Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Dagger

wojox1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Postanowiłem napisać poradnik jak grać ninja Daggiem , dlatego że na niektórych privach jak gram wiele ośob nie umie grać Ninją.Przyjdzmy do Tutorialu ..Zaczynamy!

Wstęp:

Ninja dagger jest świetny na PvP jak i na PvM.

Wystarczy dobrze orientować się jak grać, trzeba umieć podstawowo "bugować" Wirujący sztylet.

Aby grać daggerem i robić to dobrze nie trzeba być koxem tak jak do BM czy Healera, jest mniej skilli ale trzeba znać kolejności i szybko wbijać oraz posiadać dobre eq.

Budowa Statów (Statystyka):

Polecam budować budowę Daggera na następujących statach :

2:1 Zr(zręczność) : Wit(Witalność), gdy wymaxujemy DeX'a trzeba inwestować 2:1 Siła:Witalność.

Budowa Skilli:

Najlepszy układ skilli to :

Zasadzka, ---> Wirek, --> Chmurka, --> Szybki --> Krycie

Zasadzka : Ofensywny skill, dobry na PvP jak i do PvM (bonus od krycia)

Trująca Chmura : Doskonały skill do PvP i do PvM, ładne DMG i Otruwa przeciwnika.

Wirujący Sztylet : Bardzo dobry skill do PvP do PvM średni, można zbugować i otruwa.

Szybki Atak : Podobny do zasadzki, dobry na PvP jak i do PvM (bonus od krycia)

Krycie się : Można się ukryć przed przeciwnikiem, Dobry skill do PvP

Technika na PvP:

u Daggera technika w PvP to najważniejsza rzecz.

1. Technika (najlepsza względem mnie) :

-Zasadzka

-Szybki Atak

-Trująca Chmura

-Wirujący sztylet (musimy to zrobić umiejętnie)

2. Technika (gdy mamy dużżżo absa) :

-zasadzka

-trująca chmura

-wirujący sztylet

-szybki atak

Gdzie expić daggerem :

1-15 Psy, Wilki

16-35 Dzikusy

36-50 Czarne Orki, Ezoty

51-75 Loch Pająków 2 piętro

76-85 Grota Wygnańców 1 poziom

86-110 Grota wygnańców 2 poziom

111+ Zoombie (jeżeli wprowadzą)

Wszystko zależy od serwera , z expem w poszczególnych miejscach trzeba nadążać robiąc bony w swoim eq.

Uwaga! Tutorial jest w 100% Mój znajduje się na innych stronach o metinie więc prosze nie pisać że kupiuje.

Wszelkie kopiowania zastrzeżone.!!!!!

Pozdrowienia ,wojox1994

Wszelkie błędy i problemy proszę zgłaszać poniżej

----------------------------------------------------------------------------------

Tutaj odpisuje na wszelkie odpowiedzi i poprawki żeby nie spamić :

Opublikowano

niezgodze sie ze drager jest swietny do PvM jest cienki bo do 65levela czeba expic od przynajmiej 55 na marmurach i idzie wchuj kasy na poli i marmury a zeby expic solo bez marmurow czeba miecz eq wybonowane a w pvp kozaczy po 65levelu jak ma smocze noze bo one dopeio zaczynaja kozaczyc na privie owszem lajtowo sie expi bo priv to nie pl ale dam ci przyklad ze wojem bodym lub sura wp wbije w 10dni 65 a ninja z 2-3miesiace

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ninja jest pro do pvp nawet jak ma dobre eq to sura bm leży i kwiczy :) a w pvm też nie jest zła... o.O

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Opublikowano

nie zgodze sie co do kolejnosci uzywania skili w pvp :) Wpierw Chmurka Kryt Wejdzie i typek pada jak nie to otruje właczasz krycie i walisz zasadzka :D wirek przewaznie niepotrzebny :P

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Panie założycielu tematu, pisał pan bardzo dużo o umiejętnym walnięciu wirkiem/bugowaniu, może by pan opisał jak to robić, bo napisanie, grajcie na darmowym bocie, a nie podanie nazwy/downloadu jest adekwatne do tego co pan napisał.

Opublikowano

To się może przydać nowym graczom...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panie założycielu tematu, pisał pan bardzo dużo o umiejętnym walnięciu wirkiem/bugowaniu, może by pan opisał jak to robić, bo napisanie, grajcie na darmowym bocie, a nie podanie nazwy/downloadu jest adekwatne do tego co pan napisał.

Nie wiem o co chodzi Panu/Pani proszę jeszcze raz napisać że tak się wyrażę ,,WYRAZNIE''.

Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi Panu/Pani proszę jeszcze raz napisać że tak się wyrażę ,,WYRAZNIE''.

Tyle z mojej strony.

Wstęp:

Ninja dagger jest świetny na PvP jak i na PvM.

Wystarczy dobrze orientować się jak grać, trzeba umieć podstawowo "bugować" Wirujący sztylet.

Aby grać daggerem i robić to dobrze nie trzeba być koxem tak jak do BM czy Healera, jest mniej skilli ale trzeba znać kolejności i szybko wbijać oraz posiadać dobre eq.

A gdzie opis jak to bugować ? Jeszcze jedno zmniejsz czcionkę bo sie źle czyta literki na siebie wpadają i ten oczojebny kolor . Dam Ci + na zachętę :)

• 3 lata później...
Opublikowano

Widziałęm już 3 takie poradniki. xD

A co dotego jak bugować walisz 6 hitów i jak koleś upadnie walisz wirujące ostrze sam nie załąpałem za 1 razem uczyłem się poł dnia na serwie pvp i rozwalałem kolega tym sposobem. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...