Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Łowisko Nk

mancio4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem bo kolega wysłał mi sieć w tej grze na nk i nie wiem jak jej użyć nigdzie jej nie ma w plecaku a ni nigdzie ;/

KUPIE STAL DLA NINJY NA CANDY LONGJU +9 PISAĆ !!!! PW

Opublikowano

Chodzi o to że . Jak kumpel wyśle ci siatkę . A ty odbierzesz wiadomość i naciśniesz akceptuj . To ci więcej rybek dużych na haczyk będzie ci się wbijać . ZBIERAM -

1377531174-U173186.png

Opublikowano

LoL.. xD ale z was NooBY!!! :D śeć nic nie daje gdy nie ma sie łodzi!!! bo przeciesz tam pisze ze siec zarzuca sie na 6 godzin. a wienc trzeba mic łudź zebu muc użyć łodzi.

POMOGŁEM DAJ +++

[nie uzywam ortografi]

[nie zawsze]

xD

Opublikowano

co za ludzie na nk.pl gra została nie doprocowana jeszcze ja mam konto na niemieckim nk i gram w heppy hervest tam jest nowe zwierzaki a na nk.pl bedzie dopiero za około 5 dni iak nie wiecej a łowisko jest wszystko dużo wegek przynet itp i na nk niemieckim masz koło gdzie narysowane jest taka ryba gdzie wstawiasz pokarm i tam jest obok tego sieć narysowana prosze o plusy

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

po ostatniej aktualizacji (aby "odebrać" podarowany nam prezent ) szukamy na dole takiej "Koperty" tj. Wiadomości. Po kliknięciu na nią pokazują się nam prezenty jakie inni nam podarowali. aby odebrać Dany prezent - klikamy "otwórz"

Pomogłem ? daj +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zajebisty jesteś koleś, widziałeś datę ostatniego postu?

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...