Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows Xp Vs 7

jargen12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialbym sie dowiedziec ktory Win leprzy Xp He czy 7 ?

Zalezy mi na wydajnosci wiecej klatej na sekunde wgrze (FPS)

Aktualnie posiadam Xp Home Edition ale mysle zeby kupic 7 bardziej estetyczniejszy lecz jezeli bedzie

sie to wiazac z mniejsza wydajnoscią to zostane przy starym.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To chyba, normalne, że

nowszy system == większe zżeranie zasobów == mniej zasobów dla gier (niższa wydajność, jeżeli masz słabszy sprzęt)

Innym razem.

Opublikowano

sprzet to mam cacy AMD Phenom II X2 550 processor 3.11 3.25GB Ram NVidia GeForce GTX 260

Wiecie ile na tym FPS wyciagne????

userbarwb.png

Opublikowano

sprzet to mam cacy AMD Phenom II X2 550 processor 3.11 3.25GB Ram NVidia GeForce GTX 260

Wiecie ile na tym FPS wyciagne????

no cacy cacy ....

A no wyciagniesz w tibi z 5 a w csie duzo ale nie do przesady :P Ile fps w jakiej grze odpal i sprawdz :P

Znajomy wyciagnal 470 fps w csie na cacy sprzetcie .

A tak serio win xp napewno je mniej zasobow ale 7 jest duzo milsza w uzytkowaniu.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Ja na trochę mocniejszym procu i słabszej grafie w csie wyciągam 300fps na luzie w smoke. Co do ramu to masz 4gb, tylko 32bitowy system nie obsługuje więcej niż 3,25GB.

Opublikowano

@UP:

Ja też mam 32 bitowy i mi wyciąga 3.75 GB i dla mnie idzie 3.50 GB..

U mnie na 7 chodzą praktycznie wszystkie gry. Gorzej z tymi starociami, ale do tego się ściąga XP-Mode :D

Opublikowano

Używałem xp pro używam w7 ultimate oba płynnie chodzą ale 7 to żadnego szału nie robi tylko to że ładniej wygląda i ma dodatki wizualne nie zauważyłem wielkich zmian podczas gry lub korzystania z neta

Opublikowano

Na pewno "leprzy" jest XP, skoro chcesz go tylko do cs'a. Bogusuaf Ci wszystko wyjaśnił.

Naucz się pisać synq.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Estetyczniej wygląda, ma kilka ciekawszych funkcji, oraz jest stworzony pod nowsze maszyny.

Pod mój PC. win7 jest jedynym rozsądnym systemem opereacyjnym, ale jeżeli masz karton zamiast pc- bierz XP.

Opublikowano

Win7 będzie wydajniejszy :> Lepsza optymalizacja w nowszych grach, dzięki czemu uzyskasz więcej fps. Bezpieczniejszy..

XP to nie syf tylko na razie najbardziej dopracowany system, który powoli wychodzi z użytku na skutek nowszych technologii, których już nie obsługuje. :]

Win7!

EMPTY :C

Opublikowano

Witam

Chcialbym sie dowiedziec ktory Win leprzy Xp He czy 7 ?

Zalezy mi na wydajnosci wiecej klatej na sekunde wgrze (FPS)

Aktualnie posiadam Xp Home Edition ale mysle zeby kupic 7 bardziej estetyczniejszy lecz jezeli bedzie

sie to wiazac z mniejsza wydajnoscią to zostane przy starym.

po 1. odejdź od komputera i idź na lekcję ortografii.

po 2. lepszy jest seven :P

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@2Up uzasadnij.

czekam na odpowiedzi tych osob ktore mialy sztycznosci z tym i tym a nie tylko z jednym.

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...