoning jest administratorem oficjalnego serwera Minecraft MPC forum, moderatorem Minecrafta i Warrocka. A teraz także i Global Moderatorem!

Nasze gratulacje i życzymy udanej współpracy!

W imieniu Administracji,

duds.

1321896841-U198706.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cieszę się, że jestem teraz jako GlobalModerator, moje zainteresowanie do działy WarRock i Minecraft nie zmieniło się, mam nadzieję, że nikogo nie zawiodę :)

Opublikowano

Geoning wiedzialem to ci sie należało tyle czasu poświęcałeś wszystkim tyle wniosłeś masz 14 lat ale jesteś dojrzały i dorosłeś do takich Funkcji i uprawnień

Jesteś Dobrym Koderem jak i Kolegą dla każdego :)

Gratulacje gdyby nie ty wiele by sie nie stało np ja bym nie zaczął programowac jak i użytkownicy MPC tez by tego nie potrafili

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Ciekawe kiedy bd globalem x070x ale dzieki

Twoje hacki i wyjasnianie w warrocku bardzo mi pomogly :)

Jeżeli pomogłem to daj +

Opublikowano

Myślałem, że trochę więcej lat trzeba mieć na GM'a ale cóż.

GZ.

Wiek jest nie ważny trzeba być na poziomie.

Cieszę się, że jestem teraz jako GlobalModerator, moje zainteresowanie do działy WarRock i Minecraft nie zmieniło się, mam nadzieję, że nikogo nie zawiodę :)

Teraz musisz wyjść poza warrock'a i minecrafta.

@top

Nie znam człowieka i czym na to zasłużył, ale gz.

Me gusta.

Opublikowano

Ta niePRZEWIDYWALNOSC, wielkie zmiany na forum ida, naprawde wielkie, az strach patrzec co bedzie jutro ;>

Praca przy jakze trudnym projekcie serwera Minecrafta i robienie cheatow do najbardziej dziurwego fpsa na swiecie, to nie lada wyzwanie ;D

Gratuluje, choc nie wiem do konca czego, 070 tyra jak bot, a gma ni ma ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...