Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Global Moderator - X070X

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O jaa.

Bot GM'em - Brawo !

Ile Musiał na to Makin czekać ? Na Admina ?

Ja bym tam dał np SPAT'a

Ale "Botkowi" Się należy.

Gratki

Dodam jeszcze, że bardziej zasłużył od jackaraymunda, który z hukiem wyleciał :rolleyes:

Jeszcze raz gratuluję !

@Down

Po prawdzie, to obojgu się należy. No wiesz, decyzja i tak zawsze należy do "tych z góry" - patrz Administracja.

Szary User i tak zawsze przegra...

Opublikowano

@UP Ale ty tego nie robisz i chyba całe szczęście, darujmy sobie takie dyskusje kogo byś dał, nie gdybajmy.

070 w pełni zasłużył, za*ierdala na forum jak nikt inny, należy mu się, do tego SPAT to świeżo upieczony moderator bez większego "doświadczenia"

Opublikowano

Nice ^^

Gz.

Należy Ci się, dziennie jesteś w TOP userach ^^

Ogólnie graty, i czekamy na admina ;)

Opublikowano

Nie znam gościa, anyway, congratz.

Wychodź czasami poza to maple story to kogoś poznasz :)

Co do Spata - nie oceniam ani nie bd. sie szerzej wypowiadał. Ale widze że patrzycie jedynie na posty albo aktywność :>

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

O jaa.

Bot GM'em - Brawo !

Ile Musiał na to Makin czekać ? Na Admina ?

Ja bym tam dał np SPAT'a

Ale "Botkowi" Się należy.

Gratki

Dodam jeszcze, że bardziej zasłużył od jackaraymunda, który z hukiem wyleciał :rolleyes:

Jeszcze raz gratuluję !

@Down

Po prawdzie, to obojgu się należy. No wiesz, decyzja i tak zawsze należy do "tych z góry" - patrz Administracja.

Szary User i tak zawsze przegra...

Hmm , tak jak powiedział Schittset x070x odwalał dobrą robotę przez pół roku ? jak nie więcej ;) ja mam moda prawie miesiąc jeszcze nie zdążyłem dobrze miejsca zagrzać i juz brnąć dalej , nie nie :P nawet gdyby mi proponowano to został bym w metinie bo jeszcze dużo się musze nauczyć itd ;) Chociaż może może kiedyś jak bozia pozwoli :D

@down metin to taka sama gra jak cs czy cod itd , więc w czym problem?

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

x070x wtf ?! Kto to ?

Tak czy inaczej GieTeZet.

Wierszyk dla Botka :*

zerosiedemzero to jest noob

tak powiedział creativek chłop

a zresztą wie to każdy przecież

no przynajmniej każdy mod metina na świecie

wierszyk zajebisty

umysł mamy czysty

mózg ciężko pracuje

ręka coś wibruje

juz odpalone

walmy wiec. a jak powalone

to mpc ogarnąć czas

100 raportów na sekundę za raz

metin ogarnięty

fanart krótko ścięty

tibia w pięknym stanie

wszystko czyste jak woda w kranie

forum już wyczyszczone

bo nowy global zarządza tym tronem

Wiersz wykonał Strepsils wub.gif

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Nie upadliśmy tak nisko, żeby wchodzić do metina.

O boże, co my teraz zrobimy? Urażony mateq nie wejdzie do metina bo to taki gnój. Ale nie trzeba wchodzić do metina żeby kogoś znać. AZ? Reszta forum?

Nie wiem na co liczycie tym obrażaniem się, x070x zły bo z metina a wy chcecie żeby "ktoś" z was awansował skoro nie znacie forum? -_-

1306263410-U198706.png

Opublikowano

O boże, co my teraz zrobimy? Urażony mateq nie wejdzie do metina bo to taki gnój. Ale nie trzeba wchodzić do metina żeby kogoś znać. AZ? Reszta forum?

Nie wiem na co liczycie tym obrażaniem się, x070x zły bo z metina a wy chcecie żeby "ktoś" z was awansował skoro nie znacie forum? -_-

Śmieszne jest to, że awansują tylko (prawie) ludzie z metina, bo to "duży dział i dużo tam roboty".

Opublikowano

GZ. Pamiętam początki x070x na forum jak dawał pierwsze reklamy z metin2 co byłem jego jednym z pierwszych znajomych potem opuściłem metina i poszedłem w swoją strone a on został i jak daleko zaszedł :D

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Śmieszne jest to, że awansują tylko (prawie) ludzie z metina, bo to "duży dział i dużo tam roboty".

O stary! Teraz mnie zaskoczyłeś. A więc śmiało wymieniaj mi osoby które awansowały z metina poza x070x. Czas start!

Przypomnę że jest 3 globców z WR :>

Chyba nie wiesz sam co piszesz.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Mateq, tylko a prawie, zamian spamować na forum, zajrzyj do słownika. Będziemy się teraz ironicznie łapali za słówka?

Ta dyskusja, na jakże wysokim poziomie naprawdę nie ma najmniejszego sensu, nikt nie ma wpływu na to co robi administracja, to są tylko i wyłącznie ich decyzje i jeśli uważają że robią dobrze to my musimy to uszanować. Może w końcu to zrozumiesz. Basta.

#Polecam ci poczytać newsy z forum i przejrzeć na oczy.

Opublikowano

Joaquin, dla twojej informacji, nie siedzę w MS praktycznie w ogóle i jak Ci coś nie pasuje to stfu? Ok? A x070x nie znam, słyszałem o nim, ale jakoś nie zwracałem uwagi i go nie znam.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość Mounthains
Opublikowano

jack, rmcf, maniek, geoning, lenart to są z metina nie? Mało było dobranych z metina. Więc nie pitol bzdur synek

Opublikowano

:O.

Gratulacje Mati! :)

Musiałeś zostać GM'em, żebym poznała Twoje imię : D.

Gratuluję, naprawdę zasłużyłeś ; )

1321896841-U198706.png

Opublikowano

@Off-top

Moim zdaniem gdyby nie ten Andrzejek i EasyMetin2 to byście się nie czepiali działu metina. Czy każdy z działu metina jest dzieckiem, który pisze bzdury ???

Są tu też ludzie, którzy grają w metka i są dorośli.

EDIT:

x070x - jak tak dalej pociśniesz to wskoczysz jeszcze wyżej ;)

GrottyCracker22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...