Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaka Postać Najlepsza Do Robienia Rozróby Na Privach (W Innym Królestwie)

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie: jaka postać według was jest najlepsza do "robienia" rozróby w innych królestwach na privach??

I czy archer może także robić solo rozróbę w innym królestwie?? :)

Opublikowano

To w końcu w czym ninja archer na privach jest najlepsza??? Oprócz pvp :)

Może wojny gildii?? Albo też nie?

Opublikowano

To w końcu w czym ninja archer na privach jest najlepsza??? Oprócz pvp :)

Może wojny gildii?? Albo też nie?

Na hardach oczywiście w biciu bossów na poli ;)

oraz PvP

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ninja dagger...

Szaman smok....

Jesli ktos potrafi grac to z kazdej zrobi "coś" ... wg mnie archer to tylko na pvp ogolnie malo przydatna postac...

Moimi ulubiencami juz od roku sa dagger i smok . Polecam.......

Opublikowano

Raczej BM, Chociaż jak jest np z 5 ludzi to trudno ich zabić co z tego że oni cię nie zabiją bo ty masz ochro skoro ty ich nie zabijesz bo BM ma skille atakujące jedną osobę chodzi mi o sferke itp a jest też ogniste no to najlepsze jak z 5 by cię napadło, duch, co prawda bije co 5sec ale w jedną osobę a potem następną więc ta pierwsza osoba szybko sobie zregeneruję. Myślę że ninja raczej nie jak z 5 by cie napadło. Woj by mógł być, najlepiej body i dużo na ludzi i w 6,7 na dane klasy,i abs takim bodym z berkiem na P i potkami na speed szybkości ataku można rozwalić dużo osób. Szamanem healerem nie polecam, słabe skille jak z 5 by cię biło, już lepiej smokiem ma smoczy skowyt co uderzy dużo osób, ale najbardziej polecam grać Wojem Bodym lub Surą BM.

Opublikowano

Up nie umie sie wyslowic:P Wojownika body odradzam na masowki .

A czemu? A to z prostego powodu ze kazdy ma kd i abs na tą klase postaci, ponieważ 90% serwera to wojownicy i szamanem składałem ich jak chciałem.

Smoczy skowyt to jak up napisal "co uderzy dużo osób" to tzw skill zasięgowy, ma największe dmg z dostępnych skili .

Mało kto ma kd na szamana ale z doświadczenia wiem, że prawie każdy ma abs na magie ( zazwyczaj robi sie w branzoletce w helmie a do tego wbudowany w zbroji... na niektórych privach sa też tarcze z abs na magie więc o jakich tu szansach mówić).

Grałem duzo szamanem, osiągnąłem nim wiele ii najgorszym przeciwnikiem wg mnie to daggerzy i sury wp ( te ich rozproszenie magii potocznie zwane "rozpro":D)

Ogarnięty gracz poprowadzi tak ninje dagger, że zanim te 5 osób cokolwiek mu zrobi już padną:) Najlepsza postać na wojny (potrójny wirek^^ zasadzka szybki , chmurka która omija abs). Dość duże dmg skili , również krycie daje tą przewage nad wrogami ;)

Ale wybór należy do Ciebie;d

Opublikowano

Jak dla mnie, to powinieneś wybrać tym kim ci się najlepiej i najwygodniej gra. Bo ja np najlepiej z wszystkich klas postaci lubię grać Bodym, zacząłem nim od początku i jadę z nim do końca i najlepiej mi nim gra wychodzi, każda postać może być dobra jeśli w odpowiednim kierunku tą postacią pójdziesz. Up lubi grać szamanem smokiem bo mają mało abs na szamana, ale też musi umieć nim grać aby wygrać musi być szybki itp, wiedzieć jaki pierwszy skill co po nim itd. Jak by nie wiedział nie wiem czy nawet by wygrywał bez tych absów na szamana, ale teraz już dobry gracz robi absy na wszystkie klasy więc by łatwo nie było np z surą bm absy full na szamana ktoś by miał pro eq do przemiany wojownik,sura,ninja,szaman to w pvp bys nie wygral jeśli jest grupa, i ty atakujesz np 5, a oni nie maja abs, to szaman jest naprawdę dobry, ale jak ktos się znajdzie z absami to juz kicha, jak dla mnie powinieneś wybrac tego ktorego najbardziej lubisz i najbardziej ci wychodzi nim gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...