Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Praca w paint - Słoń Trąbalski

gliand666(banned)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To moja praca, tylko w paincie nic z innych programów, mój własny pomysł. W paincie dlatego, że to jest na konkurs

sotrbalskialeksandermas.png

//Ciach

Który mod non stop usuwa mi sygnaturki.

Jak dorwę to zabiję.

Opublikowano

dodaj jeszcze jakieś szczegóły na podłodze, żeby to wyglądało jak drewno. Ogólnie super ci wyszło

bez gif.

Opublikowano

Jak na paint to nawet dobrze... poćwiczysz jeszcze trochę i może dorównasz temu co zrobił monalize. :D (gdzies to jest na yt)

5/10

Opublikowano

Ładnie^^, ale cieniowanie powinieneś robić wszędzie nie tylko na głównej postaci =p i ymm.. ta ramka w oknie(nie wiem jak to nazwać D:) powinna być pod takim kontem jak ściana^^. 6,5/10

Opublikowano

Jak na painta 6/10

ehh módl się żeby azerf tu nie wszedł ^^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
i ymm.. ta ramka w oknie(nie wiem jak to nazwać D:) powinna być pod takim kontem jak ściana^^. 6,5/10

powinieneś/naś wiedzieć, że perspektywa roschodzi się od punktu, lub od paru, jak tu, w moim przypadku górna częśc była w prostej poziomej lini od tak zwanego punktu zbiegu

klockinr4.jpg

p.s na tym obrazku nie widać punktu zbiegu

//Ciach

Jak dorwę to zabiję.

Opublikowano
Jak na painta 6/10

ehh módl się żeby azerf tu nie wszedł ^^

= ) Helloł.

Ziomq ja tylko nie trawie takich jak black shadow co wrzucają byle gówno a widać,że chłopak w tym temacie się postarał...lecz ciągle mnie korci aby pokurwować na te rysunki.Nie macie innego programu?ps,gimp?Jeśli to konkurs to zrób a później zabierz się za coś innego.narazie odpuszczę ostrej krytyki bo jestem na cenzurowanym = OOO(co nie znaczy,że nerwy mi nie puszczą)

Opublikowano

zazwyczaj daje po 5/10 ale ku**** fajne 9/10

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

Jeśli to w paincie to 10/10 SUPER :P

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

przeciez to w paincie nie jest zrobione, a jesli tak to chyba tylko pokolorowane,bez jajcóf

//Ciach

Opublikowano
przeciez to w paincie nie jest zrobione, a jesli tak to chyba tylko pokolorowane,bez jajcóf

Po pierwsze, zauważyłem, że spamujesz w każdym temacie nie tylko w moich, postami typu: Żal 1/10./Przecież zrobił to w innym programie. Twoja opinia jest raczej ignorancyjna. Nie ma w niej, źdźbła prawdy. Nie musisz mi wierzyć bo nie zależy mi na opinii neokida, który rok temu opuścił nocnik i wyżywa się na forum. Nie będę zniżał się do twojego poziomu. <_<

//Ciach

Jak dorwę to zabiję.

Opublikowano

Jak na paint to 8,9/10 :].

Sam bym czegoś takiego nie wykonał :D

Ps. spróbuj zrobić Mona Lize tak jak koleś na youtube ^^

368216.png

Opublikowano
Po pierwsze, zauważyłem, że spamujesz w każdym temacie nie tylko w moich, postami typu: Żal 1/10./Przecież zrobił to w innym programie. Twoja opinia jest raczej ignorancyjna. Nie ma w niej, źdźbła prawdy. Nie musisz mi wierzyć bo nie zależy mi na opinii neokida, który rok temu opuścił nocnik i wyżywa się na forum. Nie będę zniżał się do twojego poziomu.

Do mnie mowa ze spamujesz,

ze wystawiam oceny 1/10 i mowie zal

to sie zdazylo 1-3 max

nie wyzywaj a jak cos to na priv nie tu

a w paintcie to max chyba to wykolorowałes "neo kidzie"

a jesli serio to narysowales to Gz

jak odpiszesz to pokazesz swoją inteligencję

Bb

//Ciach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...